Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Suomalaisilla parantamisen varaa vaarallisen jätteen lajittelussa | Kaupan liitto verkko RSS

Kotitalouksien keräykseen viemien vaarallisten jätteiden määrä ei ole noussut tarvittavalla tavalla. Edelleen jätevoimalaan menevästä roskapussista löytyy myös vaarallisia jätteitä.

Nämä 7 raha-asiaa hoidetaan yhä useammin mobiililaitteilla | Kaupan liitto verkko RSS

Mobiili- ja älylaitteet ovat tulleet pysyväksi osaksi suomalaisten arkea ja mobiililaitteilla hoidetaan tätä nykyä yhä useampi arkinen asia.

Verkkokauppiaat voisivat katsoa peiliin - vahva tunnistautuminen estäisi identiteettivarkauksia ja säästäisi monenlaiselta riesalta | Kaupan liitto verkko RSS

Identiteettivarkaudet ovat ilmiö, joka ei näytä hiipumisen merkkejä. Sille voidaan kuitenkin painaa jarrua.

Muovitalkoot ovat hyvässä vauhdissa - muovikassi jää yhä useammin kauppaan, mutta tämä on vain yksi osa kauppojen toimenpiteistä | Kaupan liitto verkko RSS

Muovikassi tarttuu kaupasta mukaan yhä harvemmin. Yhä useampi kauppa on myös lähtenyt mukaan muovijätteen vähentämiseen. Muovikassien myynti on laskenut etenkin vaateliikkeissä, joissa pussit ovat muuttuneet maksullisiksi.

"Globaali hiilidioksidivero olisi nerokas" - Ville Niinistö varoittaa hiilitullista | Kaupan liitto verkko RSS

Ajatus hiilitullista EU:n rajalle ei saanut laajaa kannatusta Turussa järjestetyssä eurovaalipaneelissa keskiviikkona.

1800-luvun postisopimus antaa Kiinan verkkokauppajäteille edun - Kaupan liitto: Suomalaisille jopa 46% suuremmat postimaksut | Kaupan liitto verkko RSS

Vuonna 1874 solmittu Bernin sopimus ja sen myötä perustettu Maailman postiliitto tuottavat kiinalaisille verkkokaupoille huomattavan suuren kilpailuedun, katsoo Kaupan liiton EU-asiantuntija Janne Koivisto.

K-Supermarket Peltola otti käyttöön ensimmäisenä Järvenpäässä pantilliset ostoskassit | Kaupan liitto verkko RSS

31 prosenttia suomalaisista sanoo haluavansa vähentää muovin käyttöä. Pantilliset ostoskassit tarjoavat uudenlaisen, kestävän ja muovittoman kassivaihtoehdon.

Yhä useampi tulee kauppaan oma ostoskassi mukanaan - muovikassien myynti laskee | Kaupan liitto verkko RSS

Muovikassien myynti vähenee ruokakaupassa. Lidlin vertailun mukaan muovikasseja ostettiin viime vuoden lokakuun ja tämän vuoden tammikuun välisenä aikana noin 10 prosenttia vähemmän edellisvuoden samaan ajankohtaan nähden.

Case kauppa: Carlingsin virtuaalinen vaatemallisto herättää pohtimaan kulutustottumuksia | Kaupan liitto verkko RSS

Norjalaisen nuorisovaatteisiin keskittyneen muotiketjun Carlingsin täysin digitaalisen vaatemalliston Neo-Ex'in suosio ylitti odotukset, kun tuotteita tilattiin kymmeniin maihin.