Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Keskustelu > Yleinen keskustelu > Eduskunnan tehnee vastuullisen päätäksen viinalaista

Viinalaista ollaan pian äänestämässä eduskunnassa ja odotusarvo on, että kun edustajat saavat äänestää ns. omantunnon mukaan niin jokaisella vastuunsa tuntevalla edustajalla on THL:n ja Pekka Puskan varoittavat sanat mielessään kun painavat äänestysnappia. Valitsemalla ei estetään sadat uudet alkoholikuolemat maassamme. Samalla limuviinojen houkutteleva vaikutus mierontielle jo nuorena estyy. Se mitä eduskunnan tulisi tukea on pienpanimoiden ulosmyyntioikeus jolla työllistetään ja se ei kuitenkaan lisäisi kokonaisalkoholin kulutusta paljoakaan. Sen sijaan turmiontie koittaa meille jos vielä aamuneljältä ravintoloista myydään alkoholia mukaan otettavaksi se ei kyllä hyvään johda. Ja kaikki alkoholihaitat mitkä näistäkin "vapautuksista" syntyisivät ovat koko kansan maksettavina verorahoina. Valtiovallan tulisi laittaa kaupat ruotuun ja tehtävöittää niille vain niitä toimia, mitkä palvelevat kansalaisia terveyttä rapauttamattomalla tavalla. Pelkkä kauppojen kermankuorinta on kerta kaikkiaan nyt lopetettava ja pidettävä tiukasti kiinni nykyisestä alkoholilaista.

2
Lisää kommentti

Keskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Voit käydä keskustelua määrittelemälläsi nimimerkillä. Rekisteröidy tästä sivulle, ja määrittele käyttäjätunnuksesi, joka keskustelussa näytetään.

Keskustelun ohjeistus


Kauppa.fi:n keskustelu on kaikille avoin foorumi keskustella kauppaan ja kuluttamiseen liittyvistä asioista. Keskustelun voit aloittaa artikkelin lopusta tai uuden aiheen Aloita keskustelu -kohdasta. Keskusteluun osallistyminen edellyttää rekisteröitymistä, mutta keskustelua voi käydä nimimerkillä.