Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Palvelualoilla tuli mitta täyteen: Häiriköinti ja uhkailu eivät saa olla arkipäivää - liitot esittävät yrityskohtaista lähestymiskieltoa | Kaupan liitto verkko RSS

Yksityishenkilöiden lisäksi myös yritysten pitäisi voida hakea lähestymiskieltoa jatkuvasti häiriöitä aiheuttavilta henkilöiltä.

Joka toinen nuori aikuinen käyttää mobiilimaksamista - eniten siirtyy rahaa kaverin tilille | Kaupan liitto verkko RSS

Mobiilimaksaminen yleistyy Suomessa vauhdilla. Termillä tarkoitetaan mobiililaitteella eli esimerkiksi kännykällä tai älykellolla tapahtuvaa rahan siirtoa tililtä toiselle ja maksamista kivijalka- ja verkkokaupoissa.

Nettiostosten verottomuus hiertää suomalaisia kauppiaita | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto haluaa poistaa vähäarvoisten tuotteiden tullittomuusrajan. Suoraan EU:n ulkopuolelta Suomeen toimitettavasta lähetyksestä ei tarvitse maksaa tullia, jos lähetyksen arvo on enintään 150 euroa.

43 neuletta ja 62 toppia! Viisi tavallista naista laski vaatekaappinsa sisällön - lopputulos oli pienoinen sokki | Kaupan liitto verkko RSS

Me Naiset 43 neuletta ja 62 toppia! Viisi tavallista naista laski vaatekaappinsa sisällön - lopputulos oli pienoinen sokki Anna Wilkman Kuvat Haastateltavat Otimme selvää, mitä löytyy tavallisten naisten vaatekaapeista.

Prisma- ja Tokmanni-ilmiö jyrää pääkaupunkiseudulla - näitä tuotteita nyt halutaan | Kaupan liitto verkko RSS

Puheenaihe Prisma- ja Tokmanni-ilmiö jyrää pääkaupunkiseudulla - näitä tuotteita nyt halutaan Entistä useampi suomalainen ostaa vaatteensa ja kenkänsä marketeista.

Kaupan alan palkkausjärjestelmä uudistuu - suuntana työn vaativuuteen perustuva malli | Kaupan liitto verkko RSS

Siirtyminen työn vaativuuteen perustuvaan palkkausjärjestelmään tunnistaisi paremmin kaupan alan nykyiset työtehtävät ja ottaisi huomioon toimialan muutokset. Uuden järjestelmän pilotointi on nyt käynnissä.

Lilli Wuoltee, 28, lähti itkien töistä, kun pomo kertoi, ettei työt jatkukaan - nuoret joutuvat tekemään pätkätöitä, vaikka eivät haluaisi | Kaupan liitto verkko RSS

Työpaikan vakituisuus ja mielekkyys on milleniaaleille palkkaakin tärkeämpää, sanovat tutkijat. Silti realismia ovat pätkätyöt ja terveysongelmat.

Vaikka some on iso vaikuttajan nuorison keskuudessa, nuoret eivät ole pelkästään some-kuluttajia | Kaupan liitto verkko RSS

Olen syntynyt vuonna 2004. Minua kutsutaan muodikkaasti Z-sukupolven edustajaksi.

Toimitko sinäkin näin? Kolmasosa suomalaisista ostaa vaatteita ja kenkiä Prismoista | Kaupan liitto verkko RSS

Marketit ovat kasvattaneet suosiotaan vaateostospaikkoina viime vuodesta.

Hypermarketit ovat napanneet ison osan muodin kaupasta | Kaupan liitto verkko RSS

Prisma on Suomen suosituin vaatekauppa. Verkkokaupoista ylivoimainen on Zalando.