Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Kaupan ala esittäytyy Uudenmaan opinto-ohjaajille

Kaupan ala esittäytyy Uudenmaan opinto-ohjaajille

Kaupan liitto ja Taloudellinen tiedotustoimisto järjestävät Uudenmaan opinto-ohjaajille tilaisuuden tutustua kaupan alaan, alan osaamistarpeisiin sekä sen tarjoamiin monipuolisiin ura- ja koulutusvaihtoehtoihin.

Kauppa on elinkeinoelämän suurin toimiala, joka työllistää noin 300 000 henkeä. Ala kasvaa voimakkaasti, ja kasvava työvoimantarve kohdistuu etenkin toisen asteen ammatillisen perustutkinnon suorittaneisiin nuoriin. Myös korkea-asteen tutkinnon suorittaneille on tarjolla erilaisia asiantuntija-, esimies-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviä.

Tilaisuus järjestetään perjantaina 22.10.2010 kello 09.00 -15.00 ADAMS-salissa Helsingissä. (Erottajankatu 15–17, Helsinki)