Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Koulutus: Tietosuoja ja sosiaalinen media kaupan alalla

Koulutus: Tietosuoja ja sosiaalinen media kaupan alalla

Keskiviikkona 18.5.2011 klo 11.30-16.30.

Helsinki, Taitotalon kongressikeskus, Valimotie 8 (Pitäjänmäki)

Työnantaja joutuu toisinaan käsittelemään työntekijöitä koskevia henkilötietoja sekä sähköiseen viestintään liittyviä tunnistamistietoja. Myös valvontakameroiden käyttö herättää niin työnantajassa kuin työntekijöissäkin usein kysymyksiä. Työnantajalle laki suo oikeuksia mutta myös velvollisuuksia. 

Koulutuksessa käydään läpi, miten lainsäädännössä on määritelty osapuolten oikeuksia ja velvollisuuksia sekä miten henkilötietoihin ja yksityisyyden suojaan liittyvät asiat voidaan käytännössä hoitaa. Koulutuksessa tutustutaan myös sosiaaliseen mediaan työnantajan näkökulmasta. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi käytännön esimerkein työnantajan oikeuksia ja velvollisuuksia kameravalvontaan liittyen ja niin sanottujen poistumistarkistusten käyttöönottoa ja toteutusta.  

Osallistujat 

Kurssi on tarkoitettu kaikille kaupan ja palvelun alalla työskenteleville henkilöstöasioista vasvaaville.

Kouluttaja
Kurssin kouluttajina toimivat Bird & Birdin työoikeusjuristi Juha Saarinen ja JS Gent Oy:n turvallisuusasiantuntija Janne Saarinen. 

Osallistumismaksu
Osallistumismaksu on jäsenille 240 € + alv 23 % ja ei-jäsenille 440 € + alv 23 %. Se sisältää jaettavan materiaalin sekä ohjelman mukaiset tarjoilut. Kun jäsenyrityksestämme osallistuu useampi kuin yksi henkilö samalle kurssille, myönnämme seuraaville 15 % alennuksen kurssihinnasta.

Ilmoittautuminen
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Peruutusehdot
Kurssi-ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos peruutus tehdään viimeistään 8 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kurssimaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta pois jääneeltä perimme koko kurssimaksun. Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö.


Ilmoittautumislomake

Yritys

Etunimi

Sukunimi

Tehtävä

Sähköpostiosoite

Laskutusosoite

Erikoisruokavaliot