Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

50 upeaa kuvaa kulissien takaa Linnan juhlista ja jatkoilta - hempeitä hetkiä ja iltapukujen loistoa | Kaupan liitto verkko RSS

Iltalehti kokosi yhteen 50 hienointa, hauskinta, yllättävintä ja koskettavinta kuvaa itsenäisyyspäivän illanvietosta niin Presidentinlinnassa kuin juhlien virallisilla jatkoilla hotelli Kämpissä.

Pohjalaiset juhlivat näyttävästi Linnan juhlissa - katso kuvia | Kaupan liitto verkko RSS

Tasavallan presidentin juhlavastaanotolla itsenäisyyspäivänä nähtiin suuri joukko pohjalaisia. Monet heistä päivittivät aktiivisesti sosiaalista mediaa.

Jouluostoksilla jokaisella on valinnan paikka - Kun ostopäätöksen aika koittaa, mihin eurot menevät? | Kaupan liitto verkko RSS

Jos ihmisten hyvästä tahdosta saisi palkkaa, olisimme todella rikkaita. Näin on todennut useampikin kivijalkakauppias ja lähiruuan tuottaja.

Algoritmi opastaa lukemaan tunteita | Kaupan liitto verkko RSS

Haaga-Helia rakensi kalliin myyntilaboratorion, jossa opitaan lukemaan tunteita. Algoritmi opastaa lukemaan tunteita Haaga-Helia rakensi kalliin myyntilaboratorion, jossa opitaan lukemaan tunteita. Algoritmi tunnistaa.

Maakunnan parhaat palkittiin | Kaupan liitto verkko RSS

Itsenäisyyspäivän aattona vietetyssä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien itsenäisyyden juhlassa Vuoden 2018 maakunnallinen yrittäjäpalkinto myönnettiin jurvalaiselle Hakola Huonekalu Oy:lle.

Kauppakeskuksissa on lääkärikeskuksia, on kirjastoja, on elokuvateattereita | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalaiset kauppakeskukset tarjoavat monenlaisia muita palveluja kuin ostosmahdollisuuksia lisätäkseen vetovoimaansa. Kauppakeskuksissa on lääkärikeskuksia, kirjastoja, teattereita ja muita palveluja.

Kauppa tarvitsee osa-aikatyötä | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan alalla on noin 260 000 työsuhteessa olevaa henkilöä, mikä tekee kaupasta elinkeinoelämän suurimman työllistäjän.

Kaupan alan globaalit trendit 2019 | Kaupan liitto verkko RSS

Ennusteen mukaan viisi kaupan alaan vuonna 2019 vaikuttavaa trendiä ovat datalähtöisyys, ympäristötietoisuus, saumaton ostokokemus, terveys ja hyvinvointi sekä sosiaalisen median kautta ostaminen.

Vapaaehtoinen sääntely sopii lakien rinnalle | Kaupan liitto verkko RSS

Viisaan sääntelyn eteneminen edellyttää ajattelutavan muutosta lainvalmistelussa mukana olevilta. Metsien käyttöä ja metsänhoitoa säännellään metsäsertifiointijärjestelmien avulla.

Kurkistus kansainväliseen verkkokauppaan | Kaupan liitto verkko RSS

Statistan Digital Market Outlookin mukaan Yhdysvalloissa on 259 miljoonaa B2C-verkkokaupan asiakasta. Jokaisen heistä arvioidaan käyttävän ostoksiinsa noin 1 952 dollaria vuonna 2018.