Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus


Kaupan liiton viestintäkampanjat näkyvät tänä keväänä – myös Ylen TV1:ssä

Tänä keväänä Kaupan liitto satsaa vahvasti viestintäkampanjoihin, yhdessä kumppaneiden kanssa. Näkyvyyttä saa kolme kuluttajille suunnattua viestintäkampanjaa. Kampanjavideoille on myös myönnetty näkyvyyttä Ylen TV1:ssä viikoille 16–18.

Brexit: Ulkoministeriö pyytää yrityksiltä tietoja siirtymäaikajärjestelyiden vaikutuksista

Brexit-neuvotteluissa on tultu vaiheeseen, jossa valtionhallinto tarvitsee tietoja mahdollisten siirtymäaikajärjestelyiden vaikutuksista suomalaisyrityksiin. Liitteenä on kysely, johon yrityksiltä pyydetään vastauksia 26.3.2018 mennessä.

Palavien nesteiden ja kaasujen myymäläsäilytys

Pelastuslaitosten kumppanuusverkosto on julkaissut tärkeän tiedotteen kaupan alan toiminnanharjoittajien velvollisuuksista palavien nesteiden tai kaasujen myymäläsäilytyksessä

Tukesin kemikaalivalvonta 2018

Tänä vuonna Tukes valvoo mm. tiedonkulkua esineiden sisältämistä SVHC-aineista, CLP-asetuksen noudattamista kemikaalien luokituksessa, merkinnöissä ja pakkaamisessa. Niin ikään valvotaan tatuointi- ja muita väriaineita, kosmetiikan markkinointiväittämiä ja rajoitusten noudattamista sekä korujen ja kellojen raskasmetalleja.

Yrityksille tukea kehitysvammaisen henkilön työllistämiseen

Kehitysvammaisten henkilöiden työhönvalmennus- ja tuetun työllistymisen palveluja tuottava Aula-työkoti on koostanut työnantajille oppaan kehitysvammaisten palkkatyöllistämiseen. Tiiviissä tietopaketi...

Uusia sihteereitä nimetty Kaupan liiton valiokuntiin

Vuoden 2018 valiokuntatyöskentely lähtee käyntiin uusin kokoonpanoin. Elinkeinopoliittisen tiimin työnjakoon tehtyjen muutosten seurauksena joidenkin Kaupan liiton valiokuntien sihteerit vaihtuvat.

Kaupan ja kumppaneiden kampanjaviestinä: Ollaan ihmisiksi

Jyräävä gorilla ja kähmivä possu? Huonosti käyttäytyvät inhimilliset eläinhahmot ovat toikkaroineet kaupassa viime aikoina – tai oikeastaan videolla. Ollaan ihmisiksi -viestintäkampanja näkyi, kuului ja herätti keskustelua.