Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Palveluinnovaatiot kasvun lähteenä -seminaari

Palveluinnovaatiot kasvun lähteenä -seminaari

Maksuton seminaari on tarkoitettu palveluliiketoiminnasta kiinnostuneille yrityksille, julkisrahoitteisten palvelujen tuottajille ja tilaajille, kehittäjäorganisaatioiden edustajille sekä yliopistoyhteisön palveluosaajille. Seminaarissa kuullaan ajankohtaista ja painavaa asiaa mm. palveluinnovaatioiden johtamisesta, asiakasarvon tunnistamisesta, tuottamisesta ja asiakaskustomoinnista sekä luovuuden työkaluista innovaatioiden
synnyttämisessä.

Seminaariesiintyjiä ovat professorit Jarmo Suominen MIT- ja Aalto-yliopistosta sekä Markku Sotarauta ja Risto Harisalo Tampereen yliopistosta. Yritysnäkökulmaa palveluliiketoiminnan kehittämiseen seminaarissa tuovat johtaja Pia Kantola Nokia Oyj:stä ja toimitusjohtaja Matti Arpiainen Tampereen Tiivisteteollisuus Oy:stä.

Kaupunkiorganisaation mahdollisuuksista ja roolista palveluinnovaatioiden edistäjänä kertoo kehitysjohtaja Kari Hakari Tampereen kaupungilta. Tekesin rahoitusmahdollisuuksista yrityksille kertoo Serve-ohjelman koordinaattori Heli Paavola Advansis Oy:stä. Seminaarin lopuksi osallistujille tarjoutuu mahdollisuus verkostoitua mm. seminaarin alustajien, osallistujien ja yliopistoyhteisön palveluasiantuntijoiden kanssa.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Lasse Mitronen, p. 05065707.