Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Kuluttajapalveluiden arvostus on teollisuutta huonompi | Kaupan liitto verkko RSS

Palvelualojen uuden maineindeksin mukaan eri toimialojen arvostus vaihtelee paljon sukupuolen ja iän myötä. Nuorilla sukupuolten väliset erot ovat suurimmillaan. Palvelualojen uusi maineindeksi on rakennettu tukemaan palvelualojen mainetyötä.

Maineindeksi: Rautatiet sekä pankki ja rahoitus palveluiden pohjasakkaa | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton teettämän kyselyn mukaan kuluttajapalveluiden arvostus on Suomessa selvästi teollisuutta huonompi. Ero pääkaupunkiseudun ja maan muiden osien välillä näkyi muun muassa suhtautumisessa raideliikenteeseen ja pankkeihin.

Kysely: Vanhat miehet arvostavat teollisuutta, nuoret naiset vähittäiskauppaa | Kaupan liitto verkko RSS

Kuvituskuva. Lehtikuva Suomalaiset arvostavat Kaupan liiton teettämän mainekyselyn perusteella elintarvike- ja paperiteollisuutta kaikkein eniten, mutta vähittäiskauppa nousee aloista kolmannelle sijalle.

Kuluttajapalveluiden arvostus on teollisuutta huonompi - vielä toistaiseksi | Kaupan liitto verkko RSS

Palvelualojen uuden maineindeksin mukaan eri toimialojen arvostus vaihtelee paljon sukupuolen ja iän myötä. Nuorilla sukupuolten väliset erot ovat suurimmillaan. Mielikuvat alasta eivät myöskään aina välttämättä vastaa todellisuutta.

2:00 Tilasin sukkahousut, tulikin intiimialueen suristin - Suomalaiset tilaavat Kiinan verkkokaupoista jo 15 miljoonaa pakettia vuodessa ja määrä on huimassa kasvussa | Kaupan liitto verkko RSS

Yhä useampi tilaa Kiinasta, koska se on halpaa ja tavara tulee suoraan kotiovelle. Postissa nyssäkät joudutaan lajittelemaan käsin. Toiminta on tappiollista. Minna Nalbantoglu HS Julkaistu: 5.9. 2:00 5.9.

Alkoholivero kiristyy - silti kulutus kasvaa, jos A-olut tulee ruokakauppaan | Kaupan liitto verkko RSS

Alkoholiverolla kerätään ensi vuonna 100 miljoonaa euroa enemmän kuin nyt. Juha Sipilän (kesk.) hallitus päätti budjettiriihessä periä alkoholiveroa 100 miljoonaa euroa nykyistä enemmän.

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry budjettiriihestä: Alkoholiveropäätös karvas pettymys matkailu- ja ravintola-alalle | Kaupan liitto verkko RSS

Hallitus päätti korottaa alkoholijuomaveroa 100 miljoonalla eurolla, mutta jätti ravintola-anniskelun arvonlisäveron 24 prosenttiin.

Peukku pussittomuudelle | Kaupan liitto verkko RSS

Huomasitteko, että lauantaina oli liputuspäivä? Suomi oli maailman ensimmäinen maa, joka liputti luonnon puolesta Suomen luonnon päivänä 26.8.2017. Suomi tunnetaan edelläkävijänä monessa muussakin ympäristöasiassa.

Kutsu lehdistötilaisuuteen: Älä tule paha maine - Palvelualojen uusi maineindeksi julkistetaan | Kaupan liitto verkko RSS

Miten kuluttajat näkevät oman toimintansa vastuullisuuden, entä palvelujen ja teollisuuden? Miltä eri toimialojen vastuullisuus näyttää naisten ja miesten silmin? Perustuuko maine tietoon vai tunteeseen?

Suomalaisen votkaturistin varjo on pitkä | Kaupan liitto verkko RSS

Uusin alkoholiveron korotus Virossa on saanut paljon huomiota Suomenlahden rannoilla. Jotkut uumoilevat, että nyt hintaraja tulisi vastaan. Kaja Kunnas Julkaistu: 29.8. 2:00 29.8.