Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Joulukaupasta odotetaan tänä vuonna vilkkaampaa - taustalla ennätyssuuret veronpalautukset | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto uskoo, että suomalaiset kuluttavat tänä vuonna enemmän rahaa jouluostoksiin kuin vuosi sitten.

Raumalaiset juhlivat Halloweenia innokkaasti | Kaupan liitto verkko RSS

Halloweenin koristekurpitsat ja muu rekvisiitta tekevät kauppansa myös raumalaisille.

S-ryhmä luopuu työehtosopimuksestaan - näin kauppajätti vastaa kritiikkiin | Kaupan liitto verkko RSS

SOK:n mukaan työehtosopimuksen vaihdon taustalla on monta syytä. Kari Salonen S-ryhmä on luopumassa esimiestensä omasta työehtosopimuksesta ensi vuoden helmikuun alusta lähtien.

Muovikassi maksaa yhä useammassa kaupassa - vähentänyt jo käyttöä | Kaupan liitto verkko RSS

JÄTE Erikoiskaupatkin lähtivät mukaan hillitsemään muovin päätymistä luontoon. Ruokakaupoissa muovikassit ovat Suomessa maksaneet aina ja tänä vuonna myös useimmat erikoiskaupat ovat vähitellen alkaneet periä niistä maksua.

Suunta on vakaasti ylöspäin - erikoiskauppojen tilanne on alkanut parantua | Kaupan liitto verkko RSS

FannyMaryn kauppias Birgit Ovaskainen toivoo, että Hintahysteria saa ihmiset liikkeelle ja poikkeamaan kaupassa. Syyskuussa ja lokakuussa on ollut sisustus- ja lahjatavarakaupassa melko hiljaista.

Huomasitko nopean muutoksen? Ilmaista muovikassia ei enää näistä kaupoista saa | Kaupan liitto verkko RSS

JÄTE Erikoiskaupatkin lähtivät mukaan hillitsemään muovin päätymistä luontoon. Ruokakaupoissa muovikassit ovat Suomessa maksaneet aina ja tänä vuonna myös useimmat erikoiskaupat ovat vähitellen alkaneet periä niistä maksua.

Venäläisten rahat ovat tiukilla - näin se näkyy nyt Suomessa | Kaupan liitto verkko RSS

MATKAILU Palveluja, lähinnä ravintola- ja kahvilapalveluja, venäläiset ostavat nyt matkailijaa kohti vain 36 eurolla. Venäläisten turistien määrä on kääntynyt kasvu-uralle, kertoo Kaupan liitto.

Ruplan kurssi ja öljyn hinta sanelevat Lappeenrannan venäläisturismia, elinkeino on kapeutunut päivämatkailuun ja ruuanhakuun | Kaupan liitto verkko RSS

Lappeenranta on venäläisturisteille leimallisesti päivämatkailupaikka. Tällä on etunsa ja haittansa, pääekonomisti Jaana Kurjenoja Kaupan liitosta sanoo. Suuret toiveet ovat jääneet toteutumatta.

Venäläiset tuovat taas euroja Suomeen, mutta vanhaan ei ole paluuta | Kaupan liitto verkko RSS

Venäläisten turistien määrä on laskukauden jälkeen kääntynyt taas kasvu-uralle. Tammi-heinäkuussa 2017 venäläisten matkailijoiden määrä kasvoi noin 15 prosenttia viime vuodesta ja viisumihakemusten yli 60 prosenttia.

74 aamua Joulupukin tuloon - kaupan sesonki käynnistyy pikkuhiljaa, valtaosa myynnistä tehdään joulukuussa | Kaupan liitto verkko RSS

50 aamun päästä saa avata joulukalenterin ensimmäisen luukun. Joulupukin tuloon on 74 aamua. Mutta ainahan on hyvä varautua. Marita Salmensuu hypistelee led-kynttilää Hollolan Tokmannilla.