Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Mediaseuranta > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Alennusmyynti on kuluttajalle kiva, mutta yrittäjälle pakollinen paha | Kaupan liitto verkko RSS

Perinteiset kesän alennusmyynnit alkoivat jo ennen juhannusta ja ovat nyt kuumimmillaan. Edunvalvontajohtaja Tuula Loikkanen Kaupan liitosta toteaa, että alennuksella myyminen ei ole koskaan kannattavaa.

Suomalaiset ostavat kosmetiikkansa yhä useammin netistä | Kaupan liitto verkko RSS

HELSINKI Yhä useampi suomalainen ostaa kosmetiikkansa netistä. Tilastokeskuksen mukaan viime vuonna 15 prosenttia 16-89 -vuotiaista suomalaisista osti terveyden- tai kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita netistä.

Kesän alennusmyynnit alkoivat | Kaupan liitto verkko RSS

Kesän alennusmyynnit ovat käynnistyneet viimeisissäkin liikkeissä nyt juhannuksen jälkeen. Verkkokaupoissakin ale alkoi jo ennen juhannusta.

Kesäale on kiva yllätys - muttei saa yhtä paljon väkeä liikkeelle kuin ennen | Kaupan liitto verkko RSS

Alennusmyynti yllätti Matias ja Sampo Rytilahden Lappeenrannan Intersportissa sunnuntaina. - Emme tulleet ostoksille alennusmyyntien perässä, muuten vain satuttiin keskelle niitä, vanhempi veljeksistä, Matias Rytilahti sanoo.

Viikonloppu on yhä suositumpi kauppa-aika | Kaupan liitto verkko RSS

Lauantai-iltoina ja sunnuntaisin tehdään yhä suurempi osa päivittäistavarakauppojen myynnistä. Vilkkaimmilla paikoilla ovet ovat aina auki. -Lapsuudessani kaupat olivat kiinni kokonaan sunnuntaisin ja menivät lauantaisin yhdeltä kiinni.

Kesäalet ovat alkaneet - juhannus ei ole enää yhtä tärkeä alekausi kuin aiemmin | Kaupan liitto verkko RSS

Viimeisetkin alennusmyynnit alkoivat torstaina. Valtaosa kaupoista on laskenut hintoja jo toista viikkoa. - Vanha kaava on rikottu. Alennusmyynneillä ei ole enää tarkkaa alkamisajankohtaa.

Suomalaisyritykset ja kunnat säästävät energiakuluissa satoja miljoonia vuodessa | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalaisten yritysten ja kuntien vuosina 2008-2016 tekemät energiansäästötoimet tehostivat energiankäyttöä lähes 16 terawattitunnilla vuoden 2016 lopussa. Määrä ylittää koko Suomen asuinkerrostalojen lämpöenergian vuotuisen kulutuksen.

Tavallinen vai itsepalvelukassa? Toinen on jopa neljä kertaa nopeampi | Kaupan liitto verkko RSS

Itsepalvelukassat ovat yleistyneet. Kauppojen mukaan ne jouduttavat asiointia etenkin ruuhkahuippuina. Itsepalvelukassoja on etenkin isoissa myymälöissä.

Aurinko ja sade vaikuttavat ostokäyttäytymiseen | Kaupan liitto verkko RSS

Vaikka kesäalet ja kesäkuukaudet ovat tärkeitä kaupoille, kesäalet eivät yllä joulunajan alennusmyyntien tasolle. Kesän perinteiset alennusmyynnit ovat alkaneet jo monissa kaupoissa.

SOK:n Taavi Heikkilästä vuorineuvos | Kaupan liitto verkko RSS

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Taavi Heikkilä on saanut vuorineuvoksen nimen ja arvon tänään, SOK kertoo tiedotteessaan. Arvonimen myöntää presidentti.