Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset

Uutiset


Koko kaupan myynti hyvässä kasvussa huhtikuussa

Koko kaupan myynti kasvoi huhtikuussa 5,9 prosenttia vuoden 2017 huhtikuusta, kertoo Tilastokeskus tiedotteessaan.

Asiakkaat ovat valinneet Suomen parhaat verkkokaupat

Huhti−toukokuussa järjestetty Suomen paras verkkokauppa 2018 -kilpailu on ratkaistu. Suurten kauppojen sarjassa voiton vei Disturb Scandinavia Oy ja pienten sarjassa Urban Soul.

Dekkariviikko käynnistää kirjakesän

Kesä, loma ja kirjat – mikä mahtava yhdistelmä! Dekkariviikko 11.−17.6. tarjoaa jännittävän startin lomakauteen varautuville.

Case kauppa: Kiertotalous Tarkettin kilpailuvalttina

Vuoteen 2020 mennessä lattianvalmistaja Tarkett aikoo kaksinkertaistaa kierrätetyn asennusjätteen määrän vuoteen 2010 verrattuna. Toinen tärkeä tavoite on lopettaa kokonaan materiaalien toimittaminen kaatopaikalle.

Avaimia menestyvään muotikauppaan

Menestyviä muotikaupan tekijöitä yhdistää usko kansainvälisyyteen, asiakkaan toiveiden asettaminen etusijalle sekä yrityksen arvojen ja identiteetin rohkea esiintuominen - olipa kyse nuorista startupeista tai kaupan suurimmista toimijoista. Suomessa muotia ostetaan käytännönläheisesti eikä kuluttajan hintatietoisuuttakaan tule unohtaa.

Ulkomainen etäkauppa on saatava muovin kierrätyksen maksajaksi

Suomalainen kauppa ja teollisuus maksavat tällä hetkellä ulkomaisesta etäkaupasta aiheutuvien muovipakkausten keräyksen ja kierrätyksen. EU:n ulkopuolelta kuluttajien etäkaupan kautta Suomeen päätyvät pakkausmateriaalit ovat usein myös merkitsemättömiä ja jopa haitallisia, mikä aiheuttaa kansallisille toimijoille lisäkustannuksia.

Tunnustusta ympäristöministeriön ja Kaupan liiton yhteiselle muovikassisopimukselle

Kestävän kehityksen toimikunnan pääsihteeristö on valinnut ympäristöministeriön ja Kaupan liiton välisen Green Deal -muovikassisopimuksen vuoden vaikuttavimmaksi sitoumukseksi.