Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Yrittäjät toivovat alv-helpotuksiin ylempiä rajoja - "Nykyinen raja on riittämätön" | Kaupan liitto verkko RSS

Arvonlisäverotuksen liikevaihtoraja ja huojennukset herättävät tyytymättömyyttä yrittäjien keskuudessa. Kaupan liitto esitti viime viikolla, että alv:tä kehitettäisiin tukemaan yritysten kasvua ja yksinyrittäjien työllistymistä yrittäjinä.

Lukijoilta: MUUT LEHDET | Kaupan liitto verkko RSS

Kateusbensiiniä palkkakierrokselle ennakoi Ilta-Sanomat. "Syksyn palkkakierrosta valmistellaan jo metsäteollisuudessa, josta odotetaan syksyn niin sanottua päänavaajaa.

Henkilökohtainen palvelu on yhä tiukemmassa | Kaupan liitto verkko RSS

Vähittäiskaupan murros jatkuu. Kaupan liiton tuoreen katsauksen mukaan hankinta ja logistiikka keskittyvät edelleen, verkkokauppa kasvaa ja työpaikat vähenevät.

6:01 Nyt on pula jo monista ammattilaisista - Passiivisille hakijoille soitellaan Oma raha | Kaupan liitto verkko RSS

Osaatko ohjelmoida, myydä ja palvella? Jos tunnet vielä jotain toimialaa, työtilanteesi näyttää loistavalta. Moniosaaminen on nyt valttia, mutta kova kysyntä on myös myyjistä, markkinoijista ja kiinteistöalan ammattilaisista.

Itsepalvelukassat herättävät myös inhoa - myyjät saaneet lokaa niskaansa | Kaupan liitto verkko RSS

Kuluvan vuoden aikana vauhdilla lisääntyvät itsepalvelukassat eivät ole toistaiseksi vähentäneet kaupan alan työllisyyttä.

Kodin tekniikan myynti kiihtyy nyt velkarahalla | Kaupan liitto verkko RSS

Kotitalouksien velkaantuminen ja kansainväliset kilpailijat kirittivät kodin tekniikan vähittäiskaupan tilastokärkeen. Kari Salonen Vähittäiskaupan liikevaihto kääntyi alkuvuonna lievään kasvuun päivittäistavarakaupan vetämänä.

Kaupan liitto: Itsepalvelukassat aiheuttaneet vihapurskahduksia - kohteina myyjät | Kaupan liitto verkko RSS

Kauppa kasvaa kuluvana vuonna mutta kasvu ei näy työpaikoissa. Kauppa käy, mutta työt vähenevät. Kaupan liitto ennustaa vähittäiskaupalle lähes kahden prosentin kasvua kuluvan vuoden aikana.

Työvoimaa ei liikutella pikkurahalla | Kaupan liitto verkko RSS

Elinkeinoelämän keskusliitto EK kertoo, että kyselyn mukaan 17 prosenttia yrityksistä kokee vaikeuksia uusien työntekijöiden palkkaamisessa.

2:00 Kaupan ala ei onnistu palkkaamaan asiantuntijoita - vain 7 prosenttia avoimista työpaikoista saatu täytettyä | Kaupan liitto verkko RSS

Yhä useampi työskentelee kaupan alalla asiantuntijatehtävissä. Kaupan liitto toivoo, että alan käyttämän työvoiman muutos huomioitaisiin koulutuspolitiikassa. Antti Järvenpää HS Julkaistu: 3.8. 2:00 3.8.

Kaupan talous kasvaa - alan työllisyys kuitenkin laskee | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan alalla pyyhkii nyt hyvin, sillä Kaupan liiton mukaan vähittäiskauppa on tällä hetkellä kasvuhuipussaan. Vähittäiskaupan liikevaihdon ennustetaan kasvavan tämän vuoden aikana lähes kahdella prosentilla.