Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Keskustelu > Uutiskeskustelu > Silmälasikauppa elpyi toisella kvartaalilla

Optisen alan vähittäiskauppa kasvoi 3,5 prosenttia viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon nähden. Alan liikevaihto ylsi 81,4 miljoonaan euroon. Parantuneeseen tulokseen vaikutti silmälasien kaupan parin prosentin kasvu. Aurinkolasien ja piilolinssien myynti kehittyi erityisen hyvin. Koko ensimmäisellä puolivuotiskaudella liikevaihto kuitenkin supistui, ja tulevaisuuden odotukset ovat maltilliset.

0

Sattuipa somasti

Jutusta sikisi hassu mielleyhtymä. Suurten urheilukisojen edellä ja aikaan myydään paljon uusia ja teknisesti parempia televisioita. Tänä kesänä kisoja on riittänyt. Halusiko urheiluhullu kansa parantaa katselukokemustaan hankkimalla uuden television lisäksi uudet ja nykyiseen näkökykyyn paremmin sopivat kakkulat?

0
Lisää kommentti

Keskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Voit käydä keskustelua määrittelemälläsi nimimerkillä. Rekisteröidy tästä sivulle, ja määrittele käyttäjätunnuksesi, joka keskustelussa näytetään.

Keskustelun ohjeistus


Kauppa.fi:n keskustelu on kaikille avoin foorumi keskustella kauppaan ja kuluttamiseen liittyvistä asioista. Keskustelun voit aloittaa artikkelin lopusta tai uuden aiheen Aloita keskustelu -kohdasta. Keskusteluun osallistyminen edellyttää rekisteröitymistä, mutta keskustelua voi käydä nimimerkillä.