Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Uusi ruoan verkkokauppa yrittää kilpailla nopeudella, mutta hintataso voi yllättää - vastaa kyselyyn aiheesta | Kaupan liitto verkko RSS

Saana Säilynoja Arhi Kivilahti työskenteli aiemmin kauppakonserni Keskossa muun muassaq verkkokaupan asiantuntijana. Suomi on muuta Eurooppaa jäljessä ruoan verkkokaupassa, ja syinä on pidetty liian hitaita ja kalliita toimitusmaksuja.

Kuluttajien luottamus vahvaa heinäkuussa | Kaupan liitto verkko RSS

Kuluttajien luottamusindikaattori oli heinäkuussa 22,0, kun se kesäkuussa oli 23,0. Vuoden 2017 heinäkuussa luottamusindikaattori oli 22,8. Indikaattorin pitkän ajan keskiarvo on 12,5, kertoo Tilastokeskus.

Suhdannekäänne jo näkyvissä | Kaupan liitto verkko RSS

Pääkirjoitukset Suhdannekäänne jo näkyvissä Tekijä Salon Seudun Sanomat - 11.8.2018 | 5:00 0 Teknologiateollisuuden pääekonomisti Jukka Palokangas esitteli alan talousnäkymiä.

Kaupan liiton laskelma: Palveluihin kasautuu kammottava määrä palkkaveroja | Kaupan liitto verkko RSS

Kenenkään palkkaverotus ei kiristy" -linja pitää Sipilän hallituksen vaisuun loppuun asti. Toistaiseksi elinkeinoelämä hyrisee tyytyväisyyttään.

Näin Suomi pystyy kilpailemaan ulkomaalaisten verkkokauppojen kanssa - lainsäädäntö apuna: "Se voi olla jopa sadan miljoonan euron veropotti" | Kaupan liitto verkko RSS

Huomenta Suomessa keskusteltiin keskiviikkoaamuna verkkokaupan tilasta. Verkko-ostosten määrä kasvaa, mutta pysyykö Suomi kilpailussa mukana?

Yrittäjät: budjettiesityksessä paljon hyvää mutta kulukuri jää puolitiehen | Kaupan liitto verkko RSS

Johanna Puukka Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen näkee valtionvarainministeriön budjettiehdotuksessa hyvää, mutta kulukurin osalta ehdotus jää puolitiehen.

Kaupan liiton Pekkala: budjettiesitys ei korjaa palvelutyön verotuksen rakenteellista ongelmaa | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto katsoo, että tuore valtionvarainministeriön budjettiesitys ei korjaa palvelutyön kasautuvan verotuksen rakenteellista ongelmaa.

KAUPAN LIITTO: Budjettiesitys ei korjaa palvelutyön verotuksen rakenteellista ongelmaa | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto on tyytyväinen valtiovarainministeriön budjettiehdotukseen olla kiristämättä työn verotusta. Ehdotus ei kuitenkaan ole riittävä.

Budjettiesitys ei korjaa palvelutyön verotuksen rakenteellista ongelmaa | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto on tyytyväinen valtiovarainministeriön budjettiehdotukseen olla kiristämättä työn verotusta. Ehdotus ei kuitenkaan ole riittävä.

Euroopan B2C-verkkokauppa jatkaa nopeaa kasvuaan | Kaupan liitto verkko RSS

Eurooppalaisten kuluttajien halukkuus ostaa verkosta ei osoita laantumisen merkkejä - päinvastoin. Verkkokaupan kasvuvauhti on kiivainta Länsi-Euroopassa. Verkkokaupassa kirjataan edelleen kaksinumeroisia kasvulukuja.