DT Finland on nimittänyt KTM Atte Ailion (39), STARK-ketjun talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.2.2017 alkaen. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Harri Päiväniemelle.

Ailio siirtyy STARKille Empower AB:n talousjohtajan tehtävästä. Tätä ennen hän toimi vuosina 2011 – 2016 Metsä Woodin talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Ailio on aiemmin vastannut Metsä Group Treasuryn riskienhallinnasta ja markkinaoperaatioista vuosina 2006 – 2011, sekä työskennellyt rahoitusalan tehtävissä UPM-Kymmene Oyj konsernirahoituksessa ja Nordea pankissa.

Atte Ailio vastaa uudessa tehtävässään DT Finlandin talous- ja ICT-toiminnoista.

Toimitusjohtaja Harri Päiväniemi siirtyi johtamaan Suomen STARK-ketjua Electroluxin kansainvälisistä johtotehtävistä 23.1.2017. STARK Suomen toimitusjohtajan tehtävän lisäksi Harri Päiväniemi kuuluu Pohjoismaiden suurimman rakennusmateriaalien jälleenmyyntiketjun DT Groupin johtoryhmään.

STARK yhdistää puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaamisen sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikaisen asiantuntemuksen. STARK on Suomen toiseksi suurin rakennustarvikeketju ja sen liikevaihto on 620 milj. euroa.  

STARKin verkoston 27 myymälää palvelee valtakunnallisesti 1000 ammattilaisen voimin.