Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Rekry- ja sparraustapahtumien buumi jatkuu Helsingissä | Kaupan liitto verkko RSS

Kuuntele Helsingin alkuvuosi on ollut vilkas rekrytointitapahtumien ja erilaisten sparraustilaisuuksien osalta. Viimeisin Ohjaamo Helsingin järjestämä isompi rekrytapahtuma järjestettiin 12. helmikuuta Kannelmäessä kauppakeskus Kaaressa.

Työttömille nuorille uusi työpolku kaupan alalle - pilottihankkeen työkokeiluvaihe käynnistyy tänään 15.2. | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto on käynnistänyt Helsingin kaupungin Nuorten palveluihin kuuluvan Ohjaamo Helsingin ja Stadin ammatti- ja aikuisopiston kanssa pilottihankkeen,

Koko kaupan myynti laskussa joulukuussa | Kaupan liitto verkko RSS

Koko kaupan myynti laski joulukuussa 1,7 prosenttia vuoden 2017 joulukuuhun verrattuna. Tammi joulukuussa 2018 koko kaupan myynti kasvoi puolestaan 3,7 prosenttia edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna, kertoo Tilastokeskus.

Kangasharju ja Kullas Etlan ja EVAn johtoon | Kaupan liitto verkko RSS

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etla ja Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ovat saaneet uudet johtajat. Etlan toimitusjohtajaksi on nimitetty Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju.

Stockmann-konsernin tilinpäätöstiedote 2018 | Kaupan liitto verkko RSS

Stockmann-konsernin oikaistu liikevoitto kasvoi vuonna 2018

"Ennen päättäjät tulivat ruskettuneina yritysten matkoilta" - Poliittiset skandaalit ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti, mutta yksi puuttuu joukosta | Kaupan liitto verkko RSS

Viestinnän professori kysyy, missä Suomesta luuraavat taloudellisten väärinkäytösten skandaalit ja onko niiden puuttuminen hyvä vai huono asia.

Järvenpään kaupunki haastaa yritykset palkkaamaan ysiluokkalaisia kesätöihin | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupunki tukee nuorten palkkaamista kesäseteleillä. Haku kaupungin omiin kesätyöpaikkoihin alkaa perjantaina.

Ledare: Handeln är god riktningsvisare | Kaupan liitto verkko RSS

Handeln är den viktigaste branschen i Finland mätt i antalet sysselsatta. Hela ekonomin påverkas av handelns utveckling.

Jokaiselle yhdeksäsluokkalaiselle kesätyöpaikka Järvenpäässä | Kaupan liitto verkko RSS

Järvenpäässä halutaan tarjota kesätyömahdollisuus jokaiselle yhdeksäsluokkalaiselle nuorelle. Ysit kesäduuniin -kesätyökampanja on rohkea haaste, josta toivotaan syntyvän kaikkiin kuntiin ja kaupunkeihin leviävä kesätyömalli.

Mihin Mari Kiviniemi panostaa, mistä nipistää? - "Olen katunut turhia hankintoja" | Kaupan liitto verkko RSS

Ei ole vain yhtä hyvää tapaa käyttää rahaa - toisen valintoja ei kannata tuomita, olivatpa hänen kukkaronnyörinsä sitten löysällä tai tiukalla." Näin opastaa bloggaaja Julia Thurén Osuuspankin Raha ja arki -artikkelissa.