Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Lounastilaisuus: Älykkyys ja itsepalvelu valtaavat verkkokaupan

Lounastilaisuus: Älykkyys ja itsepalvelu valtaavat verkkokaupan

Kaupan ala on nyt saman haasteen edessä kuin pankkipalvelut 90-luvulla: Asiakkaat vaativat joustavuutta, helppokäyttöisyyttä ja mahdollisuutta suorittaa ostosprosessi itsepalveluna hankintoja tehdessään. Kaupan ala elää nyt rakennemuutoksen aikaa, jossa yritykset joutuvat sopeuttamaan liiketoimintansa uudistuvan teknologian, lainsäädännön ja muuttuneen ostokäyttäytymisen vaatimuksiin.

Ilmoittaudu nyt mukaan korkealuokkaiseen lounastilaisuuteen kuulemaan näistä ajankohtaisista verkkokauppojen toimintaan vaikuttavista aiheista!

Aika: Torstai 15.5.2014 klo 11:00 – 13:30
Paikka: Radisson Blu Royal, Helsinki

Ilmoittaudu tästä

HUOM! Tilaisuus on täynnä, voit kuitenkin ilmoittautua vielä jonoon peruutuspaikkojen varalta.

Ohjelma

10:45 Ilmoittautuminen alkaa

11:00 Tilaisuuden avaus (Tilaisuudessa on pöytiintarjoilu)

11:15 Digitaalisuus syö kaiken. Miten se vaikuttaa verkkokaupankäyntiin?
Kristian Luoma, OP-Pohjola

11:45 Verkkokaupan merkitys suomalaisen kaupan kilpailukyvylle tulevaisuudessa
Juhani Pekkala, Kaupan liitto

12:15 Miten älykkäällä laskulla ja erämaksulla saadaan voimaa verkkokaupankäyntiin?
Mikael Smeds, Suomen Maksuturva Oy ja Juho Putkonen, Lindorff Oy

13:00 Verkkokaupan lait muuttuvat – olethan valmiina?
Ilona Rintanen, Itella Oyj

13:30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden hinta:
Kaupan liiton ja Verkkoteollisuus ry:n jäsenille sekä järjestäjätahojen (Lindorff Oy, Suomen Maksuturva Oy, Itella Oyj) kutsumille tahoille 50 € + alv 24 %, muille sidosryhmille 100 €+ alv 24 %

Ilmoittaudu tästä

HUOM! Tilaisuus on täynnä, voit kuitenkin ilmoittautua vielä jonoon peruutuspaikkojen varalta.

Lisätietoa puhujista:

Kristian Luoma toimii OP-Pohjolan kehityspäällikkönä. Hän vastaa Pivo-älylomapakon kehittämisestä OP-Pohjolassa, ja ennen tätä hän on työskennellyt internet- ja mobiilipalveluiden parissa n. 10 vuotta m. Nokialla ja Start-up-yrityksissä. OP-Pohjola-ryhmä on suomen suurin finanssiryhmä, joka tarjoaa maan kattavimman pankki- sijoitus- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden.

Juhani Pekkala on Kaupan liiton toimitusjohtaja, ja hänellä on pitkä kokemus johtamisesta, suomalaisesta liike-elämästä ja mediasta. Ennen Kaupan liittoa Pekkala on toiminut muun muassa Taloussanomien, Nelosen ja MTV3:n vastaavana päätoimittajana. Kaupan liitto on kaupan alan valtakunnallinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on edistää suomalaista kauppaa.

Mikael Smeds toimii Suomen Maksuturva Oy:n toimitusjohtajana. Suomen Maksuturva Oy tarjoaa älykkään maksujenvälityksen palveluita verkkokaupoille. Maksuturvan asiakkaiden joukkoon lukeutuvat alansa johtavat toimijat kuten Reima, Nanso Group, Metsä Group, Fortum ja Holiday Club.

Juho Putkonen vastaa Lindorffin Lasku- ja erämaksupalvelun myynnistä ja tuotekehityksestä. Juho on työskennellyt verkkokaupan maksamisen parissa noin 5 vuotta. Lindorff on johtava asiakas- ja luottosuhteisiin keskittyvien palveluiden tarjoaja Suomessa ja Euroopassa.

Ilona Rintanen on Itella Oyj:n lakimies ja vastaa mm. kuluttajarajapintaan liittyvistä asioista, kuten verkkokaupasta. Hän on työskennellyt kuluttajakauppaan ja etämyyntiin liittyvien asioiden parissa 90-luvun lopulta, ensin viranomaispuolella ja viimeiset 5 vuotta Itellassa. Itella toimii etäkaupan mahdollistajana logistiikkapalveluiden tarjoajana ja itsekin kauppiaana.