Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Alko, Wish, Varusteleka vai Verkkokauppa.com? - Näistä nettikaupoista suomalaiset pitävät eniten | Kaupan liitto verkko RSS

Puheenaihe Alko, Wish, Varusteleka vai Verkkokauppa.com? - Näistä nettikaupoista suomalaiset pitävät eniten Päivi Tuovinen / Arkisto Verkkokauppa.com on suurin nettomyynniltään Suomen suurin verkkokauppa, kertoo Kaupan liiton selvitys.

Suomalaisten verkko-ostoissa suurin kasvu oli ruoan ja juoman kaupassa | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalaiset tekivät digitaalisia ostoksia viime vuonna 2,9 miljardilla eurolla, kuusi prosenttia enemmän kuin vuonna 2017, kertoo Kaupan liiton selvitys.

Uusi tietokanta, turhaa työtä? | Kaupan liitto verkko RSS

Jätedirektiivi velvoittaa perustamaan uuden tietokannan tiedottamaan tuotteiden sisältämistä huolta aiheuttavista aineista.

Kaupan liitto: Eurooppalaisen kaupan kilpailukyvystä huolehdittava | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto on julkaissut tavoitteensa kevään europarlamenttivaaleihin. Eurooppalaisen kaupan alan toimintaedellytyksistä on huolehdittava kasvavassa kansainvälisessä kilpailussa.

Anne Nyman: Kurjuuden uusjako kaupan alalla | Kaupan liitto verkko RSS

Pöyristyin luettuani Hesarista Kaupan liiton lakimuutosta koskevasta ajatuksesta, minkä jälkeen vastoin tahtoaan osa-aikaisille ei tarvitsisi enää tarjota lisätöitä.

2:00 Metsäpomoja ärsyttää, kun Etlan tutkijat arvostelevat yritystukia, ja siksi tutkimuslaitoksen uudelta johtajalta on pakko kysyä yksi kysymys | Kaupan liitto verkko RSS

Aki Kangasharju on Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen uusi toimitusjohtaja. Hänen tulevat alaisensa ovat hieman huolissaan. Mukava mies, mutta onko selkärankaa?

16:38 Oikein vai väärin: Ylen vaalitenttien juontaja tekee sivutyönä juontokeikkoja myös ministeriöiden piikkiin? Journalistien sivutöille perätään lisää läpinäkyvyyttä | Kaupan liitto verkko RSS

Moni toimittaja tekee sivutöinään juontokeikkoja myös muille toimeksiantajille kuin omalle työnantajalle. Kirsi Heikel on Ylen politiikan toimittaja, mutta laskutti valtionhallintoa pääministerin pyöreän pöydän keskustelusta.

Mediakutsu: Digikauppa kasvaa - Suomi juoksee ulkoradalla -tilaisuus 14.3.19 | Kaupan liitto verkko RSS

Miten verkkokauppa kehittyy lähivuosina Suomessa ja suurimmilla markkina-alueilla? Näkyykö suomalaisen kaupan digitalisoituminen myös kuluttajien ostoksissa, vai jyrääkö Amazon?

Kaupan liitto ehdottaa Alkon monopolin arviointia | Kaupan liitto verkko RSS

Alkoholikulttuuria pitäisi kehittää myös muilla keinoilla kuin verotuksella ja saatavuuden rajoittamisella.

Nyt vaaditaan Alkon monopolin läpivalaisua ja purkamista - "Suomalaiset ovat valmiita" | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liitto haluaa selvityksen kotimaisen alkoholimonopolin eli Alkon toiminnan vaikutuksista yhteiskuntaan. Asiasta kertoo Kaupan liiton toimitusjohtaja Mari Kiviniemi liiton verkkosivuilla.