Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Ihmiset uskaltavat taas kuluttaa enemmän | Kaupan liitto verkko RSS

Vähittäiskauppa Liikevaihto yhteensä 37,9 miljardia euroa (2016) Päivittäistavarakauppa on suurin alatoimialoista liki 17 miljardin euron (2016) liikevaihdolla.

Pienet kaupat ovat ryöstäjien suosiossa - työntekijöillä tarkat ohjeet ryöstön varalle | Kaupan liitto verkko RSS

Mikkelissä kauppojen ja kioskien aseelliset ryöstöt ovat suhteellisen harvinaisia. Moni kaupan ja kioskin myyjä joutuu kuitenkin kohtaamaan työuransa aikana aseellisen ryöstäjän.

S-ryhmä muutti vastaustaan: "Emme ole luopumassa kokonaan muovikasseista" | Kaupan liitto verkko RSS

Muovikassien myynti jatkuu myös S-ryhmän kaupoissa, yhtiöstä ilmoitettiin torstaina. Vielä alkuviikosta kauppajätti ei halunnut vastata, luopuuko se muovikasseista.

Kutsu lehdistötilaisuuteen: Kaupan näkymät 2017-2018 | Kaupan liitto verkko RSS

Talousennusteita on nostettu pitkin kevättä, entä miltä näyttää kaupassa? Miten edistää suomalaisen kaupan elinvoimaisuutta?

Kansainväliset kauppaketjut luopuvat kilpaa muovikasseista - K-ryhmä ja Lidl eivät luovu, S-ryhmä pihtaa vielä tietoa | Kaupan liitto verkko RSS

S-ryhmä aikoo ensi tiistaina kertoa ostoskassiuutisia. Vielä S-ryhmä ei paljasta, ilmoittaako se poistavansa muovikassit ensimmäisenä päivittäistavarakauppaketjuna Suomessa.

S-ryhmän happy hour alkaa syksyllä Kymenlaaksossa - mukaan lähtevät kaupat ja alennustuntien ajankohdat varmistuvat elokuun aikana | Kaupan liitto verkko RSS

S-ryhmän happy hour -hinnoittelukokeilu laajenee syksyllä koko maahan. Kaupat alkavat myydä myöhäisinä iltatunteina tupla-alennuksella jo valmiiksi alennettuja tuotteita.

S-ryhmän happy hour alkaa syksyllä Kymenlaaksossa - mukaan lähtevät kaupat ja alennustuntien ajankohdat varmistuvat elokuun aikana | Kaupan liitto verkko RSS

S-ryhmän happy hour -hinnoittelukokeilu laajenee syksyllä koko maahan. Kaupat alkavat myydä myöhäisinä iltatunteina tupla-alennuksella jo valmiiksi alennettuja tuotteita. Saa nähdä, miten paljon tuotteita riittää lisäalennusmyyntiin.

Ryöstäjä voi viedä myyjän työkyvyn - ryöstäjälle mieluisin kohde on yhden työntekijän market tai kioski | Kaupan liitto verkko RSS

Kuva: Taneli Toikka K-Supermarket Vuoksenniskan kauppias Jarmo Rönkä tietää useamman valvovan silmäparin tuovan turvaa. Moni kaupan ja kioskin myyjä joutuu kohtaamaan työuransa aikana aseellisen ryöstäjän.

Ryöstön uhriksi joutunut myyjä ei välttämättä pysty palaamaan töihin | Kaupan liitto verkko RSS

Moni kaupan ja kioskin myyjä joutuu kohtaamaan työuransa aikana aseellisen ryöstäjän. Rikosuhripäivystyksen kehitysjohtaja Jaana Koivukankaan mukaan ryöstö on myyjälle aina pelottava tilanne, mutta myöhempi reagointi hyvin yksilöllistä.

Sydämentykytyksiä, keskittymisvaikeuksia, säikähtelyä - ryöstön kokenut myyjä voi menettää koko työkykynsä | Kaupan liitto verkko RSS

Moni kaupan ja kioskin myyjä joutuu kohtaamaan työuransa aikana aseellisen ryöstäjän. Lappeenrannassa ryöstön kohteeksi joutui viimeksi Tirilän K-market, joka ryöstettiin teräaseella ensin juhannuksena ja heti uudestaan viime viikolla.