Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus


Kaupan ja kumppaneiden kampanjaviestinä: Ollaan ihmisiksi

Jyräävä gorilla ja kähmivä possu? Huonosti käyttäytyvät inhimilliset eläinhahmot ovat toikkaroineet kaupassa viime aikoina – tai oikeastaan videolla. Ollaan ihmisiksi -viestintäkampanja näkyi, kuului ja herätti keskustelua.

Jäsenyritys: Kerro Kaupan liitolle näkemyksesi alv-direktiivin muutosehdotuksiin

EU-komissio antoi viime viikolla kaksi arvonlisäverodirektiivin muutosehdotusta, jotka koskevat arvonlisäverokantoja sekä pienyrityksiä. Ehdotusten taustalla on komission pyrkimys helpottaa pienyritys...

Kaupan liiton vastuullisuusryhmän työ käynnistyi

Kaupan liiton vastuullisuusryhmä käynnisti toimintansa loppuvuonna 2017. Ryhmän tavoitteena on vahvistaa vastuullisuutta liiton agendalla ja strategiassa sekä kehittää liiton vastuullisuustyötä ja siihen liittyvää viestintää.

Mitä EU:n uusi tietosuoja-asetus edellyttää kaupan alan yrityksiltä?

Jotta kaupan alan yritykset voisivat tuntea asiakkaansa paremmin, ne saavat kerätä ja käyttää asiakkaidensa henkilötietoja tiettyihin tarkoituksiin. Mutta kerättyjä henkilötietoja on käytettävä lailli...

EU: uusi polkumyynnin laskentamenetelmä mahdollistaa entistä protektionistisemman kauppapolitiikan

Uuden asetuksen on määrä astua voimaan jo ennen joulua. Uuden laskentamenetelmän taustatietona komissio käyttää julkaistavia maaraportteja, kun tähän saakka polkumyyntitasot on laskettu niin sanotun kolmannen maan tiedoilla.

Uusi elinkeinopoliittinen johtoryhmä Kaupan liittoon

Kaupan liittoon on perustettu elinkeinopoliittinen johtoryhmä. Sen tehtävänä on koordinoida Kaupan liiton ja sen jäsenliittojen elinkeinopoliittista vaikuttamista ja vahvistaa kaupan edunvalvontaa eri sidosryhmiin päin.

Kaupan asiat kiinnostavat päättäjiä

Työ-ja elinkeinoministeriön sekä Ympäristöministeriön ylin johto vieraili viime viikolla kansliapäälliköidensä Jari Gustafssonin ja Hannele Pokan johdolla Kaupan liitossa. Kaupan merkittävä rooli elinkeinoelämässä tunnustetaan monilla tahoilla, ja yhteistyötä niin Kaupan liiton asiantuntijoiden kuin kaupan toimijoiden kanssa halutaan kehittää.

Ajankohtaisia keskusteluja Brysselissä