Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Mediaseuranta > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Aurinko ja sade vaikuttavat ostokäyttäytymiseen | Kaupan liitto verkko RSS

Vaikka kesäalet ja kesäkuukaudet ovat tärkeitä kaupoille, kesäalet eivät yllä joulunajan alennusmyyntien tasolle. Kesän perinteiset alennusmyynnit ovat alkaneet jo monissa kaupoissa.

SOK:n Taavi Heikkilästä vuorineuvos | Kaupan liitto verkko RSS

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Taavi Heikkilä on saanut vuorineuvoksen nimen ja arvon tänään, SOK kertoo tiedotteessaan. Arvonimen myöntää presidentti.

SOK:n pääjohtajasta Taavi Heikkilästä vuorineuvos | Kaupan liitto verkko RSS

Tasavallan presidentti on tämänpäiväisessä presidentin esittelyssä myöntänyt vuorineuvoksen nimen ja arvon Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) pääjohtajalle ja hallituksen puheenjohtajalle, kauppatieteen maisteri Taavi Heikkilälle (54).

Käyttöauto Oy palkittiin ansiokkaasta energiatehokkuustyöstään | Kaupan liitto verkko RSS

Käyttöauto Oy:lle myönnettiin kunniamaininta ansiokkaasta toiminnasta ja tunnollisesta sitoutumisesta Elinkeinoelämän energiatehokkuussopimuksen Autoalan toimenpideohjelmaan kaudella 2008-2016.

Kutsu medialle: Energiatehokkuutta 20 vuotta - vastuullisia energiankäyttäjiä palkitaan | Kaupan liitto verkko RSS

Sopimuksiin sitoutuneiden yritysten ja kuntien energiankäytön tehostamistoimet ovat tuottaneet merkittävästi energiansäästöä vuosina 2008-2016.

Käänne kassoilla - Kesko: Ihmiset eivät jaksa enää jonottaa, vaan menevät automaattikassalle | Kaupan liitto verkko RSS

Monet kokevat itsepalvelukassan käyttämisen helpoksi ja sujuvaksi. Itsepalvelukassat ovat yleistyneet suomalaisissa kaupoissa viimeisen vuoden aikana. Kaupan liitto arvioi, että tulevaisuudessa ihmiskassat tulevat vähenemään.

Tehokkaat hoitopolut varmistettava sote-uudistuksessa | Kaupan liitto verkko RSS

Sote-uudistukseen sisältyvässä valinnanvapauslaissa on turvattava nopea hoitoonpääsy, oikea-aikainen hoito ja kaiken kokoisten yritysten markkinoillepääsy.

Itsepalvelukassat eivät vähennä työvoimaa | Kaupan liitto verkko RSS

Kauppa tasoittaa itsepalvelukassoilla ruuhkahuippuja. Hävikki yllättävän pientä. Kaupat sekä niiden asiakkaat pitävät alkuvaikeuksien jälkeen itsepalvelukassoista.

Itsepalvelukassat yleistyvät, kyläkauppoja ne tuskin pelastavat | Kaupan liitto verkko RSS

Kauppa digitalisoituu ja asiakkaat siirtyvät käyttämään itsepalvelukassoja. Ip-kassat vaativat totuttautumista ja neuvontaa. Jarno ARTIKA Kauppa kehuu olevansa toimialoista digikehityksen kärjessä.

Kaupan käsitys digiloikasta on se, että kassalla asiakas skannaa tuotteensa itse | Kaupan liitto verkko RSS

Kun työtehtävä siirtyy asiakkaan itse tekemäksi, sitä kutsutaan digitalisaatioksi. Itsepalvelukassat toimivat esimerkkinä fyysisen myymälän digitalisaatiosta Kaupan liiton tiedotustilaisuudessa torstaina.