S-ryhmän Sokos-tavaratalo on laajentanut palvelutarjontaansa avaamalla verkkokaupan. Ensi alkuun verkosta voi ostaa kosmetiikkatuotteita. Myöhemmin verkkosta voi ostaa myös muita Sokos-tavaratalojen tuoteryhmien tuotteita.

Sokoksen verkkokaupan tavoitteena on olla yksi laajimmista ja monipuolisimmista suomenkielisistä kauneuden verkkokaupoista. Verkkokaupan valikoimaa on määrä laajentaa niin, että ensi vuoden aikana verkossa on Sokos-ketjun koko kosmetiikkavalikoima.

”S-ryhmän tavoitteena on helpottaa asiointia yhdistämällä sähköiset palvelut ja verkkokauppa luontevalla tavalla osaksi S-ryhmän palvelutarjontaa”, johtaja Visa Palonen S-Verkkopalvelut Oy:stä sanoo.

Ostokset toimitetaan joko postin toimipaikkaan tai kirjeenä asiakkaan antamaan osoitteeseen. Toimitusajan luvataan olevan yhdestä kolmeen arkipäivää.

”Kauneuden verkkokauppa tarjoaa tuotteiden lisäksi myös runsaasti vinkkejä ja tietoa kauneudesta. Sivuilta löytyy niin asiantuntijaneuvoja kuin havainnollisia vaihe-vaiheelta-valokuvia”, Sokoksen ketjunjohtaja Heli Uusisuo kertoo.

Sokoksen verkkokauppa: www.sokos.fi