Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Listasimme: Näistä käytetyistä tavaroista saat parhaiten omasi pois - "PS4-konsoleita myytiin 235 eurolla, Emmaljunga-vaunuja 300 eurolla" | Kaupan liitto verkko RSS

Puheenaihe Listasimme: Näistä käytetyistä tavaroista saat parhaiten omasi pois - "PS4-konsoleita myytiin 235 eurolla, Emmaljunga-vaunuja 300 eurolla" KÄYTETTY TAVARA Designtuolilla on aina kysyntää kirpputoreilla,

Mari Kiviniemi: Vihdoin voin olla oma itseni | Kaupan liitto verkko RSS

- Kyllä jokainen suomalainen politiikassa oleva nainen on väkisinkin feministi, sanoo entinen pääministeri ja keskustan puheenjohtaja Mari Kiviniemi Etelärannassa, perinteikkäässä herralinnakkeessa.

Verkkokauppa.com on nettomyynniltään Suomen suurin verkkokauppa | Kaupan liitto verkko RSS

Nettomyynniltään Suomen suurin verkkokauppa viime vuonna oli Verkkokauppa.com. Sen myynti Suomeen oli 157,6 miljoonaa euroa. Seuraavaksi suurin oli Gigantti, jonka digitaalinen myynti oli 79,7 miljoonaa euroa.

Selvitys: Tässä asiassa Verkkokauppa.com ja muut suomalaiset verkkokaupat ovat ulkomaisia parempia - kyseessä ei ole hinta | Kaupan liitto verkko RSS

Puheenaihe Selvitys: Tässä asiassa Verkkokauppa.com ja muut suomalaiset verkkokaupat ovat ulkomaisia parempia - kyseessä ei ole hinta Verkkokauppa.com on suurin nettomyynniltään Suomen suurin verkkokauppa, kertoo Kaupan liiton selvitys.

Suomalaiset ostavat verkosta jo lähes 3 miljardilla - vain yhden tuoteryhmän myynti väheni | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalaiset tekivät digitaalisia ostoksia viime vuonna 2,9 miljardilla eurolla, kuusi prosenttia enemmän kuin vuonna 2017, kertoo Kaupan liiton selvitys.

Digitaaliset kanavat houkuttelevat suomalaiset ostoksille: viime vuonna kauppaa tehtiin 2,9 miljardilla eurolla | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalaiset ostivat viime vuonna vaatteita kotimaisista ja ulkomaisista verkkokaupoista noin 600 miljoonalla eurolla. Se oli 5,4 prosenttia enemmän kuin 2017.

Kymmenestä suurimmasta verkkomyyjästä noin puolet onkin kotimaisia - tavaroita ostettiin kolmella miljardilla | Kaupan liitto verkko RSS

Sara Oinas Kaupan liiton laskelmien mukaan vähittäiskaupan verkkomyynnistä 17 prosenttia kertyi viime vuonna elektroniikasta. Se on vaatteiden ohella suurin nettikaupan tuoteryhmä.

Suomen suosituin verkkokauppa on ylivoimainen: myynti kaksinkertainen toiseksi sijoittuneeseen verrattuna | Kaupan liitto verkko RSS

Verkkokauppa.com on nettomyynniltään Suomen suurin digitaalinen kauppa.

Kansainvälinen verkkokauppa kasvaa - Kiina näyttää suuntaa | Kaupan liitto verkko RSS

Verkkokauppa jatkaa vahvaa kasvuaan. Vuonna 2018 suomalaisten digiostokset kasvoivat noin kuusi prosenttia, ja kasvun ennakoidaan vahvistuvan - erityisesti mobiilissa.