Suomen Lähikaupan yhteistyö Särkänniemen kanssa jatkuu. Aiempina kesinä Suomen Lähikaupan Siwoista on voinut hankkia huvipuiston rannekkeita. Ensi kesänä ne tulevat myyntiin myös yhtiön muihin ketjuihin.

Särkänniemen Elämyspuiston avainrannekkeita myynti viime kesänä kauppaostosten yhteydessä onnistui niin hyvin, että yhteistyötä päätettiin laajentaa tänä vuonna entisestään. Nyt lippuja saa Siwojen lisäksi myös Valintataloista ja Euromarketeista, lähes 700 kaupasta ympäri Suomen.

Myynnissä on Särkänniemen suosituimmat lipputuotteet, Elämys- ja Ipana-avaimet. Ennakkoon ostetulla avaimella voi kävellä jonottamatta sisälle Särkänniemen portista, lisäksi liput ovat ennakkoon ostettuna edullisempia kuin portilta ostettuina. Liput tulevat myyntiin, ja ne ovat myynnissä huhtikuun lopusta elokuun alkuun.

"Haluamme Suomen Lähikaupassa tarjota asiakkaille kysyttyjä palveluita ruokakaupan tuotteiden lisäksi. Yhteistyön aloitus onnistuikin hienosti viime kesänä. Särkänniemi on Suomen tunnetuimpia matkailukohteita ja hyvin positiivinen kumppani, jonka kanssa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin", palveluliiketoiminnan johtaja Petri Toivonen Suomen Lähikaupasta sanoo.

Särkänniemen Elämyspuisto arvioitiin vuonna 2011 Suomen parhaaksi vapaa-ajankeskukseksi Taloustutkimuksen tekemässä tutkimuksessa. Tänä vuonna puistossa avataan maailman ensimmäinen Angry Birds Land.