Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Hallitus haluaa vankilaan ne, jotka ovat jättäneet sakot toistuvasti maksamatta - vankiloihin virtaisi 600-700 vankia lisää vuosittain | Kaupan liitto verkko RSS

Ylivoimainen enemmistö sakkovankeuden syynä olevista rikoksista tulee olemaan näpistyksiä eli lähinnä myymälävarkauksia, kuten niin sanottujen juoksukaljojen kähveltämistä kaupoista.

Kauppa innoissaan sakkojen muuntorangaistuksen paluusta - näpistelijä vie 550 miljoonaa vuodessa | Kaupan liitto verkko RSS

Hallitus valmistelee sakkojen muuntorangaistuksen palauttamista. Jos henkilö on saanut poliisin antamia sakkoja riittävän usein, eikä niitä saada maksuun, voidaan sakot muuttaa vankeudeksi.

Oikaisuja 2:00 Oikaisuja: Kassi-info on Kaupan liiton ja Päivittäistavarakauppa ry:n sivusto | Kaupan liitto verkko RSS

Lauantaina 7. huhtikuuta sivulla A 19 lähteenä käytetty Kassi-info-sivusto on Kaupan liiton ja Päivittäistavarakauppa ry:n sivusto, ei Suomen ympäristökeskuksen.

17:51 Hallitus päätti, että maksamatta jääneistä toistuvista sakoista voi joutua vankilaan - Juoksukaljojen viejistä tarpeekseen saanut kauppias iloitsee muutoksesta | Kaupan liitto verkko RSS

K-kauppias Hannu Lehtinen kertoo tavanneensa varkaita, jotka ovat saaneet sakot kolme kertaa saman päivän aikana. Teija Sutinen HS Julkaistu: 12.4. 17:51 12.4.

Kaljavarkaita naama veressä napannut kauppias odottaa nopeaa lakimuutosta | Kaupan liitto verkko RSS

- Todella hyvä uutinen, kommentoi kauppias Marko Hoikkaniemi hallituksen päätöstä palauttaa sakon muuntorangaistus. Hoikkaniemi on napannut kiinni monta kaljavarasta ja saanut iskuja niin, että naama on ollut veressä.

EU kirittää Suomea parantamaan maataloustuottajien asemaa | Kaupan liitto verkko RSS

Ruokaketjuun tarvitaan komission mukaan uusia pelisääntöjä, jotta viljelijä saa reilun osan.

Kesko värvää "monikauppiaita" pyörittämään entisiä Siwoja ja Valintataloja - markkinoinnin professori pitää uutta toimintamallia sekä riskinä että mahdollisuutena | Kaupan liitto verkko RSS

Keskolle siirtyi alun perin 600 Siwaa ja Valintataloa. Kun aiemmin jokaisella K-kauppiaalla oli vain yksi myymälä, voi yhdellä kauppiaalla olla nykyisin jopa viisi myymälää.

Kaupan liitto tyytyväinen sakon muuntorangaistuksen palauttamisesta rikoslakiin | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan ala pitää hyvänä hallituksen kehysriihen päätöstä palauttaa sakon muuntorangaistus rikoslakiin. Kaupan liitto on yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa vaatinut muutosta jo pitkään.

Muovikassien käyttö vähenee Asiakkaat tuovat ylimääräiset kangaskassinsa Mussalon K-Marketiin | Kaupan liitto verkko RSS

Julkaistu 12.4.2018 11:31 Muokattu 12.4.2018 11:49 Muovikassien käyttö vähenee Asiakkaat tuovat ylimääräiset kangaskassinsa Mussalon K-Marketiin Yksittäinen muovikassi voi tuntua pieneltä asialta mutta kymmenillä miljoonilla säästetyillä

Kaupan liitto on tyytyväinen sakon muuntorangaistuksen palauttamisesta rikoslakiin | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan ala pitää hyvänä hallituksen kehysriihen päätöstä palauttaa sakon muuntorangaistus rikoslakiin. Kaupan liitto on yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa vaatinut muutosta jo pitkään.