Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Kaupan yhdenvertaisuuskoulutus

Kaupan yhdenvertaisuuskoulutus

Aika: Torstaina 28.5.2015 klo 13.00-16.00
Paikka: Eteläranta 10, Helsinki, neuvottelukeskus, Auditorio

Työntekijöiden tasapuolinen kohtelu puhuttaa, ja myös työnantajaan kohdistetut syrjintäväitteet yleistyvät kokoajan. Yhdenvertaisuuslaki uudistui vuoden vaihteessa ja samassa yhteydessä tasa-arvolakiin tuli muutoksia. Työturvallisuuslaki puolestaan asettaa työnantajalle velvollisuuden huolehtia työturvallisuudesta ja esimerkiksi puuttua työpaikalla ilmenevään epäasialliseen käyttäytymiseen. 

Työnantajan on tunnettava useasta eri laista johtuvat velvollisuudet työntekijöiden kohteluun liittyen. Koulutuksessa kuulet, millaisia muutoksia yhdenvertaisuuslakiin ja tasa-arvolakiin on tullut, ja miten muutokset vaikuttavat työnantajan toimintaan. Mikä on syrjintää ja millä keinoin syrjintäväitteet voi välttää? Kuulet myös, miten kiusaaminen tai epäasiallinen kohtelu voi johtaa rikosprosessiin ja millaiset seuraukset siitä saattaa olla työnantajalle.

Kouluttajina toimivat Kaupan liiton asiantuntijat.

Osallistujat 
Koulutus on tarkoitettu Kaupan liiton ja Apteekkien työnantajaliiton jäsenyritysten yrittäjille, esimiehille, henkilöstöpäälliköille ja muille henkilöstöasioista vastaaville.

Hinta
Kaupan liiton ja Apteekkien työnantajaliiton jäsenille 240 € + alv 24 %

Koulutuksen yhteydessä on kahvitarjoilu klo 12.30 alkaen. 

Ilmoittaudu koulutukseen