Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Presidentti Niinistö tapaa Kiinan Xi Jinpingin - tutkija: Niinistöllä velvollisuus nostaa kiusalliset asiat tapetille | Kaupan liitto verkko RSS

Ulkopoliittisen instituutin tutkija Jyrki Kallion mukaan Niinistön vierailu on poliittisesti merkittävä koko Euroopan unionin kannalta.

Lidl etsii kesätyöntekijöitä Tinderissä | Kaupan liitto verkko RSS

Deittisovellus Tinderissä tarjotaan myös töitä. Päivittäistavaraketju Lidl hakee Tinderissä kesätyöntekijöitä lupaamalla olevansa luotettava ja sitoutumiskykyinen kesäkumppani. - Kesätyöstä voi syntyä myös pitkäaikainen kumppanuus.

Lidlissä tarjolla tuhat kesätyöpaikka - työntekijöitä etsitään myös Tinderissä | Kaupan liitto verkko RSS

Lidlillä aukeaa haettavaksi tuhat kesätyöpaikkaa tulevalle kesälle maanantaina 14. tammikuuta.

Optisen alan palkitsemiset kertovat vauhdilla uudistuvasta alasta | Kaupan liitto verkko RSS

Vuoden Optikko -palkinto myönnettiin toimialan monipuoliselle uudistajalle Timo Juuriselle ja Vuoden Näköteko -tunnustus laajasti käyttöön otetulle ja kansainväliseksi vientimenestykseksikin povatulle Ocusweep -näöntutkimuskonseptille.

Kun Pariisin kengät olivat liian pieniä, Mari Kiviniemi meni verkkokauppaan - nyt entinen pääministeri siirtyy murrosta elävän kaupan alan johtoon | Kaupan liitto verkko RSS

Valtio on pitkään kuunnellut teollisuutta tarkalla korvalla. Nyt kaupan ala haluaa äänensä kuuluviin entisen pääministerin Mari Kiviniemen voimin.

Sähkötekniikan tukkumyynti nousi ennätykselliseen yli miljardiin euroon | Kaupan liitto verkko RSS

Sähköteknisten tuotteiden tukkumyynnin arvo vuonna 2018 oli 1021,3 miljoonaa euroa, jossa oli 3,1 prosenttia kasvua edellisvuodesta. Vuoden viimeisen neljänneksen kasvu oli 4,0 prosenttia.

Sähkötekniikan tukkumyynti ylitti miljardi euroa | Kaupan liitto verkko RSS

Sähköteknisten tuotteiden tukkumyynnin arvo vuonna 2018 oli 1021,3 miljoonaa euroa.

Lukijalta: Alkon monopoli takaa parhaat mahdollisuudet säätää suomalaisten alkoholinkulutusta | Kaupan liitto verkko RSS

Entinen pääministeri ja tuleva Kaupan liiton toimitusjohtaja Mari Kiviniemi vaatii monopolien ja sääntelyn lopullista purkamista talouskasvun ja työllisyyden vuoksi.

Turha sääntely ja byrokratia pois | Kaupan liitto verkko RSS

Suomen Yrittäjien mielestä seuraavan hallituksen pitää asettaa selkeät tavoitteet turhan sääntelyn ja byrokratian purkamiselle. Nykyinen norminpurkuhanke on hyvä alku.

Kaupan liitto: Myös ulkomainen verkkokauppa vastuuseen ympäristöstä | Kaupan liitto verkko RSS

Kilpailu voi kirittää kotimaista kauppaa myös uusiin kasvumahdollisuuksiin kotimaan ulkopuolella.