Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

74 aamua Joulupukin tuloon - kaupan sesonki käynnistyy pikkuhiljaa, valtaosa myynnistä tehdään joulukuussa | Kaupan liitto verkko RSS

50 aamun päästä saa avata joulukalenterin ensimmäisen luukun. Joulupukin tuloon on 74 aamua. Mutta ainahan on hyvä varautua. Marita Salmensuu hypistelee led-kynttilää Hollolan Tokmannilla.

Venäläisten matkailu Suomeen on kääntynyt kasvuun - ostoskoriin kerätään aiempaa vähemmän tavaraa | Kaupan liitto verkko RSS

Venäläismatkailija käyttää ostoksiinsa keskimäärin 171 euroa. Matkailijavirrat Venäjältä Suomeen ovat kääntyneet jälleen kasvuun parin heikomman vuoden jälkeen.

Lähes 24 500 vierailua ja yli 13 000 vierasta: Suomen Kuvalehti paljastaa lobbareiden kohteet eduskunnassa | Kaupan liitto verkko RSS

Vieraslistojen tiedot ovat toukokuusta 2016 huhtikuuhun 2017. Jaa artikkeli Salla Vuorikoski Kotimaa Tapaaminen oli sovittu jo edelliselle viikolle, mutta sitä oli jouduttu lykkäämään. Tiistaina 13.

MAINOS Bonusway Rakennustarvikkeet remonttia varten saa helposti ja edullisesti netistä Verkosta tilaaminen voi tuoda jopa tuhansien eurojen säästöt. Myyjän apua esimerkiksi materiaalien valintaan saa tarvittaessa vaikka chatin kautta. Lue lisää â | Kaupan liitto verkko RSS

Verkosta tilaaminen voi tuoda jopa tuhansien eurojen säästöt. Myyjän apua esimerkiksi materiaalien valintaan saa tarvittaessa vaikka chatin kautta. Rautakaupat ovat myyneet tuotteitaan verkossa jo yli kymmenen vuotta.

Mielipide: "Suomi tarvitsee sekä teollisuutta että palveluja" | Kaupan liitto verkko RSS

Lukijalta. Kaupan liiton pääekonomisti Jaana Kurjenoja kirjoitti (KL 2.10.) vahvan puheenvuoron palvelujen puolesta.

Pidensikö kiky vain joka toisen työntekijän työaikaa? Luvut hämmentävät: "Ei se voi olla noin" | Kaupan liitto verkko RSS

Alle 50 prosenttia palkansaajista sanoi Tilastokeskuksen kyselyssä työaikansa pidentyneen tänä vuonna. Esimerkiksi kaupan alalla epäillään tuloksen johtuvan väärinymmärryksistä.

juuri nyt: Miten käy suomalaisten juomisen, jos alkoholilaki höllentyy? Lonkeron suosio kasvaa, mutta veronkorotus voi jopa vähentää kulutusta, väittää Kaupan liitto | Kaupan liitto verkko RSS

Kyselytutkimuksen mukaan kaupoissa myytyjen oluiden keskivahvuus nousisi vain 4,7 prosenttiin eikä THL:n väittämään viiteen prosenttiin, tutkimusjohtaja Pasi Holm sanoo. Juuri nyt Juha-Pekka Raeste HS Julkaistu: 3.10. 16:12 3.10.

Eduskunnan salaiset vieraslistat: elinkeinoelämä käy kylässä usein, työntekijäjärjestöt harvemmin | Kaupan liitto verkko RSS

LINUS LÅNG Suomen eduskunnassa käy joka kuukausi useita tuhansia vieraita. Esimerkiksi viime maaliskuussa eduskunnan ovilla kirjattiin yli 3000 talon ulkopuolista vierailijaa.

Kaupan liitto: Uusi laki paras keino pienentää alkoholin matkustajatuontia | Kaupan liitto verkko RSS

Viron ja Suomen alkoholiveron korotukset eivät riitä merkittävästi pienentämään alkoholin matkustajatuontia, mutta A-oluiden ja lonkeroiden myynnin salliminen päivittäistavarakaupoissa puolittaisi tuonnin.

Debatti: "Vanhat totuudet jarruttavat Suomen matkaa palveluyhteiskunnaksi" | Kaupan liitto verkko RSS

Asenteissamme elämme edelleen perinteisessä teollisuus-Suomessa, mikä näkyy päätöksenteossa teollisuuspolitiikasta koulutukseen.