Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Keskustelu > Uutiskeskustelu > Keskusjärjestösopimuksista luopumisella ei vaikutusta kauppaan

Elinkeinoelämän keskusliitto EK luopuu nykyisistä keskusjärjestösopimuksista. Kaupan alalle muutoksella ei ole vaikutusta, sillä alan työehtosopimukseen on viety keskeisimmät seikat keskusjärjestösopimuksista.

0

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelma

Onko keskusjärjestösopimuksesta luopumisella vaikutusta Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmaan?

0

Koululaisten kesäharjoitteluohjelmasta voimassa oleva suositus

Hei,

työmarkkinakeskusjärjestöillä on edelleen voimassa oleva yhteinen suositus Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelmasta. Kaupan liitto pyrkii saamaan kaupan alalle sopimuksen mahdollisimman pian. Tiedotamme asiasta sen ratkettua.

Kaupan liiton viestintä

1
Lisää kommentti

Keskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Voit käydä keskustelua määrittelemälläsi nimimerkillä. Rekisteröidy tästä sivulle, ja määrittele käyttäjätunnuksesi, joka keskustelussa näytetään.

Keskustelun ohjeistus


Kauppa.fi:n keskustelu on kaikille avoin foorumi keskustella kauppaan ja kuluttamiseen liittyvistä asioista. Keskustelun voit aloittaa artikkelin lopusta tai uuden aiheen Aloita keskustelu -kohdasta. Keskusteluun osallistyminen edellyttää rekisteröitymistä, mutta keskustelua voi käydä nimimerkillä.