Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Vielä ehtii mukaan: Tulevaisuuden kauppa 2018 - Mitkä ovat tulevaisuuden kaupan menestystekijät? | Kaupan liitto verkko RSS

Alma Talentin ja Kaupan liiton järjestämässä Tulevaisuuden kauppa 2018 -tapahtumassa huomenna 9.10. käsitellään kaupan alan murrosta ja siihen vaikuttavia muutosvoimia.

Joulusesonki alkoi kaupoissa, ja yhdestä kaupasta meni jo melkein sadan kilon erä kinkkua - "Ei ole mitään rajaa, milloin myynnin voi aloittaa" | Kaupan liitto verkko RSS

Joulutuotteiden myymisellä lokakuussa ei ole Kaupan liiton mukaan vaikutusta kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Kauppojen hyllyjä täytetään joulutuotteilla jo lokakuussa, vaikka asiakkaiden ostoskärryihin ne eivät vielä viikkoihin päätyisikään.

Selvitys: Yli viisikymppiset ovat tyytyväisimpiä ja lojaaleimpia asiakkaita - Rautakaupan asiakaspalvelu saa huutia | Kaupan liitto verkko RSS

Palveluiden asiakastyytyväisyydessä on suuria eroja ikäryhmien välillä. Alle 35-vuotiaiden asiakastyytyväisyys jää jälkeen yli viisikymppisistä lähes alalla kuin alalla, kertoo Kaupan liiton tuore selvitys.

Kuluttajien luottamus laskusuunnassa syyskuussa | Kaupan liitto verkko RSS

Kuluttajien luottamusindikaattori oli syyskuussa 20,2, kun se oli elokuussa 21,5 ja heinäkuussa 22,0. Suunta on laskeva, mutta luottamus on kaiken kaikkiaan edelleen hyvällä tasolla, kertoo Tilastokeskus.

Lehdistökutsu: Tulevaisuuden kauppa 2018 - Mitkä ovat tulevaisuuden kaupan menestystekijät? | Kaupan liitto verkko RSS

Alma Talentin ja Kaupan liiton järjestämässä Tulevaisuuden kauppa 2018 -tapahtumassa 9.10. käsitellään kaupan alan murrosta ja siihen vaikuttavia muutosvoimia.

Vanha vitsi elää yhä - rautakaupan palvelu ei pelaa | Kaupan liitto verkko RSS

Nuoret, alle 34-vuotiaat suomalaiset kertovat saavansa heikointa palvelua rautakaupassa.

Kauppa palvelee yli viisikymppisiä paljon paremmin kuin nuorempia - asiakastyytyväisyyden ero kävi ilmi Kaupan liiton selvityksessä: "Suuri ero huolestuttaa" | Kaupan liitto verkko RSS

Selvityksen mukaan eniten parannettavaa asiakaspalvelussa olisi vaate-, urheilutarvike- ja rautakauppiailla. Kauppa palvelee yli viisikymppisiä huomattavasti paremmin kuin nuorempia ikäryhmiä - ainakin asiakkaiden omasta mielestä.

Suomessa osataan palvella yli viisikymppisiä: Asiakastyytyväisyys kuluttajapalveluihin Suomessa 2018 | Kaupan liitto verkko RSS

Palveluiden asiakastyytyväisyydessä on suuria eroja ikäryhmien välillä. Alle 35-vuotiaiden asiakastyytyväisyys jää jälkeen yli viisikymppisistä lähes alalla kuin alalla.

Kiinalaisten nettikauppojen kauhuista varoitellaan - Kerro meille omat kokemuksesi | Kaupan liitto verkko RSS

Viranomaiset varoittavat jatkuvasti palavista latureista, irtoavia osia sisältävistä leluista ja muista nettikauppojen vaaroista, mutta samaan aikaan suomalaiset tilaavat ulkomailta tavaraa yhä enemmän.

Megaluokan munaus uhkaa - Suomen kokeneimpiin kuuluva reviisori varoittaa | Kaupan liitto verkko RSS

Yrjö Tuokko, 80, kantaa vakavaa huolta siitä, että tulevaisuudessa yhä harvempaa yritystä koskee tilintarkastus. Tuokon mukaan nyt tehdään virhettä, jonka lasku lankeaa jo muutamassa vuodessa.