Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Paikkatieto kaupan menestystekijänä

Paikkatieto kaupan menestystekijänä

Aika: Keskiviikkona 18.11.2015 9.00-12.00
Paikka: Eteläranta 10, Helsinki, Teollisuuskeskus, auditorio

Miten voit vastata paremmin asiakkaiden tarpeisiin? Onko olemassa tapoja tehdä parempia päätöksiä, jotka lisäävät tuottavuutta? Voiko liiketoimintasi epävarmuus vähentyä tulos parantua?

80 prosenttiin kaikesta liiketoimintatiedosta liittyy sijainti. Sijaintisuunnittelu: sijaintitiedon tuottaminen, käsittely, analysointi, visualisointi ja jakaminen ovat avainasemassa etsittäessä parhaita kauppapaikkoja, kohdennettaessa markkinointia entistä tehokkaammin, kehitettäessä asiakaspalvelua ja myymälöiden valikoimia sekä haluttaessa monipuolistaa ja tehostaa raportointia.
(Lähde: Esri Finland)

Paikkatieto kaupan menestystekijänä -tilaisuuden tarkoituksena on case-esimerkein selvittää, miten paikkatiedon menestyksekäs käyttäminen kasvattaa liikevaihtoa.

Ohjelmassa:

8.30 Aamiainen ja ilmoittautuminen 

9.00 Tervetulosanat

Kristina Metso; Kaupan liitto ja Ilkka Suojanen, Esri Finland 

Paikkatietocaset, mm. Karttakeskus, Affecto, Esri (tarkentuvat lähempänä)

n. 12.00 Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu nyt!

Osallistumismaksu Kaupan liiton ja Kaupan liiton jäsenliittojen yrityksille on 100 euroa (+ alv 24 %), ei-jäsenille 200 euroa (+ alv 24 %). Osallistumismaksuun sisältyvät päivän tarjoilut sekä julkaisuluvan saaneet esitysmateriaalit sähköisessä muodossa tilaisuuden jälkeen. 

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Yhteistyössä:

Paikkatietojärjestelmä (GIS = Geographic Information System) on kokonaisuus, jolla kerätään, ylläpidetään, tallennetaan, käsitellään, analysoidaan ja jaetaan sijaintiin liittyvää tietoa. Paikkatietojärjestelmän avulla saadaan selville tietoa, jota ei millään muulla tavoin voida tuottaa.