Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Henkilöstösuunnitelmien paperisota

Henkilöstösuunnitelmien paperisota

Tiistaina 13.5.2014, klo 12.30-16.30
Helsinki, Eteläranta 10, 2 krs, neuvottelukeskus, Auditorio

Kaupan liiton ja Apteekkien työnantajaliiton koulutustilaisuudessa käydään läpi työnantajalle pakollisia henkilöstöön liittyviä suunnitteluvelvoitteita ja tarkastellaan suunnitteluvelvollisuuksien taustalla olevia lainsäännöksiä.

Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille sellaiset työkalut, jonka avulla jokainen pystyy laatimaan pakolliset suunnitelmat helposti ja vaivattomasti.

Tilaisuudessa esitellään mallipohjiemme avulla miten laadit mm. henkilöstö- ja koulutussuunnitelman, tasa-arvosuunnitelman, työterveyshuollon toimintasuunnitelman, päihdeohjelman ja työsuojelun toimintaohjelman. Käymme läpi myös henkilörekisteriselosteeseen liittyviä asioita, koska se on asiakirja, joka jokaisen työnantajan on laadittava kaikista pitämistään henkilörekistereistä.

Kouluttajat
Kaupan liiton ja Apteekkien työnantajaliiton asiantuntijat. Koulutuksessa kuullaan myös Elinkeinoelämän keskusliiton vero-oikeuden asiantuntijan puheenvuoro 1.1.2014 voimaan tulleesta koulutuskulujen verovähennysoikeudesta.

Osallistujat 
Koulutus on tarkoitettu Kaupan liiton sekä Apteekkien Työnantajaliiton jäsenyritysten yrittäjille, esimiehille, henkilöstöpäälliköille ja muille henkilöstöasioista vastaaville.

Hinta 240 € + alv 24 %

Koulutuksessa tarjolla kahvibuffet suolaisine ja makeine syötävineen koulutuksen ajan klo 11.30 alkaen.

Ilmoittautuminen koulutukseen tästä.