Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta


Sähkö- ja elektroniikkalaitteille asteittain uusia vaatimuksia ja rajoituksia

Sähkö- ja elektroniikkalaitteissa käytettäviin vaarallisiin aineisiin tulee uusia rajoituksia. Lisäksi uusia tuotteita tulee määräysten piiriin. Direktiivin piiriin kuuluvien laitteiden on oltava määräysten mukaisia heinäkuussa 2019. Laitteiden maahantuojien ja myyjien on hyvä muistaa, että heidän vastuullaan on varmistaa, että laitteiden valmistaja on hoitanut velvollisuutensa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa Suomea

Kaupan liitto on mukana kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksessa. Olemme sitoutuneet osana nuoriso-ohjelmaamme edistämään nuorten työllistymistä ja kehittämään hyvää johtamista kaupan alalle. Haluamme myös kannustaa jäsenyrityksiämme tekemään omia sitoumuksiaan ja kertomaan sitä kautta vastuullisuustyöstään ja sen tavoitteista. Tervetuloa mukaan tekemään Suomea, jonka haluamme vuonna 2050!

Nuoret yhä kiinnostuneempia kaupan alasta

Tuoreesta Kun koulu loppuu -tutkimuksesta selviää, että kaupan ala on pitänyt asemansa nuorten keskuudessa. Alan kiinnostavuus on jopa lisääntynyt niin lukiolaisten kuin yläkoululaisten keskuudessa.

Nordean korteilla maksamisessa katko sunnuntaina 22.5.2016

Nordean pankkipalveluissa on katko sunnuntaina 22.5. kello 4-18. Katkon aikana Nordean korteilla maksaminen ei välttämättä onnistu lainkaan.

500 euron setelien tuotanto päättyy

EKP lopettaa 500 euron setelien tuotannon ja liikkeeseenlaskun. Setelit pysyvät kuitenkin edelleen laillisina maksuvälineinä ja säilyttävät arvonsa rajoittamattoman ajan.

Verkkokoulutuksia kaupan ammattilaisten ICT-taitojen kehittämiseen

Kaupan alalle on kehitetty ICT-taitojen verkkokoulutukset, joiden tavoitteena on saada kaupan alan ammattilaisten tietotekniset taidot vastaamaan muuttuvan työelämän tarpeita. Veloituksetta hyödynnettävät verkkokoulutukset ovat osa Turun yliopiston koulutussosiologian tutkimuskeskuksen hanketta.

Teknisen kaupan myynnin ammattitutkintokoulutus alkaa syksyllä

Teknisen kaupan myyjille suunnattu myyntikoulutus alkaa jälleen syyskuussa. Ilmoittautuminen noin vuoden kestävään koulutukseen on käynnissä. Koulutus valmistaa myynnin ammattitutkintoon.