Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Dekkariviikko käynnistää kirjakesän | Kaupan liitto verkko RSS

Kesä, loma ja kirjat - mikä mahtava yhdistelmä! Dekkariviikko 11. 17.6. tarjoaa jännittävän startin lomakauteen varautuville. Vuosi 2017 oli myyntilukujen valossa todella suotuisa kirjakaupoille.

Lukija ei ollut mielipiteineen yksin, maksullisten muovikassien menekki tehnyt mahalaskun Satakunnassa - "Johtuu tietoisuudesta, ei rahasta" | Kaupan liitto verkko RSS

Muovikassien myynti on vähentynyt Sokoksessa yli 50 prosentilla. Satakunnan Kansa julkaisi toukokuun lopulla lukijan mielipidekirjoituksen, jossa tämä ihmetteli "nykyajan muovipussibuumia".

R-kioskien palveluvalikoima on laajentunut autonvuokraukseen ja kalastuslupiin - Kaupan alan palkkausjärjestelmä ei vielä huomioi työn vaativuutta | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan alalle on suunnitteilla uusi vaativuuteen perustuva palkkausjärjestelmä, joka koskisi myös kioskimyyjiä. R-kioski on viime aikoina laajentanut voimakkaasti palvelutarjontaansa.

Ale aukeaa yhä useammin ensin kanta-asiakkaille | Kaupan liitto verkko RSS

Alennusmyynnit pitävät pintansa, vaikka hintojen lasku vain pari kertaa vuodessa on mennyttä aikaa. Lämmin toukokuu innosti nikkaroimaan terasseja.

Kangaskassi, kestokassi, paperikassi, muovikassi - minkä sinä valitset? | Kaupan liitto verkko RSS

Vallilan S-ryhmälle suunnitteleman kestokassin kuosissa komeilee Vanhan Rauman puutaloidylli. Kestokassien suosio on jatkuvassa kasvussa. Muovin kulutusta halutaan nyt pienentää rankalla kädellä.

Chile kieltää muovipussit kaupoilta - vuosi aikaa sopeutua | Kaupan liitto verkko RSS

Tänään vietetään Maailman ympäristöpäivää, jonka teemana on muovijäte. Chilen tavoitteena on suojella sen mittavaa rantaviivaa, ja myös Eurooppa on huolissaan vesistään.

Kaupat velvoitettiin kertomaan muovikassien ympäristövaikutuksista - käyttö väheni 35 prosenttia | Kaupan liitto verkko RSS

Colourbox Muovikassien käyttö on vähentynyt Ruotsissa vuodessa 35 prosenttia. Asiaa on tutkimus kaupan keskusliitto Svensk Handel. Ruotsissa kaupat velvoitettiin vuosi sitten kertomaan muovikassien ympäristövaikutuksista.

Pääkirjoitus Kauppa nostaa profiiliaan 00:00 | Kaupan liitto verkko RSS

Ex-pääministeri Kiviniemi on urallaan tähän saakka ajanut yhteistä etua. Jatkossa tähtäin on erityisesti kaupan edussa. Kaupan liitto palkkasi entisen pääministerin Mari Kiviniemen (kesk.) uudeksi toimitusjohtajakseen.

Maksamattomat näpistyssakot voivat pian viedä vankilaan - raumalaiskauppias ei usko, että lakimuutos hillitsisi myymälävarkauksia | Kaupan liitto verkko RSS

Sakotettaviin varkauksiin lukeutuu myös ns. punnitushuijaus, jossa selvästi kalliimman tuotteen kylkeen lätkäistään halvemman tuotteen viivakoodi.

Lukijoilta: Muut lehdet | Kaupan liitto verkko RSS

Juhlat ilman muovia Aamulehti arvioi, että muovin kielto voi toimia, kuten tupakoinnin kiellot.