Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Äitienpäivä kiihdyttää kasvavaa kukkamyyntiä - Vuosi sitten Suomessa myytiin eniten kukkia ikinä | Kaupan liitto verkko RSS

Lähestyvä äitienpäivä lisää vilskettä kukkakauppojen muutenkin kiireisimpään kauteen. Klassisten ruusujen ja ruukkukukkien lisäksi äideille on tarjolla entistä monipuolisempia kukkasidontoja.

MITEN KOTIMAINEN KAUPPA VOI PÄRJÄTÄ, MARI KIVINIEMI? | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton toimitusjohtaja ja OECD:n entinen apulaispääsihteeri, Mari Kiviniemi, uskoo suomalaisten kykyyn tehdä kansainvälistä kauppaa.

Kauppa haluaa sähköveroalen | Kaupan liitto verkko RSS

Kauppa maksaa nyt mielestään kolme kertaa kalliimpaa sähköveroa kuin teollisuus.

Lompakolla: Toimitusjohtaja Mari Kiviniemi katuu huonolaatuisia vaateostoksiaan Juttusarjassa tunnetut henkilöt kertovat suhteestaan rahaan | Kaupan liitto verkko RSS

Nipistän uusimmasta elektroniikasta", Kiviniemi sanoo. Kaupan liiton toimitusjohtaja, entinen pääministeri Mari Kiviniemi, 50, pitää parhaana hankintanaan asuntoja. Millainen rahankäyttäjä olet? Olen kohtuukäyttäjä.

Miten Stockmann päihittää automarketit tyylikilpailussa? | Kaupan liitto verkko RSS

Stockmann haluaa pelastaa itsensä tarjoamalla premium-tuotteita kansalle, joka keskittää muotihankintansa automarketteihin ja verkkoon. Suunta lienee ainoa mahdollinen, mutta se vaatii rohkeita tekoja.

Tästä on kyse | Kaupan liitto verkko RSS

Oletko yhä vailla kesäduunia? - Ysien kampanjan kautta töitä saattaa vielä löytyä

Joulukaupoille porrastetusti? | Kaupan liitto verkko RSS

Yrittäjä Lauri Paananen tietää, kuinka veronpalautukset pistävät liikettä kuluttajien töppösiin joulun alla. Nyt jää nähtäväksi, miten porrastettu palautus vaikuttaa joulukauppaan.

Stockmann-konsernin osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2019 | Kaupan liitto verkko RSS

Stockmann-konsernin ensimmäisen vuosineljänneksen oikaistu liiketulos parani

Pantilliset kassit yleistyvät ruokakaupoissa - toivotaan lyövän paremmin läpi kuin kestokassien | Kaupan liitto verkko RSS

Puheenaihe Pantilliset kassit yleistyvät ruokakaupoissa - toivotaan lyövän paremmin läpi kuin kestokassien Pantilliset ostoskassit otettiin ensin käyttöön herttoniemeläisessä supermarketissa, josta idea on leviämässä muihinkin kauppoihin.

Apteekkiuudistukset on kaivettava taas esiin | Kaupan liitto verkko RSS

Viime vaalikaudella taitettiin peistä apteekkialan avaamisesta kilpailulle. Loppupeleissä vähäisetkin uudistukset kuihtuivat. Muutosehdotukset raukesivat, koska eduskunta ei ennättänyt käsitellä niitä.