Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Myynnin aamupäivä

Myynnin aamupäivä

TILAISUUS PERUUNTUI!

Aika: keskiviikkona 26.10.2016 klo 9.00-12.00
Paikka: Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Asiakas haluaa ostaa - hoksaammeko myydä?

Vähittäiskauppa on suuressa murroksessa ja asiakkaiden määrä vähenee. Kannattavuus aiheuttaa johdolle päänvaivaa ja myyjät ponnistelevat oman roolinsa muutoksessa: tavarapelistä pitäisi siirtyä tarjoilemaan ikimuistoisia asiakaskokemuksia.

Tilaisuudessa keskustellaan mielenkiintoisista case-esimerkeistä, joissa asiakas on ollut valmiina ostamaan, mutta myyjä ei olekaan hoksannut myydä. Mistä tämä johtuu?

Miten myynnillisyyttä voi kaupassa johtaa? Miten omia myyjiä tulisi asiaan vihkiä ja miten saisimme lisämyynnillä sekä oman kannattavuuden kuntoon että entistä tyytyväisemmän asiakkaan? 

Tervetuloa mukaan keskustelemaan siitä, miten sinun yrityksessäsi myyntiä saadaan - ehkä helpostikin - lisää.

Ohjelmassa myös:

Case Musti ja Mirri: Osaamisen kehittäminen kasvun tukena
Juhana Lamberg, maajohtaja, Musti ja Mirri
"Mitkä ovat Mustin ja Mirrin menestyksen avaimet? Mitä on erinomainen asiakaspalvelu ja
miten se rakennetaan?"

Ilmoittaudu nyt!

Osallistumismaksu Kaupan liiton ja Kaupan liiton jäsenliittojen jäsenille on 195 euroa (+ alv 24 %), muille 325 euroa (+ alv 24 %). Osallistumismaksuun sisältyvät päivän tarjoilut sekä julkaisuluvan saaneet esitysmateriaalit sähköisessä muodossa tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Minna Saarteinen Miglio Oy:stä on toiminut pitkään myynnin ja myynnin johtamisen valmentajana ja konsulttina. Minnan intohimona on saada asiakkaidensa kanssa yhdessä kehitettyä asiakaskohtaamisia entistä kaupallisempaan suuntaan. Tämä saattaa tarkoittaa entistä helpompia prosesseja, systemaattisempaa mittaamista, parempaa myyntityötä, taitavampaa johtamista, asiakkaan kohtaamista niin että tuntuu - tai kaikkea tuota. Yhtä kaikki: asiakaskohtaaminen on taitolaji ja sitä kannattaa kehittää sekä johtaa. 

Juhana Lamberg toimii Mustissa ja Mirrissa Suomen maajohtajana, ja vähittäiskaupan esimiestehtävissä hän on ollut yli 16 vuotta. Juhana pitää ihmisten ja tiimien osaamisen kehittämistä tärkeimpänä tehtävänään. Eniten hän tekee yhteistyötä aluemyyntipäälliköiden kanssa, jotka tuntevat myymälöiden vahvuudet ja kehitystarpeet. Kun osaamisen taso kasvaa, moni muu asia paranee siinä samalla.