Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > ETL:n Elintarvikepäivä 2012

ETL:n Elintarvikepäivä 2012

Suomen suurin elintarvikealan koulutustapahtuma Elintarvikepäivä 2012 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 8.5.2012. Tapahtuma kokoaa jälleen alan asiantuntijat kuulemaan huippualustajia. 

Tapahtuman pääpuhuja on europarlamentaarikko Anna Maria Corazza Bildt, joka on paneutunut Euroopan parlamentin sisämarkkina- ja kuluttajansuojavaliokunnassa kaupan ja jakelun tehokkuuden ja oikeudenmukaisuuden lisäämiseen. 

Viestinnän osiossa pohditaan, miten keskusteluteemoja hallitaan ja kuullaan muun muassa ruokakulttuuriprofessori Johanna Mäkelää

Tuotekehityksen uusiin tuuliin keskitytään osiossa, jonka avaa professori Charles Spence Oxfordin yliopistosta esitelmöimällä eri aistien huomioimisesta tuotekehityksessä ja pakkaussuunnittelussa.

 Professori Kees de Graaf Wageningenin yliopistosta johdattaa yleisön ruuan rakenteen ja kylläisyyden maailmaan.

Elintarvikepäivässä tapaa toisensa yli tuhat alan ammattilaista. Päivä huipentuu Tähtituote 2012 -kilpailun voittajan julkistukseen ja juhlabuffettiin.

Elintarvikepäivän järjestää Elintarvikkeiden Tutkimussäätiö. Päivän tuotto jaetaan elintarvikealan tutkimukseen.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa www.elintarvikepaiva.fi