Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

KAUPPA2017

Aika: tiistaina 11.10.2016 klo 9.00-17.00
Paikka: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, Helsinki

Tämän vuoden Kauppa 2017 -tapahtuma esittelee kaupan alan parhaimmat toimijat, joiden strategiat kertovat tulevaisuuden menestystekijöistä. Puhujat valottavat tärkeimpiä muutoksia talouden, markkinoinnin, teknologian ja työelämän muutosten saralta, sillä nämä tekijät ovat nopeasti muuttamassa kuluttajakäyttäytymistä ja vähittäiskauppaa.

Rinnakkaisseminaareissa kuulemme kuinka uudet ideat voivat tulla monista eri lähteistä – ongelmanratkaisusta, muilta toimialoilta, turhauttavista tilanteista tai muilta ihmisiltä, olivat ne asiakkaita tai henkilökuntaa. Monet organisaatiot saavat uusia ideoita start up -yritysten tarjoamien ratkaisujen kautta. Opimme kuinka out-of-the-box -ajattelumalli johtaa uusiin ideoihin, ei pelkästään uusien yritysten vaan myös jo olemassa olevien yritysten kohdalla, jotka ovat valmiina muuttamaan tulevaisuuttaan.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen täällä