Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Kauppa mediassa

Kauppa mediassa

Neuvottelut markkinavalvonta-asetuksesta loppusuoralla | Kaupan liitto verkko RSS

Komissio antoi ehdotuksen vaatimustenmukaisuus- ja markkinavalvonta-asetukseksi joulukuussa 2017 osana ns. tavarapakettia.

EuroCommerce vietti 25-vuotisjuhliaan | Kaupan liitto verkko RSS

Eurooppalaisia kaupan alan yrityksiä edustava 25-vuotias järjestö muistuttaa rajat ylittävän kaupan esteiden poistamisen tärkeydestä ja kuluttajansuojalakien harmonisointitarpeesta.

Verohallinnolta ohje lahjakorttien arvonlisäveromuutoksista | Kaupan liitto verkko RSS

Kaupan alalla yleisesti käytössä olevien lahjakorttien arvonlisäverotus muuttuu 1.1.2019. Muutos koskee arvoseteleitä, joihin lukeutuvat lahjakorttien lisäksi mm. voucherit, prepaidkortit ja muut vastaavat välineet.

Joulukauppaa omalta paikkakunnalta | Kaupan liitto verkko RSS

Keuruun joulunavaus perjantaina sai väkeä liikkeelle Keuruun keskustaan niin omalta kylältä kuin naapuripitäjistäkin. Selvästi runsas ohjelmatarjonta ja perinteinen ilotulitus oli huomattu ja huomioitu.

Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen eroaa tehtävästään | Kaupan liitto verkko RSS

Apunen on työskennellyt Evan johtajana kahdeksan vuotta. Elinkeinoelämän valtuuskunta (Eva) ilmoittaa, että sen toimitusjohtajan Matti Apunen eroaa tehtävästään helmikuun lopussa.

Vääntö sähköisen viestinnän tietosuoja-asetuksesta jatkuu | Kaupan liitto verkko RSS

Sähköisen viestinnän tietosuoja-asetuksesta eli ns. ePrivacy-asetuksesta ei ole saavutettu neuvostossa vieläkään sopua. Itävalta tuo joulukuun teleneuvostoon edistymisraportin ja vetovastuu siirtyy Romanialle.

Veronpalautuksia odotellessa - varaslähdön ottaneen joulumyynnin uskotaan kasvavan myös Lahdessa | Kaupan liitto verkko RSS

Talviurheiluvälineet ja talvivaatteet alkavat nyt vetää joululahjaostoksilla, jos lumi pysyy maassa. Näin uskoo Hämeenmaan Prismoista vastaava toimialajohtaja Taina Penttinen. - Sää on aina iso vaikuttaja.

Black Fridayn vaikutus joulumyyntiin on vielä arvoitus - Kyllä se joulukauppaa varmasti jonkin verran syö | Kaupan liitto verkko RSS

Kampanjapäivä ja kuluttajien heikentynyt luottamus vaikuttavat kauppiaiden näkymiin.

Joulukaupan kasvulle kaikki edellytykset | Kaupan liitto verkko RSS

Lähes kaikki ennusteet kertovat talouskasvun hidastumisesta ja enteilevät suhdannekäänteen tulemista. Joulukauppa tekee poikkeuksen. Kaupan Liitto odottaa jälleen joulukaupan kohtuullista kasvua. Kasvulle on kaikki edellytykset.

Myyjä voi kieltäytyä suurista seteleistä - monissa liikkeissä ei enää oteta vastaan satasen seteleitä | Kaupan liitto verkko RSS

Maksaminen: Pienissä kertaostoksissa on eniten maksuvälinerajoituksia. Rajoitukset on kerrottava asiakkaalle etukäteen. On paljon palveluja, joissa asiakas ei voi maksaa isoilla seteleillä.