Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Kaupan kemikaalilainsäädäntöpäivä

Kaupan kemikaalilainsäädäntöpäivä

Aika: torstaina 27.4.2017 klo 9.00-16.00
Paikka: Scandic Marina Congress Center, Helsinki

Ajankohtaista lainsäädännössä – miten vähittäismyyjä ja maahantuoja varautuvat muutoksiin

Tänä vuonna perinteisessä kaupan kemikaalipäivässä puhutaan paitsi kemikaaleista erilaisissa tuotteissa myös kemikaaleista kulutustavaroissa. Kemikaalilainsäädäntö vaikuttaa kumpaankin. Tule kuulemaan lainsäädännön viimeaikaisista muutoksista ja viranomaisten havainnoista valvontaprojektien perusteella.

Kemikaalipäivässä keskustellaan lainsäädännön yrityksille asettamista vaatimuksista. Millaisia haasteita tavarantoimittaja kohtaa, ja miten yhteistyötä vähittäiskaupan kanssa voisi kehittää. Entä mitä kuluttaja kaupalta odottaa, miten trendit ja some liikuttavat kuluttajaa ja miten se näkyy kaupassa. Ajankohtaista tietoa ja vilkasta kemikaaliaiheista keskustelua luvassa huhtikuussa.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan:

Osallistujat

Koulutus on tarkoitettu koko kaupan alalle – vähittäiskaupasta tukkuliikkeisiin ja maahantuojiin. Myös tavarantoimittajien vähittäismyynnin toimitusketjussa on hyvä tietää, miksi ja millaisen tiedon kulkua yritysten välillä kemikaalilainsäädäntö edellyttää.

Ilmoittaudu nyt

Hinta Kaupan liiton jäsenyritysten ja Kaupan liiton jäsenliittojen jäsenyritysten edustajille on 250 euroa + alv 24 %, ei-jäsenille 425 euroa + alv 24 %.

Koulutuksen hintaan sisältyy päivän kahvitarjoilut sekä lounas.

Koulutusmateriaali on tulostettuna paikan päällä.

Voit osallistua seminaariin myös webinaarin kautta!

Webinaarin hinta on Kaupan liiton jäsenyritysten ja Kaupan liiton jäsenliittojen jäsenyritysten edustajille on 180 euroa + alv 24 %, ei-jäsenille 350 euroa + alv 24 %.

Saat tarkemmat ohjeet webinaarin seuraamisesta lähempänä koulutuksen ajankohtaa. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä vaihtoehto "Osallistun seminaariin webinaarin kautta".

Webinaariin osallistuminen edellyttää, että sinulla on käytössäsi riittävä internetyhteys ja tietokoneellesi on asennettu jokin verkkoselain, esim. Internet Explorer, Chrome tai Firefox. Varmistathan myös, että käyttämässäsi tietokoneessa on integroidut kaiuttimet (äänentoisto) tai liitettynä ulkoiset kaiuttimet tai kuulokkeet.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä