Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Myymälä-tapahtuma Messukeskuksessa

Myymälä-tapahtuma Messukeskuksessa

easyFairs MYYMÄLÄ-tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 17.-18. maaliskuuta 2010. Kaupan liitto on tapahtuman yhteistyökumppani.

Ohjelmassa

keskiviikko 17.3.

Mikä saa kuluttajan ostamaan?

Myymäläkäyttäytymisen alan johtava asiantuntija Tony Durham kertoo, miten myymälästä saa houkuttelevamman ostospaikan asiakkaille. Oikeanlaisella visuaalisella suunnittelulla voidaan myyntiä kasvattaa merkittävästi. Tony Durham on myymäläsuunnittelun pioneereja ja ostokäyttäytymisen johtavia asiantuntijoita. Hän on johtanut viimeiset 15 vuotta Procter & Gamblen asiakas- ja ostokäyttäytymisen tutkimusta ja kehitystä. Hän toimii työssään myös konsulttina Euroopan johtaville päivittäistavaraketjuille.

Onko kulutusjuhlaa kuplan jälkeen?

Kulutustutkija, sosiologian professori Terhi-Anna Wilska kuvaa, miten kuluttaminen on muuttumassa maailmalla ja Suomessa. Maailman talousveturina toimineet yhdysvaltalaiset kuluttajat ovat muuttamassa käyttäytymistään, mutta Kiinassa kulutuskulttuuri ottaa vasta ensiaskeliaan. Suomessa eläkeläiset kulutusvoima kasvaa, mutta onko kuluttaminen tulevaisuudessa enää identiteetin mittari?

torstai 18.3.

Kohti palveluiden myyntiä

Länsimainen tavarayhteiskunta on muuttumassa palveluyhteiskunnaksi. Palveluiden kuluttaminen on ekologista ja työllistävää. Mutta miten palveluita myydään? Myynnin johtamisen professori Jaakko Aspara kertoo, miten asiakkaalle voi myydä jotakin, joka syntyy tosiasiassa vasta kaupanteon jälkeen. Kauppatieteiden tohtori ja DI Aspara on Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun markkinoinnin ma. professori.

Paneeli: Organisaatiokulttuuri menestyksen taustalla: miten meillä johdetaan ihmisiä?

Tule kuulemaan, miten päivittäistavarakauppa ja erikoiskauppa pitävät kiinni hyvistä tyypeistä. HOK-Elannon toimitusjohtaja Matti Niemi ja Ikean henkilöstöjohtaja Sari Härkönen kertovat Great Place to Workin toimitusjohtajan Asta Rossin haastattelussa, miten heidän yrityksissään johdetaan työntekijöitä ja millaisten arvojen varaan työkulttuuri rakentuu.

Myymäläpäällikkö-workshop 18.3. klo 10-12 ja 14-15

Lisätietoa easyFairsin verkkosivuilta www.easyfairs.com/myymala/

Maksuton ilmoittautuminen tästä.

Lue aiheesta julkaistut uutiset Kaupan liiton verkkosivuilta:
Monipuolisesti ohjelmaa ja näytteilleasettajia Myymälä-tapahtumassa 8.12.2009
Kaupan alan terävin kärki kokoontuu maaliskuussa 25.11.2009