Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Joulukaupassa kotiin päin | Kaupan liitto verkko RSS

Pääkirjoitukset Joulukaupassa kotiin päin Tekijä Salon Seudun Sanomat 5:00 0 Kaupoissa joulu avattiin jo hyvissä ajoin marraskuussa, mutta ostokset tehdään edelleen enimmäkseen joulukuussa.

Joulu ei ole enää entisen kaltainen kulutusjuhla | Kaupan liitto verkko RSS

Lähes kolmannes suomalaisista aikoo käyttää tänä jouluna vähemmän rahaa kuin vuosi sitten. Tiedostavan kuluttamisen trendi vahvistuu.

Mieti, mistä ostat ja kuka joululahjoistasi hyötyy | Kaupan liitto verkko RSS

Oletko ostanut tavaraa tai palveluja verkosta? Todennäköisesti.

Lahjakorttien verotus muuttuu - Kauppa: Verottajan ohje ei ota kantaa kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin. | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan alalla yleisesti käytössä olevien lahjakorttien arvonlisäverotus muuttuu ensi vuoden alussa. Verohallinnolta on tullut kaupalle ohje muutoksen sisällöstä.

Prisma: Joulun yksi hittilahja on jo selvillä - 80% yöasuista ostetaan juuri nyt | Kaupan liitto verkko RSS

S-ryhmään kuuluva Prisma-ketju kertoo, että erilaiset yöasut koetaan helpoiksi lahjoiksi etenkin jouluna. Y ovat kestosuosikkeja lahjahankinnoissa, Prisma kertoo tiedotteessaan.

Joulun alla pitkä ostoslista | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalaiset aikovat käyttää jouluun selvästi enemmän rahaa kuin vuosi sitten. Näin ennustaa Nordean teettämä kyselytutkimus.

Tästä puhe: Ostatko entiseen tapaan joululahjoja? | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto ennakoi joulukaupan kasvavan tänäkin vuonna selvästi, vaikka kasvuluvut eivät olekaan viime vuosina enää yltäneet aikaisempien vuosien tasolle.

Nämä ovat joulun suosikkilahjat - kovat paketit pitävät pintansa tänäkin vuonna | Kaupan liitto verkko RSS

Mitä pukinkonttiin tänä vuonna poimitaan? Gigantti listasi tulevan joulun hittilahjat. Joulu lähestyy ja kaupoissa kuhisee.

Mari Kiviniemi MTV:lle: Alkon monopolista luovuttava | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton uusi toimitusjohtaja ja ex-pääministeri esittää selvitystä monopolin purkamisesta. Suomen entinen pääministeri, Kaupan Liiton toimitusjohtajana vuodenvaihteessa aloittava Mari Kiviniemi purkaisi Alkon monopoliaseman.

16:56 Kaupan Liiton uusi toimitusjohtaja ja ex-pääministeri Mari Kiviniemi purkaisi Alkon monopoliaseman - "Monopolien aika on ohi" | Kaupan liitto verkko RSS

Julkaistu Entinen pääministeri Mari Kiviniemi aloittaa vuodenvaihteessa Kaupan Liiton johdossa ja hänen tehtävänään on heti sääntelyn purkaminen. Listalta löytyy kaksi A:ta: apteekit ja Alko.