Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Keskustelu > Yleinen keskustelu > Onko kaupan liittoon enää luottaminen

Viimeaikoina on kaupan piirissä tapahtunut asioita joissa kauppa on tiedottanut ja lobannut erilaisia asioita harhaanjohtavin faktoin saadakseen muutokset läpivietyä. Aloitetaanpa vaikka kaupan aukiolon "vapauttamisella". Yhteiskunnalle asiaa mainostettiin sillä, että kauppa pystyy lisäämään työntekijöiden määrää tuhansilla, kuinka kävi? Kesko on aloittanut YT-neuvottelut samoin S-ryhmä ja työntekijöiden määrä on vähentynyt kuten tässä lainaukset uutisvirrasta: " Kesko ei ole kertonut arviota mahdollisesti irtisanottavien ihmisten määrästä. Yhteensä neuvottelut koskevat 114 kauppaa ja 570 ihmistä". "Suomen osuuskauppojen keskuskunta SOK aloittaa yt-neuvottelut. Se suunnittelee korkeintaan 25 työntekijän irtisanomista". Seuraavaksi on väännössä tämä limuviinan jakelukanava kauppojen kautta. Se jos mikä on kansanterveydelle vaarallinen asia ja toivonkin, että Pekka Puska saa lääkärinä ja tutkijana läpi faktat mitä yletön alkoholin jakelu kauppojen kautta aiheuttaa. Meillä on hyvä jakelukanava alkoholille Alkossa, jossa on hyvä valikoima ja sieltä saa palvelua, eikä vain toteamusta, että siellä ne kaikki on hyllyssä!!
Edustajat palaavat pian lomilta ja luulen, että kun heilläkin suurimmalla osalla maksa-arvot huitelevat pilvissä ja kun he lukevat tämän vetoomukseni, niin nyt lomien jälkeen syntyy alkoholikriittinen lakipäätös ja limuviinat ja vahvemmat oluet jäävät Alkoihin.

1
Lisää kommentti

Keskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Voit käydä keskustelua määrittelemälläsi nimimerkillä. Rekisteröidy tästä sivulle, ja määrittele käyttäjätunnuksesi, joka keskustelussa näytetään.

Keskustelun ohjeistus


Kauppa.fi:n keskustelu on kaikille avoin foorumi keskustella kauppaan ja kuluttamiseen liittyvistä asioista. Keskustelun voit aloittaa artikkelin lopusta tai uuden aiheen Aloita keskustelu -kohdasta. Keskusteluun osallistyminen edellyttää rekisteröitymistä, mutta keskustelua voi käydä nimimerkillä.