Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Kainuusta kolme vaikuttajaa Suomen Yrittäjien valiokuntiin | Kaupan liitto verkko RSS

Pirjo Kähkönen Suomussalmelta sekä Miariikka Tervonen ja Timo Leppänen Kajaanista on valittu Suomen Yrittäjien valiokuntiin seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Suomen Yrittäjien valiokunnat tukevat hallituksen työtä ja asioiden valmistelua.

Energian tehokas käyttö säästää yli puoli miljardia euroa vuosittain | Kaupan liitto verkko RSS

Uudelle sopimuskaudelle 2017-2025 on tähän mennessä liittynyt jo 437 yritystä ja 57 kuntaa ja kuntayhtymää.

290 miljoonaa euroa verkkokauppoihin - näitä suomalaiset ostavat verkosta pukinkonttiin | Kaupan liitto verkko RSS

Tutkimuksen mukaan itsenäisyyspäivään mennessä noin 40 prosenttia kaikista joululahjaostoksista oli tehty verkkokaupoissa. Joulukauppa käy verkossa vilkkaana.

"K-kauppiaalle vuodessa 10-15000 euron lovi" - Sakon muuntorangaistusta toivotaan takaisin lakiin | Kaupan liitto verkko RSS

Helsingin Töölössä näpistykset tekevät vuodessa 10-15000 euron loven kolmen K-marketin kauppiaan myyntiin. Työaikaa menee näpistysten selvittelyyn merkittävä määrä.

Suomen Yrittäjät ja Kaupan liitto: Sakon muuntorangaistus palautettava rikoslakiin | Kaupan liitto verkko RSS

Kun kaupoissa näpistykset ja häiriökäyttäytyminen lisääntyvät, niin kustannukset siirtyvät kaupan ja kuluttajien maksettavaksi. Siksi sakon muuntorangaistus on palautettava rikoslakiin, Kaupan liitto ja Suomen Yrittäjät vaativat.

Koruyrittäjä ei luota liikaa veronpalautusten voimaan: "Yleinen taloustilanne ei näy vielä" | Kaupan liitto verkko RSS

Tamperelainen pitkän linjan koruyrittäjä uskoo, että veronpalautukset tuovat pienen lisän myyntiin. Ala on kuitenkin kovassa murroksessa.

Makeiskauppias: "Black Fridayn myynti on poikkeuksellinen" - Elektroniikkaliike osaa pelätä verkon kaatuvan | Kaupan liitto verkko RSS

Kokenut Veikon Kone -kauppias Porvoosta kertoo Suomessakin yleistyneen Black Friday ostospäivän - ja jopa 60 prosentin alennusprosenttien - kääntöpuolesta. - Osa tuotteista myydään tappiolla, tämä on sellainen markkinointitempaus.

Joulukauppaa käydään jo marraskuulla | Kaupan liitto verkko RSS

Kuluttajien luottamus on vahvistunut, ja tämän myötä heidän joulun ajan ostoaikomuksensa näyttävät lisääntyvän viime vuodesta.

KUTSU 27.11: Millä viennissä kilpaillaan? Uutta tutkimustietoa viennin kotimaisesta arvonlisästä | Kaupan liitto verkko RSS

Miltä Suomen viime vuosien talouskehitys näyttää, jos vientiä tarkastellaan tavaraviennin ja bruttoarvojen sijaan kotimaahan jäävän arvonlisän näkökulmasta? Mistä Suomen palveluvienti koostuu, ja mikä on sen merkitys taloudelle?

Keskimäärin 1 287 eurolla verkko-ostoksia vuodessa | Kaupan liitto verkko RSS

Kasvava verkkokauppa näkyy voimakkaasti jouluostoksissa, kertoo Kaupan liitto. - Vaarana on tietysti myös se, että osa tästä potista siirtyy Suomesta ulkomaisille verkkokaupoille.