Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Ostatko vaatteita marketeista? Lähetä kuva parhaasta löydöstäsi ja voit voittaa yli 90 euron arvoisen palkinnon! | Kaupan liitto verkko RSS

Me Naiset Ostatko vaatteita marketeista? Lähetä kuva parhaasta löydöstäsi ja voit voittaa yli 90 euron arvoisen palkinnon! Milla Kukkonen Voipaketin lisäksi marketista voi napata mukaansa monenlaista muodikasta.

Suomalaiset shoppaavat vaatteensa marketeista - Kivijalkayrittäjän täytyy kehittää kaikkia kanavia | Kaupan liitto verkko RSS

Kivijalkaliikkeissä tehdään edelleen 74 prosenttia ostoksista.

Marketit valtaavat vaatetuksen markkinoita | Kaupan liitto verkko RSS

Vaatteiden kulutus Suomessa kasvaa noin kahden prosentin vuosivauhtia vuoteen 2023 asti. Suomalaisten vaateostokset ovat 65 prosenttia norjalaisten ostoskorista ja kenkäostokset runsaat puolet itävaltalaisten vastaavasta.

Prisma- ja Tokmanni-ilmiö jyrää pääkaupunkiseudun vaatekaupassa - "Marketit pystyvät vastaamaan kilpailuun" | Kaupan liitto verkko RSS

Puheenaihe Prisma- ja Tokmanni-ilmiö jyrää pääkaupunkiseudun vaatekaupassa - "Marketit pystyvät vastaamaan kilpailuun" Entistä useampi suomalainen ostaa vaatteensa ja kenkänsä marketeista.

Kaupan liitto: Tullittomuusraja on poistettava | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto vaatii EU:n ulkopuolelta toimitettujen tuotteiden tullauskäytännön muuttamista.

Kun ikää karttuu, nainen vaihtaa ketjuliikkeet hypermarketteihin - Prisma, Tokmanni ja Citymarket ovat suosituimmat vaatekaupat | Kaupan liitto verkko RSS

Pääkaupunkiseudulla kärjessä on Stockmann. Suomalaiset näyttävät tekevän vaateostoksensa yhä useammin ruokaostosten yhteydessä. Kaupan liiton tuore selvitys kertoo, että suomalaisten suosituimmat Image-text: Stadium urheiluvaatekauppa.

Joka kolmas suomalainen ostaa vaatteensa Prismasta - huima kasvu vuodessa | Kaupan liitto verkko RSS

Prisma, Tokmanni ja Citymarket ovat suosituimmat vaatekaupat. Pääkaupunkiseudulla kärjessä on Stockmann.

Kukka pitää pintansa äitienpäivälahjana | Kaupan liitto verkko RSS

Äitienpäivä lisää vilskettä puutarhojen ja kukkakauppojen muutenkin kiireisimpään kauteen. Klassisten ruusujen ja ruukkukukkien lisäksi äideille on tarjolla entistä monipuolisempia kukkasidontoja ja kukkaistutuksia.

Äitienpäivän keksinyt amerikkalainen kääntyi nopeasti vastustamaan innovaatiotaan - Venäjällä äidit jäävät Voitonpäivän jalkoihin | Kaupan liitto verkko RSS

Äitienpäivää vietetään Suomessa ja monissa muissa maissa tänään sunnuntaina. Varsinkin kukkakauppa kiittää, kertovat Kauppalehden kirjeenvaihtajat.

No huh, yli 600 euron lenkkarit! Ex-pääministeri Mari Kiviniemi törsäsi luksusliikkeessä - kuva! | Kaupan liitto verkko RSS

Ex-pääministeri, nykyisin kaupan alan edunvalvontajärjestö Kaupan liiton toimitusjohtajana työskentelevä Mari Kiviniemi (kesk.) oli tyttärensä kanssa ostoksilla Louis Vuittonin ökyliikkeessä Helsingissä viime lauantaina.