Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Vastuullisuusklinikka

Vastuullisuusklinikka

Tule kuulemaan huippuesityksiä ja keskustelemaan yritysvastuukysymyksistä!

Aika: keskiviikkona 5.2.2014 klo 9.00-11.00
Paikka: Eteläranta 10

Vastuullisuusklinikka on Kaupan liiton jäsenyrityksille räätälöity maksuton aamukahvitilaisuus, jossa kuullaan ajankohtaista asiaa yritysvastuuviestinnästä ja kaupan yrityscase taloudellisen vastuun raportoinnista.

Viestintätoimisto Groundin toimitusjohtaja Anna Sorainen kertoo esityksessään vastuullisuuden kasvavasta vaatimuksesta sekä ilmiön vaikutuksesta yrityksen strategiaan ja maineeseen. Laskenta- ja hinnoittelupäällikkö Johanna Hallberg Alko Oy:stä kertoo, kuinka Alko toteuttaa taloudellisen vastuun raportointia käytännössä ja kuinka se aikoo tässä työssä hyödyntää Kaupan alan vastuukarttaa.

Pääset tilaisuudessa myös tutustumaan Kaupan alan vastuukartan konkreettiseen sisältöön. Vastuukartta on yritysvastuun työkalu, joka kokoaa yritysvastuun laajat teemat yhteen. Kaupan liiton jäsenenä saat tämän Suomen ensimmäisen toimialakohtaisen työkalun maksutta käyttöösi. Vastuukartalla on jo yli 70 Kaupan liiton jäsenyritystä – olethan sinäkin mukana!

Tervetuloa oppimaan, kuinka voit hyödyntää Kaupan alan vastuukarttaa yrityksessäsi, verkottumaan muiden kaupan alan toimijoiden kanssa ja keskustelemaan ajankohtaisesta yritysvastuuteemasta.

Ohjelma

klo 9.00 Vastuullisuuden vaatimus
toimitusjohtaja Anna Sorainen, Ground Communications

klo 9.45 Kaupan alan vastuukartan esittely
asiakkuusjohtaja Jukka Vesala, Verso Globe Oy

klo 10.05 Taloudellisen vastuun raportointi Alkossa
laskenta- ja hinnoittelupäällikkö Johanna Hallberg, Alko Oy

klo 10.35 Vastuuklinikka: kuka, mitä, milloin ja miten
Kaupan liitto ja Verso Globe Oy

klo 11.00 Tilaisuus päättyy

 
Anna Sorainen on yli kaksikymmentä vuotta median, viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisarkea elänyt yrittäjä. Hänen johtamansa Ground Communications on liikkeenjohdon konsultointiin ja viestintään erikoistunut asiantuntijayritys. Ground panostaa vahvasti yritysten vastuullisen toiminnan ja vastuukysymysten viestinnän edistämiseen.

Jukka Vesala on yksi Verso Globe Oy:n perustajista. Hän johtaa asiakkuuksia ja auttaa kehittämään vastuullisen toiminnan hallinta- ja viestintäratkaisua VERSOa. Verso Globe Oy:n missiona on luoda innovatiivisen teknologian avulla uusia toimintamalleja yrityksille ja organisaatioille jotka haluavat saada vastuullisesta toiminnasta kilpailuetua.

Johanna Hallberg (MMM) on työskennellyt Alkossa vuodesta 2006, joista viimeiset kolme vuotta talousyksikön asiantuntijatehtävissä. Hän perehtyi yhteiskuntavastuuseen jo opiskeluaikanaan ja vastaa nykyisessä tehtävässään taloudellisesta vastuusta Alkossa.

 
Tilaisuus on kaikille Kaupan liiton jäsenille avoin, ja tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä