Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Verkkokaupan menestystekijät

Verkkokaupan menestystekijät

TILAISUUS PERUUNTUNUT

Aika: tiistaina 16.5.2017 klo 11.00-13.00
Paikka: Hotelli Klaus K, Helsinki

Verkkokaupankäynti on yrityksen ja sen asiakkaiden välistä vuorovaikutusta. Harvalla yrityksellä on syvällistä osaamista verkon tarjoamista mahdollisuuksista sekä siitä, miten asiakkaat käyttäytyvät verkossa.

Tule kuulemaan, miten yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa ratkaistaan juuri näitä asioita niin, että voit itse keskittyä vain yrityksen ydintoimintaan - palvelemaan omia asiakkaitasi sekä kehittämään myyntiäsi.

Luennoitsijana:

Timo Korvenoja, myyntijohtaja, Vilkas Group

Timo on sähköisen kaupankäynnin pioneereja Suomessa ja hän on ollut toteuttamassa ensimmäisiä verkkokaupparatkaisuja jo vuodesta 1998. Hän vastaa Vilkkaan ratkaisumyynnistä sekä laajasta kumppaniverkostosta. Lisäksi hän vie Vilkkaan verkkokauppapalveluita aktiivisesti Nordic -markkinoille. Timo käy aktiivisesti luennoimassa verkkokaupasta useissa erilaisissa seminaareissa ja tilaisuuksissa.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu erityisesti erikoiskaupan yrittäjille ja pk-yrityksille.

Ilmoittaudu nyt!

Koulutuksen hinta on Kaupan liiton jäsenille ja Kaupan liiton jäsenliittojen jäsenille sekä Verkkoteollisuus ry:n jäsenille 175 euroa + alv 24 %, muille 250 euroa + alv 24 %.

Koulutukseen sisältyy lounas sekä koulutuksen materiaalit toimitettuna sähköisenä jälkikäteen.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä