Tavarataloketju J. Kärkkäinen laajenee. Kohteena on Jyväskylä, jonne ketju avaa uuden myymälän Palokan Kotikeskukseen näillä näkymin maaliskuussa 2017.

Palokkaan avattava myymälä on pinta-alaltaan noin 7 400 neliömetriä. Kärkkäinen avaa entiseen Kodin 1 -myymälän kiinteistöön, jonka tilat on muokattu Kärkkäisen toimintaan sopivaksi. Henkilöstön rekrytointi on tarkoitus aloittaa vielä joulukuun aikana, yhtiöstä kerrotaan.

Uuden myymälän konsepti on sama kuin muissa myymälöissä.

”Sijainniltaan uusi myymälä palvelee hyvin kaikista suunnista saapuvia asiakkaita. Alueen saavutettavuus ja näkyvyys ovat Kärkkäiselle erinomaiset. Yli 200 000 asukkaan talousalueena Jyväskylä on ollut meille houkutteleva paikka jo pitkään”, toimitusjohtaja ja yhtiön perustaja Juha Kärkkäinen kertoo.

Kärkkäinen on viime vuosina kasvattanut käyttötavarakauppansa liikevaihtoa ilman uusien toimipaikkojen avauksia. Käyttötavarakaupan liikevaihto on kuluvan tilikauden aikana kasvanut 12 prosenttia viime tilikaudesta.

J. Kärkkäinen Oy on perustettu 1988. Se on perheyhtiö, jonka palveluksessa on 550 henkilöä. Kärkkäisellä on kaksi tavaratalokonseptia: isot tavaratalot Ylivieskassa ja Lahdessa, pienemmät Oulussa ja Iissä. Jyväskylän myymälä sijoittuu kooltaan näiden väliin.