Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Mediaseuranta > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

"Yhteinen etu vaatii koordinointia liittokierroksellakin" | Kaupan liitto verkko RSS

Valtakunnansovittelija Minna Helle varoittaa työllisyyttä ja ostovoimaa haittaavasta palkkakilpailukierteestä. Kari Salonen Puheet työmarkkinoilla koventuvat, ja syksyn liittokierros lähestyy.

YTN otti "uudentyyppisen painostuskeinon" käyttöön kaupan alan lakon alla | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan alalla käynnistyy tänään perjantaina puolelta päivin lakko, joka kestää puoleen yöhön asti. Tällä kertaa tavanomaisten painostuskeinojen lisäksi on mukaan otettu myös vaikuttaminen markkinoinnin ja median kautta.

Lakko jatkuu tänään - Kaupan liitto kummeksuu YTN:n näyttävää lehtimainosta: "Hämmentävää, että käyttää noin paljon rahaa riidan rakentamiseen" | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan alalla käynnistyy tänään perjantaina puolelta päivin ylempien toimihenkilöiden lakko, joka kestää puoleen yöhön asti. Eri linjoilla olevat osapuolet tuntuvat ajautuneet vain kauemmaksi toisistaan.

YTN: Kaupan työnseisaus käynnistyi hyvin | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan alan ylempiä toimihenkilöitä on osallistumassa päivän työnseisaukseen runsaasti.

Auto korvaa entistä useammin viinakärryn - näin raha valuu Viroon | Kaupan liitto verkko RSS

ALKOHOLI Vaikka aiempaa harvempi suomalainen tuo Virosta alkoholia, ne, jotka sitä tuovat, tuovat sitä aiempaa enemmän. Kaupan liiton selvityksen mukaan suomalaisten viinatuliaiset Virosta ovat kasvaneet.

Työ muuttuu - miten käy työajan? | Kaupan liitto verkko RSS

Pitäisikö työaikaa lyhentää? Keskustelemassa pääekonomistit Ralf Sund STTK:sta ja Jaana Kurjenoja Kaupan liitosta. - Iranin ja Syyrian vastakkainasettelu - valtataistelusta Lähi-idässä kertoo toimittaja Liisa Liimatainen.

Kaupan liitto tutki: Suomalaismatkustajat tuovat alkoholinsa Virosta yhä useammin autolla | Kaupan liitto verkko RSS

Tuoreen tutkimuksen mukaan yhä harvempi suomalainen tuo Virosta alkoholia, mutta ne jotka tuovat, tuovat sitä aiempaa enemmän. Kaupan liiton tiedotteen mukaan suomalaisten kulutus Virossa näyttää pysyneet ennallaan.

Muovittomista valinnoista on tehtävä helppoja | Kaupan liitto verkko RSS

Tarvitaanko hedelmä- ja vihannesosastoilla lainkaan muovipusseja? Julkaistu: 4.5.

Lukijoilta: 17 % | Kaupan liitto verkko RSS

Yhä harvempi suomalainen tuo Virosta alkoholia, mutta ne, jotka alkoholia tuovat, tuovat sitä aiempaa enemmän. Kaupan liiton selvityksen mukaan alkoholin tuontiaan ovat lisänneet etenkin Viroon autolla matkustavat.

Kaupan esimiesten työnseisaus jäi vaisuksi | Kaupan liitto verkko RSS

YTN:ään kuuluvien ylempien toimihenkilöiden työnseisaus jäi tiistaina torsoksi. Kuudessa kaupan yrityksessä oli 12 tunnin työnseisaus, johon osallistui yritysten antamien tietojen mukaan noin 120 toimihenkilöä.