Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Uutiset

Uutiset


Poliisi varoittaa toimitusjohtajan nimissä lähetettävistä huijaussähköposteista

Helsingin poliisille tehtiin maalis−huhtikuun aikana kymmenkunta rikosilmoitusta tapauksista, joissa yhdistykseltä tai yritykseltä yritettiin kalastella maksuja huijaussähköpostin avulla.

Uusi työkalu avuksi kestävän liiketoiminnan edistämiseen

Kaupan liitossa on tehty uusi työkalu kestävän liiketoiminnan edistämiseen erityisesti pienten ja keskisuurten kaupan alan yritysten johtamisen tueksi.

GDPR kolkuttelee ovella – informointikäytännöt laitettava kuntoon 25.5. mennessä

EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa säädetään rekisterinpitäjälle nykytilaan nähden osin uusia ja yksityiskohtaisempia velvoitteita informoida rekisteröityä tätä koskevien tietojen käsittelystä.

Case kauppa: ICA Gruppen hankkii uuden verkkokaupparatkaisun brittiläiseltä Ocadolta

Ruotsalainen ICA Gruppen on tehnyt yhteistyösopimuksen brittiläisen verkkokauppayhtiö Ocadon kanssa. ICA Gruppen aikoo käyttää Ocadon verkkokauppa-alustaa ja -teknologiaa Ruotsiin rakennettavissa, pitkälle automatisoiduissa verkkokaupan keräilyvarastoissa.

Kuluttajien luottamus maan talouteen ja työttömyyden vähenemiseen jatkui huhtikuussa

Kuluttajien luottamusindikaattori oli huhtikuussa 23,2. Indikaattorin arvo oli hienoisessa laskussa, mutta edelliset kaksi kuukautta olivat 30-vuotisen mittaushistorian korkeimmat; maaliskuussa luottamusindikaattori oli 24,7 ja helmikuussa peräti 25,8.

Alkoholin etämyyntiä Suomeen halutaan rajoittaa

Sosiaali- ja terveysministeriön asettama työryhmä on selvittänyt alkoholijuomien rajat ylittävän etämyynnin eli erityisesti verkkokaupan säännösten selkiyttämistä.

Case Kauppa: IKEA Suomi tavoittelee kestävämpää arkea

Kestävään kehitykseen satsaava IKEA Suomi edistää vastuullisuutta monella rintamalla. Ympäristö kiittää, kun yrityksen energiankulutus katetaan omalla tuulivoimalla, käytettyjä huonekaluja kierrätetään ja kuljetuksissa käytetään pelkkää pahvia.