Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > PTY:n Kyläkauppahankkeen loppuseminaari

PTY:n Kyläkauppahankkeen loppuseminaari

PTY:n Kyläkauppahankkeen loppuseminaari järjestetään Finlandia-talossa 10.2.2015. Seminaarissa kuullaan muun muassa liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikkoa, Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Kietäväistä, kansanedustaja Anne Kalmaria, Päivittäistavarakauppa ry:n puheenjohtajaa, SOK:n kenttäjohtaja Arttu Lainetta sekä kuntien, kaupan ja tutkimuslaitosten edustajia.

Kaksivuotisessa Kyläkauppahankkeessa on muun muassa pilotoitu kauppakohtaisia palvelukokonaisuuksia 12 kyläkaupassa eri puolilla Suomea. PTY:n jäsenyritysten ketjuista ovat olleet edustettuina K-extra, Sale, Tarmo ja Siwa. Yhteistyökumppaneina hankkeessa ovat olleet mm. Posti, Matkahuolto, Veikkaus ja paikalliset apteekit. Lisäksi on pilotoitu kyläkaupan kunnalle tuottamia ateriapalveluita ja kunnan ilmoitustauluna toimivan näytön tuomista kyläkauppaan.

Seminaarissa esitellään myös hankkeessa syntynyt uusi lähipalvelukokeilun malli sekä kaksi uutta julkaisua. Kyläkauppiaille suunnattu julkaisu on käytännönläheinen opas kaupan palveluiden kehittämiseen. Opas kyläkauppiaille julkistetaan seminaarin yhteydessä 10.2.2015 ja sen saa jatkossa ladattua pdf-muodossa PTY:n verkkosivuilta.

Toinen julkaisu, julkiseen keskusteluun ja päättäjille tarkoitettu esite puolestaan toimii keskustelun avaajana ja esittelee ehdotuksen uudeksi lähipalvelumallin kokeiluksi. Esitteeseen voi jo nyt tutustua PTY:n verkkosivuilla.
Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.kylakauppahanke.fi