Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Lidlin Järvenpään-jakelukeskuksessa vastuullisuus on etusijalla | Kaupan liitto verkko RSS

Lidl Suomi Ky:n kolmas ja suurin jakelukeskus aloitti toimintansa viime syksynä. Se toimii suunnannäyttäjänä niin ekologisen, joustavan kuin vastuullisenkin rakentamisen saralla.

Mielipide: Mari Kiviniemen esittämä alkoholimonopolin purkaminen uhkaa suomalaisten terveyttä | Kaupan liitto verkko RSS

On virhe väittää, ettei alkoholin kulutus ole kasvanut viimeisimmän alkoholilain muutoksen jälkeen, kirjoittaa Martti Vastamäki.

Mari Kiviniemi: Päätöksenteon pitää perustua tutkittuun tietoon | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton uusi toimitusjohtaja Mari Kiviniemi aloitti tehtävässään vuoden alussa, kun liiton pitkäaikainen toimitusjohtaja Juhani Pekkala jäi eläkkeelle.

Kaupan liiton vetovastuu vaihtui lämpimin kiitoksin ja vahvoin vaaliviestein | Kaupan liitto verkko RSS

Tiistaina 8.1.2019 Etelärannassa juhlistettiin eläkkeelle jäävää toimitusjohtaja Juhani Pekkalaa ja toivotettiin uusi toimitusjohtaja Mari Kiviniemi tervetulleeksi Kaupan liiton vetäjäksi.

Itärajalle noussut Zsar vahvistaa Suomen muotitarjontaa | Kaupan liitto verkko RSS

Suomen ensimmäinen muotiin keskittyvä outletkylä aukesi marraskuussa Virolahdelle, Vaalimaan raja-aseman tuntumaan. Kevään kuluessa premium-muotiin keskittyvässä Zsarissa avataan monia uusia liikkeitä.

Metsästä muoville korvaajia | Kaupan liitto verkko RSS

Muovin keksimisestä tuli hiljattain 110 vuotta. Kovin suuriin juhliin ei ole aihetta, sillä maailma on hukkumassa muovijätteeseen. Seuraavina vuosinkymmeninä muovintuotannon arvioidaan vielä kolminkertaistuvan.

PAMin Selin: Kaikki neuvottelut edelleen kesken, takarajan yli menee | Kaupan liitto verkko RSS

Pulska nippu työehtosopimuksia on yhä katkolla. Kuunvaihteessa on päättymässä erittäin tuhti nippu työehtosopimuksia. Mukana ovat isot julkisen puolen ja palvelualojen sopimukset.

Kutsu lehdistölle: Näe2019 - Optometriapäivien palkintojenjakotilaisuus 12.1.2019 klo 18:00 | Kaupan liitto verkko RSS

Vuoden Optikko 2018 ja Vuoden Näköteko 2018 julkistetaan lauantaina 12.1. klo 18:00 Helsingin Messukeskuksen Siivessä.

Juhani Pekkala on nimitetty Executive in Residence -tehtävään Aalto-yliopiston markkinoinnin laitokselle | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton toimitusjohtajan tehtävästä vuodenvaihteessa eläkkeelle siirtynyt Juhani Pekkala jatkaa työtä kaupan ja palveluiden parissa.

Hallitus purkanut ja perannut normeja: ravintolat ja kaupat kiittävät, ay-liike ja luontoväki haukkuvat | Kaupan liitto verkko RSS

Alkoholiuudistus ja liikkeiden aukiolovapautus hallituskauden suurimpia norminpurkuja. Kooste tuloksista on vastikään toimitettu keskeisille ministerereille.