Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

OppaatKaupan poissaolo-oppaassa pyritään antamaan vastaukset yleisimpiin poissaoloja koskeviin kysymyksiin.

Poissaolo-opas on päivitetty 2 / 2017.

1.3.2017 tuli voimaan tasa-arvoinen avioliittolaki. Maaliskuun alusta avoliitot ovat tasa-arvoisia myös Kelan etuuksissa. Jatkossa äidin samaa sukupuolta olevalla avopuolisolla on oikeus isyys- ja vanhempainrahaan eikä se edellytä avioliittoa, rekisteröityä parisuhdetta eikä perheen sisäistä adoptiota. Muutos oppaan tekstiin s. 53.

Työaikaopas auttaa hyödyntämään Kaupan työehtosopimuksen mukaisia työaikavaihtoehtoja ja opastaa muissakin työehtosopimukseen liittyvissä työaikakysymyksissä.

Opas uusittu 10 / 2011. Opas on päivityksessä.

Kaupan vuosilomaopas opastaa vuosilomien määräytymisestä ja antaa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin vuosilomiin liittyen.

Vuosilomaopas päivitetty 5 /2014

Opas erimielisyyksien käsittelyyn työpaikoilla antaa käytännön keinoja erimielisyyksien ja epäselvyyksien selvittämiseen.