Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Kaupan yhdenvertaisuuskoulutus

Kaupan yhdenvertaisuuskoulutus

Aika: Keskiviikkona 11.5.2016 klo 12.00-16.30
Paikka: Eteläranta 10, Helsinki, Kaupan liiton koulutustila

Työntekijöiden tasapuolinen kohtelu puhuttaa, ja työnantajaan kohdistetut syrjintäväitteet yleistyvät kokoajan. Työnantajan on tärkeää tuntea yhdenvertaisuuslain ja tasa-arvolain sääntely suojautuakseen tehokkaasti syrjintäväitteiltä. Työturvallisuuslaki puolestaan asettaa työnantajalle velvollisuuden huolehtia työturvallisuudesta ja esimerkiksi puuttua työpaikalla ilmenevään epäasialliseen käyttäytymiseen. 

Koulutuksessa käydään läpi keskeisiä yhdenvertaisuuteen, tasa-arvoon ja henkiseen työturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä. Mikä on syrjintää ja millä keinoin syrjintäväitteet voi välttää? Kuulet myös, miten kiusaaminen tai epäasiallinen kohtelu voi johtaa rikosprosessiin ja millaiset seuraukset siitä saattaa olla työnantajalle.

Kouluttajina toimivat Kaupan liiton asiantuntijat.

Osallistujat 
Koulutus on tarkoitettu Kaupan liiton ja Apteekkien työnantajaliiton jäsenyritysten yrittäjille, esimiehille, henkilöstöpäälliköille ja muille henkilöstöasioista vastaaville.

Hinta
Kaupan liiton ja Apteekkien työnantajaliiton jäsenille 240 € + alv 24 %

Koulutuksen yhteydessä on kahvitarjoilu klo 11.30 alkaen. 

Ilmoittaudu koulutukseen.