Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Reach Networks -hankkeen päätösseminaari

Reach Networks -hankkeen päätösseminaari

Tervetuloa REACH Networks hankkeen päätösseminaariin 3.11.2010 klo 13–17! Tilaisuudessa on mahdollisuus tavata kemikaalien jatkokäyttäjiä ja asiakkaita sekä palvelutarjoajia. Tilaisuus järjestetään Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun juhlasalissa, Runeberginkatu 14–16.  Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu.

Ohjelma rakentuu hankkeen tutkimustuloksien esittelylle ja kommentoinnille sekä yhteiselle keskustelulle.  Tutkimustuloksia on kommentoimassa muun muassa teknologiateollisuuden ja kaupan yritykset.

Ennakkoilmoittautumiset: projektitutkija Eeva Houtbeckers, eeva.houtbeckers@aalto.fi, +358 40 353 8382,

Lisätietoja: projektipäällikkö Markku Anttonen, markku.anttonen@hse.fi, +358 40 353 8249

TEKES-rahoitteisen REACH Networks -hankkeessa on tutkittu millaisia mahdollisuuksia REACH ja muut markkinamuutokset tarjoavat uudelle liiketoiminnalle sekä millaisia vaikutuksia REACH-asetuksella on ollut elinkeinoelämään ja liiketoimintaan.