Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Kerro meille: Muovipussi vai kestokassi? | Kaupan liitto verkko RSS

Kaleva uutisoi torstaina, että muovipussien kulutus on laskenut yli odotusten sen jälkeen, kun Kaupan liiton ja ympäristöministeriö tekivät sopimuksen muovikassien kulutuksen vähentämisestä.

Muovipussien käyttö romahtanut - erityisesti muovisia hedelmäpusseja kaihdetaan | Kaupan liitto verkko RSS

Anssi Vuohelainen "Tavoitteena on lisätä kestokassien myyntiä edelleen.

Ympäristöministeri ei halua muovipussikieltoa Suomeen | Kaupan liitto verkko RSS

Kimmo Tiilikaisen mukaan muovin kierrätystä on lisättävä, kertakäyttöä vähennettävä ja kehitettävä korvaavia tuotteita. Jotkut valtiot ovat kieltäneet muovipussien käytön hillitäkseen muovin käyttöä ja sen päätymistä luontoon.

Yön uutiskooste: Katalonian syrjäytetty johtaja Puigdemont tulee Suomeen | Kaupan liitto verkko RSS

Kaleva: Muovipussien kulutus laskenut yli odotusten Kaupan liiton ja ympäristöministeriön sopimus muovikassien kulutuksen vähentämisestä on tuottanut tulosta, uutisoi Kaleva.

Kaleva: Muovipussien kulutus laski yli odotusten | Kaupan liitto verkko RSS

Muovikassien kulutus on tippunut Kaupan liiton mukaan huomattavasti odotuksia enemmän. Muovikassien kulutus on tippunut Kaupan liiton mukaan huomattavasti odotuksia enemmän, uutisoi Kaleva.

Kaleva: Muovipussien kulutus laskenut yli odotusten | Kaupan liitto verkko RSS

OULU Kaupan liiton ja ympäristöministeriön sopimus muovikassien kulutuksen vähentämisestä on tuottanut tulosta, uutisoi Kaleva. Muovikassien kulutus on tippunut Kaupan liiton mukaan huomattavasti odotuksia enemmän.

Muovipussien kulutus laski yli odotusten - hedelmäpussien määrä putosi kymmenillä miljoonilla | Kaupan liitto verkko RSS

EU-direktiiviä toteuttavaan muovikassisopimukseen on lähtenyt mukaan jo tuhansia liikkeitä. Pudotus näkyy etenkin hedelmäpussien kohdalla.

EU ryhtyy metsästämään veroeuroja amerikkalaisilta digijäteiltä - "Tämä ei ole USA-vastainen vero" | Kaupan liitto verkko RSS

Komissio toteutti uhkauksensa väliaikaisesta digiverosta. Amerikkalaiset digijätit ovat joutumassa laajemmin verolle EU-maissa, jos tuore esitys digiyritysten verotuksesta toteutuu.

Kotimainen kauppa on heikoilla verkossa | Kaupan liitto verkko RSS

Koko viime viikko Ruotsissa käytiin vilkasta keskustelua verkkokaupasta. Maassa on jo pari vuotta arvuuteltu hetkeä, jolloin amerikkalainen verkkokaupan jätti Amazon tulee voimalla Ruotsiin.

Kauppiaan hätähuuto: Lakimuutos näkyy karulla tavalla - "Rikolliset ovat huomanneet saavansa touhuta lähes vapaasti" | Kaupan liitto verkko RSS

Pitkän linjan K-kauppias Marko Hoikkaniemi antaa palaa. Kun rikollisten ei tarvitse pelätä oikeita rangaistuksia, ilkivalta kaupoissa on lisääntynyt, kustannukset kauppiaalle kasvussa ja ylipäätään koko alan suunta on täysin väärä.