Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Verkko ja myymälä: synergiaa etsimässä

Verkko ja myymälä: synergiaa etsimässä

Paikka: Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki

Aika: 24.9.2009, klo 8.30 alkaen

Järjestäjä: Mainostajien liitto

Markkinoinnin virta vie verkkoon päin. Avainkysymykset ovat silti tutut: Miten asiakkaiden käyttäytymistä ja heidän kokemuksiaan ymmärretään? Miten pystytään tuottamaan heille arvoa? Voidaan myös kysyä, kannattaako perinteisiä ja uusia keinoja aina edes asettaa vastakkain? Kaupassa kysymys on siitä, kuinka verkkoa ja myymälää voidaan hyödyntää synergisesti, kuinka kaksi plus kaksi voi olla neljän sijasta vaikka seitsemän?

Kun tehdään verkkokauppaa: kuinka toteuttaa se tehokkaasti? Viime kädessä kyse on palvelusta, mutta kuinka saada palvelu pelaamaan − kuinka rakennetaan toimiva markkinointikonsepti ja ladataan siihen virtaa?
Tule paikalle kuulemaan asiantuntijoiden ajatuksia ja eri yritysten kokemuksia siitä, miten ne ovat käytännössä löytäneet toimivia palvelu- ja markkinointikonsepteja.

Lisätietoja: www.mainostajat.fi