Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus


Häirinnästä vapaa työpaikka -opas julkistettu

Työelämä 2020 -hankkeen verkkosivuilla on hiljattain julkaistu opas, johon on koottu ajantasaista tietoa seksuaalisen häirinnän ehkäisemisestä ja siihen puuttumisesta työpaikoilla ja suomalaisessa työelämässä. Oikeusministeriön Syrjinnästä vapaa ja Häirinnästä vapaa -kampanjat tarjoavat puolestaan työkaluja organisaation tahtotilasta viestimiseen.

Perusteettomat maarajoitukset EU:n sisämarkkinoilla kielletään 3.12.2018 alkaen

EU:n uusi geoblokkausasetus kieltää verkkokauppa-asiakkaiden syrjimisen kansallisuuden ja asuin- tai sijaintipaikan perusteella. Sähköisen kaupankäynnin esteitä poistavaa uutta lakia aletaan soveltaa joulukuun 3. päivästä lähtien.

Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjalla laadukkaampia kesätöitä ja parempi työnantajamielikuva

Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa yritykset voivat kantaa kortensa kekoon nuorten työllistämisessä ja lisätä samalla vetovoimaansa työnantajana.

Liiton toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase 2017

Kaupan liiton hallitus on hyväksynyt liiton toimintakertomuksen 2017. Niin ikään Kaupan liiton tuloslaskelma ja tase viime vuodelta on nyt vahvistettu.

Kaupan liiton viestintäkampanjat näkyvät tänä keväänä – myös Ylen TV1:ssä

Tänä keväänä Kaupan liitto satsaa vahvasti viestintäkampanjoihin, yhdessä kumppaneiden kanssa. Näkyvyyttä saa kolme kuluttajille suunnattua viestintäkampanjaa. Kampanjavideoille on myös myönnetty näkyvyyttä Ylen TV1:ssä viikoille 16–18.

Brexit: Ulkoministeriö pyytää yrityksiltä tietoja siirtymäaikajärjestelyiden vaikutuksista

Brexit-neuvotteluissa on tultu vaiheeseen, jossa valtionhallinto tarvitsee tietoja mahdollisten siirtymäaikajärjestelyiden vaikutuksista suomalaisyrityksiin. Liitteenä on kysely, johon yrityksiltä pyydetään vastauksia 26.3.2018 mennessä.

Palavien nesteiden ja kaasujen myymäläsäilytys

Pelastuslaitosten kumppanuusverkosto on julkaissut tärkeän tiedotteen kaupan alan toiminnanharjoittajien velvollisuuksista palavien nesteiden tai kaasujen myymäläsäilytyksessä

Tukesin kemikaalivalvonta 2018