Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Kaupan liiton ja Tekesin aamiaisseminaari: Joe Pine – Elämyksellinen kauppa

Kaupan liiton ja Tekesin aamiaisseminaari: Joe Pine – Elämyksellinen kauppa

Kaupan liitto ja Tekes järjestävät keskiviikkona 18.1.2012 aamiaisseminaarin kaupan elämyksellisyydestä. Maksuttomassa seminaarissa kansainvälisesti arvostettu business-ajattelija Joe Pine kertoo, mitä siirtyminen kohti elämystaloutta tarkoittaa kaupalle ja kaupan tulevaisuuden tilaratkaisuille.

Seminaarissa kuullaan, miten kilpailukykyä parannetaan asiakaskokemuksia tukemalla, kun tuotteet ja palvelut eivät enää itsessään riitä. Lisäksi selvitetään, miten monikanavaisessa kaupassa luodaan rajaton asiakaskokemus, ja miten digitaaliteknologiaa voidaan hyödyntää kokemusten luomisessa.

Seminaari on osa Tekesin Serve- ja Tila-ohjelmia.

Aika: keskiviikkona 18.1.2012 klo 8.30 - 11.00

Paikka: Ravintola Palace, Eteläranta 10, Helsinki

Paikkoja maksuttomaan tapahtumaan on rajoitetusti. Varaa siis paikkasi tähän eturivin tapahtumaan pian!

Ilmoittautumiset 11.1.2012 mennessä täältä: http://www.webropol.com/P.aspx?id=591651&cid=42382950

Tutustu tästä seminaarin ohjelmaan:

B. Joseph Pine II, Strategic Horizons LLP, on maailman johtavia business-ajattelijoita, joka lanseerasi elämystalous-käsitteen 1990-luvun loppupuolella bestseller-kirjassaan ”The Experience Economy” yhdessä James H. Gilmoren kanssa. Kirja on valittu yhdeksi 100 parhaimmista liikkeenjohdon kirjoista kautta aikojen. Pinen ja Gilmoren aitoja asiakaskokemuksia käsittelevä kirja ”Authenticity” valittiin julkaisuvuonna 2007 maailman kymmenen parhaan business-kirjan joukkoon. Uusimman kirjansa digitalisaation mahdollisuuksista kokemuksellisuudessa "Infinite Possibility: Creating Customer Value on the Digital Frontier" B. Joseph Pine on julkaissut tänä vuonna.