Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

"Älytön vero" kaupan hedelmätiskillä - Antti Rinteen hallitus puuttuu asiaan | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan liiton pääekonomisti Jaana Kurjenoja iloitsee Antti Rinteen (sd) hallituksen ohjelman kirjauksesta koskien virvoitusjuomaveroa. Hallitus aikoo selvittää, voisiko marja- ja hedelmämehut rajata pois virvoitusjuomaveron piiristä.

14 miljoonaa tilpehööripakettia Kiinasta joutumassa verolle - TE: Postissa pelätään katastrofia | Kaupan liitto verkko RSS

Puheenaihe 14 miljoonaa tilpehööripakettia Kiinasta joutumassa verolle - TE: Postissa pelätään katastrofia Tuleva hallitus haluaa 24 prosentin arvonlisäveron alle 22 euron pikkupaketeille,

Posti varoittaa Kiina-nyssäköiden veromuutoksesta: Suomi ei saa toistaa Ruotsin katastrofia | Kaupan liitto verkko RSS

Tuleva hallitus haluaa poistaa verovapauden EU:n ulkopuolelta tulevilta pikkupaketeilta. Jos tullauskäytäntöjä ei muuteta, miljoonat paketit jumiutuvat Tullin varastoon, varoittaa Postin johtaja Sami Finne.

Näin hallitusohjelma on otettu vastaan: Enteilee konkurssia, on hiekalle rakennettu huvila - toisaalta auttaa Suomen yli laskusuhdanteen | Kaupan liitto verkko RSS

Antti Rinteen johtaman hallituksen ohjelma on 160 sivua pitkä. Siihen on annettu kommentteja kaikilta mahdollisilta kanteilta.

Kiina-nyssäköiden hinta nousee - Hallitus esittää verovapauden poistoa | Kaupan liitto verkko RSS

Tuleva hallitus esittää, että EU:n ulkopuolelta tulevilta tuotteilta poistetaan 22 euron verovapauden raja. Ruotsissa vastaava päätös romautti Kiinasta tulevien pikkupakettien määrän.

8 suomalaisnaista esittelee markettilöytönsä - tällaisia vaatteita ruokakaupasta tarttuu matkaan | Kaupan liitto verkko RSS

Suomalaisnaiset suosivat marketteja vaatteiden ostopaikkoina. Muun muassa tällaisia löytöjä niistä tehdään.

Tervemenoa teuraaksi - Suomessa on tuskin huonompaa ihmistä kuin entinen pääministeri | Kaupan liitto verkko RSS

Suomessa on tuskin huonompaa ihmistä kuin entinen pääministeri. Matka halveksituksi hylkiöksi kestää yleensä hallituskauden verran, mutta luisu kansakunnan kaapin päältä pohjalle voi olla lyhyempikin.

Suomen kasvu hyytyy - mutta Rinteen hallitus kasvattaisi menoja, kiristäisi veroja ja myisi valtion omaisuutta | Kaupan liitto verkko RSS

Yle kysyi kolmelta asiantuntijalta, mitä heikentyneet talouden kasvuluvut tarkoittavat.

Oululainen myymäläpäällikkö Mika Timonen on kaupan alan vuoden 2018 työpaikkaohjaaja | Kaupan liitto verkko RSS

Sale Myllyojan myymäläpäällikkö Mika Timonen palkittiin kaupan alan vuoden 2018 työnohjaajana Oulussa 10.5.2019 Ammattiopisto Luovin tiloissa järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa.

Sitra kutkuttaa Kataista sittenkin - Yliasiamies vartioi satojen miljoonien eurojen tasetta | Kaupan liitto verkko RSS

Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen (kok.) palaa perheineen Suomeen syksyllä ja viime ajat on spekuloitu aiheella, mitä hän aikoo tehdä jatkossa.