Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Mediaseuranta > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Valtakunnansovittelija: Kaupan alan työriitaan sovintoehdotus | Kaupan liitto verkko RSS

Valtakunnansovittelija Minna Helle kertoo antaneensa kaupan alan työriitaan sovintoehdotuksen. Helle kertoo asiasta Twitterissä. Ehdotuksen sisältö ei ole vielä julkinen. Ehdotus menee nyt osapuolten hallintojen käsiteltäväksi.

Valtakunnansovittelija: Kaupan alan työriitaan sovintoehdotus | Kaupan liitto verkko RSS

Sovintoehdotus menee molempien osapuolten käsiteltäväksi. Valtakunnansovittelija Minna Helle kertoo antaneensa kaupan alan työriitaan sovintoehdotuksen. Helle kertoo asiasta Twitterissä. Ehdotuksen sisältö ei ole vielä julkinen.

Suomalaisten ruokakauppojen valikoimissa on tapahtunut muutos - syynä asiakkaiden muuttuneet valinnat | Kaupan liitto verkko RSS

Eettiset kuluttajavalinnat ovat kasvattaneet kauppojen valikoimaa. Ruokapuolella eettisten valintojen tekeminen on entistä helpompaa. Vegaanisten tuotteiden kasvanut kysyntä ohjaa kauppoja laajentamaan valikoimiaan.

Kaupan alan työriitaa neuvotellaan - "Huomenna on enemmän kerrottavaa, tai sitten ei" | Kaupan liitto verkko RSS

Valtakunnansovittelija Minna Helle kertoi Twitterissä hetki sitten, että kaupan alan työriitaa on neuvoteltu tänään aamupäivällä ja että neuvottelut jatkuvat huomenna kello 11.

Näkemisen ja silmäterveyden alalla on yli puolen miljardin markkinat | Kaupan liitto verkko RSS

Arvosta suurimman osan muodostaa hyvässä kasvussa oleva optisen alan vähittäiskauppa. Yksityisten silmäterveyspalveluiden arvoksi arvioidaan lähes neljännesmiljardi euroa.

Entä jos Viron viinaralli loppuisi itsestään? | Kaupan liitto verkko RSS

Kevään aikana huoli Viron viinarallista on jälleen noussut pintaan. Kaupan liiton tekemän selvityksen mukaan yhä harvempi suomalainen tuo Virosta alkoholia, mutta ne, jotka sitä tuovat, tuovat sitä aiempaa enemmän ja usein autolla.

Kolumni: Kun konesaha justeerin korvasi | Kaupan liitto verkko RSS

Jyri Turunen Isäni isä, inkeriläinen savottajätkä Juho Pekanpoika, kulki sodan jälkeen metsätyömailla miltei kuolemaansa asti.

Lasinpyyhkimistä potkukelkkoihin - myymälävarkaalle kelpaa lähes kaikki | Kaupan liitto verkko RSS

Näpistysrikokset työllistävät poliisia merkittävästi. Poliisi on kirjannut alkuvuoden aikana Etelä-Savossa 250 näpistysrikosta, joista Mikkeliin on sijoittunut 105. Koko Itä-Suomen alueella näpistysrikoksia on kirjattu 1 250.

Kauppa käy kuin rajuilma - "Tietyssä mielessä yllättävänkin vahvoja kasvuja" | Kaupan liitto verkko RSS

Autokauppa ja tukkukauppa ylsivät yli 10 prosentin kasvuun. Autokauppa on käynyt vauhdilla. Myyntipäällikkö Jukka Roponen esitteli Delta Auto Oy:n myyntipisteessä Mercedes-Benziä.

Kolumni: Kun konesaha justeerin korvasi | Kaupan liitto verkko RSS

Isäni isä, inkeriläinen savottajätkä Juho Pekanpoika, kulki sodan jälkeen metsätyömailla miltei kuolemaansa asti.