Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Työnantajien mielestä raskaussyrjintä johtuu pykäläviidakosta: "Tapaukset eivät ole mustavalkoisia" | Kaupan liitto verkko RSS

Tasa-arvovaltuutettu lanseerasi kampanjan ja vaatii nollatoleranssia raskaudesta johtuville väärinkäytöksille työpaikoilla.

Gigantti sitoutuu Green Deal -muovikassisopimukseen - kaikki kasseista saatavat tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen | Kaupan liitto verkko RSS

Gigantti muutti kaikki muovikassit maksullisiksi toukokuussa 2016, ja muovikassien kulutus on maksullisuuden seurauksena tippunut yli 64 prosentilla.

Kuihtuva rajakunta saa vihdoin kaipaamansa jättipotin - Suomen suurimman outlet-kylän ja jopa 800 työpaikkaa | Kaupan liitto verkko RSS

Virolahdelle rakennettavan Zsar Outlet Village -ostoskylän maanrakennustyöt käynnistyvät tulevana viikonloppuna.

Talousnero: Kuka on ohjannut uuden Tuntemattoman sotilaan? | Kaupan liitto verkko RSS

1. Mikä on OECD:n ennuste maailman kuluvan vuoden kasvuluvuksi? a) 3,0% b) 3,5% c) 3,7% 2. Milloin paperiteollisuuden nykyinen työehtosopimus umpeutuu? a) 30.9. b) 31.10. c) 31.12. 3. Kuka on ohjannut 27.10.

Näin yleisimmät maksutavat toimivat - listasimme 12 suosituinta | Kaupan liitto verkko RSS

Maksaisinko ostokset Paytrailin, Klarnan tai kenties Checkoutin kautta? Verkkokaupassa ja kaupan kassalla törmää kirjavaan joukkoon uusia ja vanhoja maksutapoja. Ostaminen sujuu helposti ja turvallisesti, kun tuntee maksamisen perusasiat.

Nuorilta hyvää palautetta kaupan kesätyöpaikoista | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan ala työllisti tuhansia nuoria kuluneen kesän aikana Tutustu työelämään ja tienaa -sopimuksella sekä osallistumalla Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan.

Alkoholivääntö turhauttaa: "Kansanedustajista osa vastustaa kaikkia muutoksia ja vapautta" | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton Kari Luoto uskoo, että jos pienpanimojen annettaisiin myydä tuotteitaan, myös ravintoloiden yhteyteen voisi syntyä pienpanimoita. Lehtikuva Alkoholilain uudistusta käsiteltiin tiistaina eduskunnassa.

15:12 Ruotsissa uhkaillaan jo pankin vaihdolla - Bildt: Hallituksen idioottimaista Nordea-logiikkaa Taloussanomat | Kaupan liitto verkko RSS

Ruotsissa jälkipyykki pankkikonserni Nordean Suomeen-muutosta jatkuu. Ruotsin hallitukselle satelee edelleen rajua arvostelua Nordea-pankin ilmoitettua pääkonttorivaihdoksesta.

20:44 Iäkkäät ovat nuoria vastuullisempia kuluttajia, kertoo Kaupan liiton tutkimus - Verkkokaupassa on helpompaa olla vastuuton | Kaupan liitto verkko RSS

Esimerkiksi 18-35-vuotiaista naisista 23 prosenttia ei tutkimuksen mukaan tarkista tuotteiden alkuperää, valmistusmateriaaleja tai -tapaa juuri koskaan. Minna Nalbantoglu HS Julkaistu: 6.9. 20:44 6.9.

Zalando-sukupolven vastuullisuus hakusessa - tuotteiden valmistustapa ja alkuperä kiinnostavat vähiten nuoria | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan Liitto tutki palvelualojen mainetta kuluttajien piirissä ja teki samalla kuluttajien omasta vastuullisuudesta indeksin.