Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Jäsenille > Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus

Elinkeinopoliittinen edunvalvonta ja verotus


Tiedote: Paristo- ja akkutuottajavastuu hoidetaan rekisteröitymällä paristo- ja akkutuottajayhteisöön

Syyskuussa 2008 voimaan tullut paristoja ja akkuja koskeva tuottajavastuu koskee yrityksiä, jotka ammattimaisesti saattavat paristoja ja akkuja Suomen markkinoille ensimmäistä kertaa. P&A‐tuottajavastuu edellyttää, että kaikki paristoja ja akkuja Suomen markkinoille maahantuovat (myös sähkö- ja elektroniikkalaitteiden sis. paristot ja akut) yritykset rekisteröityvät paristo‐ ja akkutuottajiksi ja hoitavat laissa määritellyt velvollisuuden paristojen ja akkujen jätehuollon ja kierrätyksen suhteen.

REACH-asetus kaupassa

REACH eli EU:n kemikaaliasetus ja sen velvoitteet kaupalle ovat herättäneet kysymyksiä Kaupan liiton jäsenyritysten parissa. Kaupan liiton ympäristövaliokunnan helmikuun kokouksessa päätettiin perustaa kaupan ja teollisuuden jäsenistä koostuva työryhmä, joka selventää kaupan kannalta kysymyksiä herättäneitä asetuksen kohtia.