Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Pääkirjoitus: Mari Kiviniemi lähtee viemään Kaupan liittoa eteenpäin | Kaupan liitto verkko RSS

Jalasjärveläissyntyinen Mari Kiviniemi siirtyy loppuvuodesta OECD:n apulaispääsihteerin tehtävistä Pariisista Kaupan liiton toimitusjohtajaksi.

Juhlat ilman muovia ja savukkeita? | Kaupan liitto verkko RSS

Pääkirjoitus: Nyt halutaan rajoittaa kertakäyttöisiä tuotteita ja tupakointia. Ajatus voi närästää, mutta jäikö joku kaipaamaan sisätupakointia? Joskus kielto toimii.

Setä Arkadia -podcastin vieraana Ben Zyskowicz: Oli virhe antaa perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan paikka kokoomukselta vasemmistoliitolle | Kaupan liitto verkko RSS

Kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok) sanoo Setä Arkadia -podcastissa vahvasti, että hallitus ei soteen kaadu.

Kaupan liitolle uusi kippari ex-pääministeri Kiviniemestä | Kaupan liitto verkko RSS

Entinen keskustalainen pääministeri Mari Kiviniemi siirtyy Kaupan liiton toimitusjohtajaksi ensi vuoden alusta lähtien. Tällä hetkellä Kiviniemi työskentelee teollisuusmaiden yhteistyöjärjestön OECD:n apulaispääsihteerinä.

Heikki Kauppi: Ilman yleissitovuutta onnelliseksi? | Kaupan liitto verkko RSS

Kirjoittaja huomauttaa, että maissa, joissa ei ole yleissitovuutta, henkilöstön edustus on yrityksissä vahvempi kuin Suomessa.

Avaimia menestyvään muotikauppaan | Kaupan liitto verkko RSS

Menestyviä muotikaupan tekijöitä yhdistää usko kansainvälisyyteen, asiakkaan toiveiden asettaminen etusijalle sekä yrityksen arvojen ja identiteetin rohkea esiintuominen - olipa kyse nuorista startupeista tai kaupan suurimmista toimijoista.

Muistatko vielä tämän? Keskon toimitusjohtaja joutui kohun keskelle Kiviniemi-puheistaan - kutsui "kokovartaloministeriksi" | Kaupan liitto verkko RSS

Mari Kiviniemi valittiin vastikään Kaupan liiton toimitusjohtajaksi. Seitsemän vuotta sitten Keskon silloinen toimitusjohtaja joutui ikävän kohun keskelle, kun tämä kommentoi pääministeri Kiviniemen ulkonäköä.

Mari Kiviniemi headhuntattiin Kaupan liittoon: "Kaupan on syytä kansainvälistyä edelleen" | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton toimitusjohtajaksi valittu Mari Kiviniemi uskoo, että suomalainen kauppa alkaa suuntautua enemmän ulkomaille. "Pidän kansainvälisyyttä ulottuvuutena, jonka pitäisi näkyä entistä vahvemmin.

Entinen pääministeri Mari Kiviniemi siirtyy Pariisista Kaupan liiton toimitusjohtajaksi | Kaupan liitto verkko RSS

Nykyinen OECD:n apulaispääsihteeri ja entinen pääministeri Mari Kiviniemi siirtyy ensi vuoden alusta lähtien Kaupan liiton toimitusjohtajaksi.