Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

KoulutusKaupan liiton koulutukset ja tapahtumat järjestää Kaupan liiton omistama yritys KAUPPA-FI Oy. Tapahtumat ja koulutukset ovat lähtökohtaisesti maksullisia, ja osallistumismaksut laskutetaan osallistujilta tapahtuman jälkeen. Tapahtumien peruutusehtoihin voit tutustua ja koulutustiimin yhteystiedot löydät tämän sivun alareunasta

Jäsenyritykset voivat myös tilata Kaupan liitolta yrityskohtaista koulutusta - lue lisää jäsensivuiltamme.

 

Kevät 2018

 

KOULUTUKSET KAUPAN LIITON JÄSENILLE

Työsuhteen päättäminen henkilöstä johtuvasta syystä

Torstaina 17.5.2018 klo 12.0016.00
Radisson Blu Royal, Helsinki

Työnantajalla on mahdollisuus päättää työsuhde työntekijän vakavien laiminlyöntien vuoksi. Päättämisiin liittyvät tilanteet ovat kuitenkin aina kokonaisarviointia, joissa on otettava useita seikkoja huomioon. Koulutuksen tarkoituksena on tarjota käytännönläheisiä työkaluja ongelmatilanteisiin varautumiseen ja niiden ratkaisuun.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

 

AVOIMET KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Turvallisesti työmatkalla ulkomailla, Working safely abroad

Perjantaina 8.5.2018 klo 14.00–16.00
Webinaari

Maksuttoman webinaarin tavoitteena tarjota tietoa ja käytännön keinoja ulkomaantyön työturvallisuusriskien hallintaan. Se on tarkoitettu työturvallisuuden asiantuntijoille, johdolle ja esimiehille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. 

This webinar aims to help organisations in controlling risks and carrying out their duties related to travelling safety. The content is designed for OHS professionals, managers and executives, but suits also well for all who are interested in travelling safety. The last presentation will be carried out in English.

Lue lisää ja ilmoittaudu, read more and sign up

Muotikaupan monet kasvot

Tiistaina 22.5.2018 klo 9.00–16.00
Klaus K, Rake-sali, Helsinki

Millaisia ovat muodin markkinat ja kuluttajat nyt – entä miten kasvava kansainvälinen verkkokauppa muuttaa asetelmia? Miten tutkimus voi auttaa suomalaista muotikauppaa menestymään?

Näihin ja moniin muihin alan ajankohtaisimpiin kysymyksiin etsitään vastauksia seminaarissa, jossa pääsevät ääneen sekä tutkijat että toimialan yritysten edustajat.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kaikissa koulutuksissa ja tapahtumissa

Koulutukset ja tapahtumat ovat maksullisia (jollei toisin mainita), ja osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen. Kun yrityksestä osallistuu useampi kuin yksi henkilö samaan koulutukseen tai tapahtumaan, myönnämme seuraaville osallistujille 15 % alennuksen osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 8 vuorokautta ennen tapahtuman tai koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä.

Lisätietoja koulutuksista ja tapahtumista, lisätietoja ilmoittautumisesta, yrityskohtaiset koulutukset:
Miia Luukkainen, p. 040 551 8338

Kumppanuudet ja muut kaupalliset toiminnot:
Tuula Loikkanen, p. 040 922 0750