Uutiset:
http://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
http://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
http://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
http://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Sähköpostiosoitteesi:

Kaupan liiton uutiskirje ilmestyy joka torstai. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.
Tapahtumakirjeestä saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Etusivu > Liitto > Liity jäseneksi

Kaupan liitto toimii jäsenyritystensä parhaaksiKaupan liitto on kaupan alan valtakunnallinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on edistää suomalaista kauppaa. Liiton jäsenenä varmistat yrityksellesi myös luotettavan ja ajan tasalla olevan tiedon kaikissa työsuhdeasioissa.

Kaupan liiton jäsenyys tuo automaattisesti Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n jäsenyyden. 

Kaupan liiton jäsenmaksu määräytyy palkkasummaan perustuvan laskukaavan mukaan.

Siirry tästä jäsenhakemuslomakkeeseen.

Kaupan liiton säännöt löydät täältä.

Jäsenedut

Kaupan liiton jäsenenä saat tietoa. Tiedon avulla yrityksesi pysyy ajan tasalla työsuhdeasioissa. Käytännön ohjeiden avulla osaat huomioida lainsäädännössä tapahtuvat muutokset. Tiedät jo etukäteen, miten toimia. Asiantuntijamme päivystävät ja vastaavat mielellään kysymyksiisi. Tietokanavana olemme kaupan alan ainoa alkuperäinen. Tämän vuoksi meidän tietoomme voit todella luottaa. Jäsentiedotteemme, kotisivumme ja seminaarimme pitävät yrityksesi ajantasalla kaikissa työsuhde- ja muissa ajankohtaisissa asioissa.

Aika on rahaa. Työsuhdeasioiden osaamisen ulkoistaminen vapauttaa resursseja henkilöstön sisäiseen kehittämiseen. Aika ei mene ongelmien ratkaisemiseen, vaan mahdollisuuksien etsimiseen. Näin yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa.

Jäsenenä saat neuvontaa. Liittomme kokeneet asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi ja auttavat ratkaisemaan työyhteisön ongelmia. Me autamme ratkaisemaan erimielisyyden asiantuntevasti ja nopeasti. Puhelinpalvelumme antaa ohjeita yksilöllisesti ja ratkaisulähtöisesti monien vuosien kokemuksella.

Jäsenenä saat neuvottelutukea. Neuvotellessasi luottamusmiehen, ammattiliiton edustajan, työsuojelutarkastajan tai lakimiehen kanssa, meiltä saat tukea, jonka avulla ratkaisut usein löytyvät. Me puolustamme jäsenemme etuja ammattitaitoisesti ja kaikissa tilanteissa. Johtavan työnantajajärjestön vaikutuskanavat ja vaikutusvalta painavat. Yrityksesi saa myös asianajoapua jäsenhintaan.

Jäsenelle on tarjolla koulutusta ja erilaisia tapahtumia. Me tarjoamme jäsenillemme monipuolista ja ajankohtaista koulutusta ja tapahtumia. Joko maksutta tai edulliseen jäsenhintaan. Kursseillamme voit parantaa omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi. Työsuhdeasioiden hallitseminen on koko yrityksen yhteinen etu.

Jäsenenä saat hotelli- ja kokouspalveluita etuhintaan. Jäsenetuihimme kuuluu myös Restel Hotel Groupin sopimushintaiset hotelli- ja kokouspalvelut.

Jäsenmaksu. Jäsenmaksumme on 0,14 % yrityksen edellisen kalenterivuoden ennakonpidätyksen alaisesta palkkasummasta. Vähimmäismaksu on 210 euroa vuodessa.* Yli 150 työntekijää työllistävissä yrityksissä jäsenmaksu määräytyy palkkasumman ja jalostusarvon perusteella.

* Kesken kalenterivuotta jäseneksi liittyvältä yritykseltä peritään jäsenmaksua ensimmäisenä vuotena vain liittymisen jälkeisiltä kokonaisilta kuukausilta.