Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Alibaba teki uuden Singles' Dayn myyntiennätyksen | Kaupan liitto verkko RSS

Singles' Day on kasvanut viime vuosina merkittäväksi verkkokauppatapahtumaksi kansainvälisesti. Tänä vuonna esimerkiksi Alibaban myynnin bruttomäärä Singles' Dayn aikana ylsi 30.8 miljardiin dollariin.

Millainen on Virosta ostavan suomalaisen kuluttajansuoja? - Ongelmat ratkeavat useimmiten ilman välikäsiä | Kaupan liitto verkko RSS

Mitä tehdä, kun Virosta ostettu tuote tai palvelu ei vastaa odotuksia? Useimmiten ongelmatilanteet ratkeavat suoraan ostajan ja myyjän välillä, mutta maksutonta apuakin on saatavilla.

Joulukaupan eurot kerätään joulukuussa, vaikka Black Friday kasvattaa marraskuun myyntiä | Kaupan liitto verkko RSS

Joulukauppa keskittyy lähes täysin joulukuulle, vaikka aivan viime vuosina vähittäiskaupan liikevaihdossa marraskuun merkitys on alkanut hieman kasvaa Black Friday -kampanjoiden myötä.

Raportti maalaa muodin verkkokaupan tulevaisuuden - globaali liikevaihto kasvaa 700 miljardiin dollariin muutamassa vuodessa | Kaupan liitto verkko RSS

Muodin verkkokaupat tarjoavat usein ilmaisen palautuksen, mikä voi kasvaa yhä suuremmaksi uhaksi tulevaisuudessa.

Kiinalainen ostospäivä Singles Day tekee tuloaan Suomeen | Kaupan liitto verkko RSS

SÄHKÖPOSTI DEMOKRAATTI/STT Lähetä juttuvinkki â SÄHKÖPOSTI DEMOKRAATTI/STT Lähetä juttuvinkki â SÄHKÖPOSTI Kiinasta kotoisin oleva mammuttimainen ostospäivä Singles Day tekee vasta tuloaan Suomeen,

Kiinasta ostamisessa omat riskinsä | Kaupan liitto verkko RSS

Kiinalaisten verkkokauppojen suosio on ympäri maailman kasvanut kovalla vauhdilla. Suomi on pysynyt tässä kansainvälisessä kehityksessä mukana.

Kiinan shoppailupäivä menestys Alibaballe - Suomessa Singles Day "tekee vasta tuloaan" | Kaupan liitto verkko RSS

STT Kiinan shoppailupäivä menestys Alibaballe - Suomessa Singles Day "tekee vasta tuloaan" Tekijä STT 15:43 0 Singles Day -ostospäivä tekee vasta tuloaan Suomeen, arvioidaan Elektroniikan Tukkukauppiaat -yhdistyksestä.

Vetovoimaa vai vastustusta - millainen on kaupan mainekuva? | Kaupan liitto verkko RSS

Kauppa on lähimpänä kuluttajaa, ja kaikilla on myös mielipide kaupasta. Mutta mitä paljastavat kaupan mainetta tarkastelevat selvitykset?

Black Friday lähestyy - kuinka myyntiryntäyksistä saa kaiken irti? | Kaupan liitto verkko RSS

Erilaiset sesonkipäivät houkuttelevat tekemään huipputarjouksia. Yritysten on tunnistettava, milloin niihin kannattaa lähteä mukaan. Yrittäjän vuosi voi olla yhtä sesonkimyyntipäivää.

Kaupan liitto esittää yrityksille tukea nuorten palkkaamiseksi | Kaupan liitto verkko RSS

Liitto ehdottaa tukimuodoiksi lyhyttä koulutusjaksoa elämänhallinnan ja työelämän perustaidoista sekä työvalmennuspalvelua perehdytyksen tueksi.