Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Keskustelu > Uutiskeskustelu > Viron alkoholituonti on pysähtynyt kuin seinään

Uusimman tutkimuksen mukaan Virosta tuotavan viinan rahtaaminen on pysähtynyt kuin seinään, kiitos Viron korotetun alkoholiveron. Satamaan tulevista matkustajista vain alle 1% tuo alkoholia enemmän kuin pikkulaukkuun mahtuu eli viikonlopun juomat. Nyt suomessa on tarpeetonta laajentaa oluiden ja muiden limuviinojen jakelua kaupoissa. Päinvastoin hallituspuolueiden suunnitelmat siirtää juomia takaisin Alkoon on saanut kasvavaa kannatusta.
Kauppojen perustelu Viron halvoilla viinoilla on nyt tullut tiensä päähän ja ajetaan vaan suomessa tiukempaa alkoholipolitiikkaa. Oluet viini ja vahvat tuotteet on helppo hakea Alkosta ja sieltä saa asiantuntevaa neuvoa esim. hyvän viinin valitsemiseksi vaikkapa lammaspaistin kyytipojaksi.

7
Lisää kommentti

Keskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Voit käydä keskustelua määrittelemälläsi nimimerkillä. Rekisteröidy tästä sivulle, ja määrittele käyttäjätunnuksesi, joka keskustelussa näytetään.

Keskustelun ohjeistus


Kauppa.fi:n keskustelu on kaikille avoin foorumi keskustella kauppaan ja kuluttamiseen liittyvistä asioista. Keskustelun voit aloittaa artikkelin lopusta tai uuden aiheen Aloita keskustelu -kohdasta. Keskusteluun osallistyminen edellyttää rekisteröitymistä, mutta keskustelua voi käydä nimimerkillä.