Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset

Uutiset


EU-komissaari Věra Jourová Kaupan liiton vieraana

Oikeus- ja kuluttaja-asioista sekä sukupuolten tasa-arvosta vastaava EU-komissaari Věra Jourová vieraili Kaupan liitossa 31.10. Komissaarin vastuualueelta erityisen ajankohtaisia aiheita suomalaiselle kaupalle ovat tällä hetkellä kuluttajansuoja-asiat ja tietosuojasääntely.

Kaupan liitto toteuttaa avointa edunvalvontatapaa

Kaupan liitto on sitoutunut noudattamaan kaikessa toiminnassaan hyvää edunvalvontatapaa ja uskoo, että avoin ja läpinäkyvä toiminta niin kansainvälisesti kuin kansallisestikin on kaikkien osapuolien etu.

Kirjamyynniltä odotetaan hyvää loppuvuotta

Kirjamyynti on ollut hyvällä kasvu-uralla tänä vuonna. Myös loppuvuodelta, kirjamyynnin varsinaiselta sesonkiajalta, odotetaan paljon. Noin 80 000 kirjojen ystävää kokoontuu 26.−29.10. Helsingin Kirjamessuille.

Case #kauppa: Nuori Mieli Työssä -ohjelma auttaa nuoria pääsemään kiinni työelämään

Kauppa on nuorten suurin työllistäjä. Niinpä kaupalle on erittäin tärkeätä varmistaa, että suomalaiset nuoret voivat hyvin. S-ryhmä on käynnistänyt kumppaneidensa kanssa Nuori Mieli Työssä -ohjelman, jonka avulla halutaan parantaa nuorten työelämään kiinnittymistä, työkykyä ja työelämätaitoja.

EU:n ruokalahjoitusohjeet auttavat vähentämään ruokajätettä

Euroopan komissio julkaisi maailman ruokapäivänä 16.10. EU-tasoiset ohjeet ruokalahjoituksista. Kaupan alan eurooppalaiset yritykset ottavat ohjeistuksen mielellään vastaan, sillä ylijäämäruoan jakaminen hädänalaisille auttaa estämään ruokajätteen syntymistä ja lievittää köyhyyttä Euroopassa.

Asiantuntijaryhmä selvittämään lääkejakelun uudistamista

Lääkejakelun uudistamisesta tehdään Päivittäistavarakauppa ry:n toimeksiannosta asiantuntijaselvitys, joka käynnistyy marraskuussa 2017.

Kauppojen alkoholin myynti laskussa vuoden ensimmäisellä puoliskolla

Valviran tuore alkoholijuomien myyntitilasto kertoo, että alkoholin vähittäismyynti laski Suomessa kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla sekä litroissa että sataprosenttisena alkoholina mitattuna 2 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.