Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Case #kauppa: UFF:n logistiikkaketjukin on mahdollisimman ilmastoystävällinen | Kaupan liitto verkko RSS

Ilmasto- ja globaalikehityksen kansalaisjärjestö U-landshjälp från Folk till Folk i Finland rf:n (UFF) koko olemassaolo perustuu kiertotaloudelle. UFF perustettiin 30 vuotta sitten edistämään kestävää ilmasto- ja globaalikehitystä.

Kaupan alalla on vähennetty nopeasti muovikassien kulutusta | Kaupan liitto verkko RSS

Ympäristöministeriön ja Kaupan liiton välinen sopimus on vähentänyt nopeasti muovikassien ja -pussien käyttöä kaupan alalla ensimmäisen sopimusvuoden aikana.

"Sisäfileissä on vaijerit kuin Stockalla nahkatakeissa" - Sarjanäpistäjä voi taas joutua istumaan, kauppiaat tyytyväisiä | Kaupan liitto verkko RSS

MUUNTORANGAISTUS Oulunkylän Mustapekassa näpistelijöiden matkaan lähtee murukahvia, partakoneenteriä, luontaistuotteita, alkoholia, karkkia, koruja ja meikkejä.

Verkkokauppamarkkinat kuumenevat - KL: Tori.fi ei pelkää alan jättejä | Kaupan liitto verkko RSS

Petteri Paalasmaa Amazon, Alibaba ja Facebookin kirpputorit ovat muuttaneet ja muuttavat edelleen ostamista ja myymistä.

Koko kaupan myynti kasvoi helmikuussa 3,5 prosenttia vuodentakaisesta | Kaupan liitto verkko RSS

Tukkukaupan myynti kasvoi 4,3 prosenttia ja vähittäiskaupan myynti puolestaan 3,3 prosenttia vuoden 2017 helmikuuhun verrattuna, kertoo Tilastokeskus tiedotteessaan.

Verkkokirpputorista tuli salonkikelpoinen - Tori.fi tähtää miljardiluokkaan | Kaupan liitto verkko RSS

Amazon, Alibaba ja Facebookin kirpputorit ovat muuttaneet ja muuttavat edelleen ostamista ja myymistä. Vaikutukset voi nähdä tarkastelemalla vaikkapa tavaratalokonserni Stockmannin viime vuosien talouslukuja.

Kysely: Valtaosa isoista pörssiyhtiöistä osaa odottaa muutosta - yllättävän moni ei silti varaudu | Kaupan liitto verkko RSS

Lähes kaikissa suurissa pörssiyhtiöissä pidetään todennäköisenä, että niiden toimialat tulevat muuttumaan merkittävästi viiden seuraavan vuoden kuluessa.

Lahden marketeissa näpistelyt ovat viikoittaisia, sakon muuntorangaistuksesta toivotaan pelotetta varkaille - "Ihminen pitää saada vastuuseen tekosistaan" | Kaupan liitto verkko RSS

Hallituksen kehysriihessä päätettiin tällä viikolla muuntorangaistuksen palauttamisesta rikoslakiin. Perimättömäksi jäävät sakot voivat jälleen johtaa vankeusrangaistukseen.

Myymälävarkaat aiheuttavat Jarno Eklundille merkittäviä tappioita - K-Marketin kauppias sai varkaudet vähenemään varsin persoonallisella tavalla | Kaupan liitto verkko RSS

Valkeakoskella K-Market-kauppiaana toimivan Jarno Eklundin mielestä muuntorangaistus pitäisi ehdottomasti ottaa jälleen käyttöön. Hallitus on juuri kehysriihessään linjannut, että muuntorangaistus on määrä palauttaa.

14. huhtikuu 2018 Kymmenellä miljoonalla kaljavarkaiden kimppuun | Kaupan liitto verkko RSS

Kauppiaat ovat kiivaasti vaatineet sakkovankeuden palauttamista. Nyt he ovat saamassa tahtonsa läpi, vaikkei muuntorangaistus vähennä näpistyksiä vaan on epäoikeudenmukainen ja tulee valtiolle kalliiksi.