Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

KUTSU 27.11: Millä viennissä kilpaillaan? Uutta tutkimustietoa viennin kotimaisesta arvonlisästä | Kaupan liitto verkko RSS

Miltä Suomen viime vuosien talouskehitys näyttää, jos vientiä tarkastellaan tavaraviennin ja bruttoarvojen sijaan kotimaahan jäävän arvonlisän näkökulmasta? Mistä Suomen palveluvienti koostuu, ja mikä on sen merkitys taloudelle?

Keskimäärin 1 287 eurolla verkko-ostoksia vuodessa | Kaupan liitto verkko RSS

Kasvava verkkokauppa näkyy voimakkaasti jouluostoksissa, kertoo Kaupan liitto. - Vaarana on tietysti myös se, että osa tästä potista siirtyy Suomesta ulkomaisille verkkokaupoille.

Mitäpä naiset kaupankäynnistä tajuaisivat | Kaupan liitto verkko RSS

Kauppa on suhteellisen tasa-arvoinen, tai ainakin vähemmän miehistynyt kuin moni muu toimiala. Kaupan liitto kuitenkin onnistui nimeämään tällä viikolla itselleen 20-jäsenisen hallituksen, jossa on vain kolme naista.

Musta perjantai ja Sinkkujen päivä tasaavat kaupan tuloja - Å okkitarjousten teko vaikeutuu | Kaupan liitto verkko RSS

Viime vuonna yhden päivän myynti oli 17 miljoonaa euroa", kertoo Gigantin Niko Sandström.

Mikko Helander Kaupan liiton hallituksen puheenjohtajaksi 2018 | Kaupan liitto verkko RSS

Keskon pääjohtaja Mikko Helander on valittu Kaupan liiton hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2018. Puheenjohtaja Taavi Heikkilän kahden vuoden kausi päättyy tämän vuoden lopussa ja hänet valittiin liiton varapuheenjohtajaksi 2018.

Pyhäinpäivä sulkee Alkot, ruokakaupat pysyvät auki | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto: Kaupat ja kuluttajat ottavat vapaista aukioloajoista hyödyn irti. Huomenna vietettävä pyhäinpäivä sulkee Alkot ja aiheuttaa muutoksia bussiliikenteeseen. Ruokakaupat sen sijaan pitävät ovensa pitkälti auki.

Pamin johtaja TE:lle: Palkkapaine on kova - lakkokoulutus meneillään | Kaupan liitto verkko RSS

Palvelualojen ammattiliiton Pamin mukaan teknologiateollisuudessa sovitut prosentit palvelualoilla tarkoittaisivat palkkaerojen leviämistä.

PAM varautuu työtaisteluun: "Meillä on menossa lakkokoulutusten nimellä kulkevia koulutuksia" | Kaupan liitto verkko RSS

Paperiliiton lisäksi PAM on ilmoittanut olevansa lakkovalmiudessa. Sähköalan viikon mittainen lakko käynnistyi keskiviikkoaamuna, kun neuvottelut Sähköliiton ja Teknologiateollisuuden välillä eivät edenneet.

Talouden nousu ja veronpalautukset näkyvät: Tänä jouluna pukilla on kiire | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan ala ennustaa, että joulukauppa piristyy selvästi viime vuodesta. Syynä on paitsi talouden yleinen nousukausi, myös aikaisempaa vuotta suuremmat veronpalautukset. Kaupan liitto on luottavainen tulevasta joulukaupasta.

Joulukaupasta odotetaan tänä vuonna vilkkaampaa - taustalla ennätyssuuret veronpalautukset | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto uskoo, että suomalaiset kuluttavat tänä vuonna enemmän rahaa jouluostoksiin kuin vuosi sitten.