Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Tekesin Serve-ohjelman ja Kaupan liiton tutkimusbrunssi: ServRate – Uudistuva palveluliiketoiminta kilpailukyvyn lähteenä

Tekesin Serve-ohjelman ja Kaupan liiton tutkimusbrunssi: ServRate – Uudistuva palveluliiketoiminta kilpailukyvyn lähteenä

Arvioi ja kehitä palveluliiketoimintasi uudistumiskykyä tutkimusbrunssilla!

Tekesin Serve-ohjelman ja Kaupan liiton yhteinen tutkimusbrunssi tarjoaa 5.6.2013 näkökulmia palveluliiketoiminnan uudistumiskykyyn ja sen mittaamiseen. – Mistä uudistumiskyky muodostuu ja miten sitä ylläpidetään? Mihin tekijöihin kannattaa keskittyä liiketoimintaa uudistaessa? Entä millainen on suomalaisen kaupan ja teknologiateollisuuden uudistumiskyky? Tule arvioimaan omaa uudistumiskykyäsi tutkimusbrunsseilla ja saamaan vinkkejä oman organisaatiosi uudistamiseen!

Aika: keskiviikko 5.6.2013 klo 9–12

Paikka: Kansallissali, Aleksanterinkatu 44, Helsinki

Lue lisää tapahtumasta ja Ilmoittaudu mukaan tästä.