Uutiset:
https://kauppa.fi/rss/feed/uutiset
Tiedotteet:
https://kauppa.fi/rss/feed/tiedotteet
Lausunnot:
https://kauppa.fi/rss/feed/lausunnot
Blogit:
https://kauppa.fi/rss/feed/blogit

RSS-syötteet voit tilata omaan RSS-lukijaasi klikkaamalla ylläolevia linkkejä.

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. 

Pysy kartalla kaupan alan uutisista ja tilaa Kaupan liiton uutiskirje. Uutiskirjeessä on koottuna tärkeimmät ja ajankohtaisimmat uutiset, tiedotteet ja tapahtumat.

Tapahtumakirjeestämme saat tietoa Kaupan liiton koulutuksista ja seminaareista.

Liity kirjeiden postituslistalle täältä

Etusivu > Ajankohtaista > Tapahtumakalenteri > Asiakaskokemuksen johtaminen - asiakkaan näkökulmasta

Asiakaskokemuksen johtaminen - asiakkaan näkökulmasta

Aika: tiistaina 30.5. klo 14.00-17.00
Paikka: Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki

Miten sinun yrityksessäsi johdetaan asiakaskokemusta? Aihe on ajankohtainen, kiinnostava ja jokseenkin haasteellinen. Tässä workshopissa pureudumme asiakaskohtaamiseen ja pohdimme, millaisilla toimenpiteillä ja johtamisella asiakaskokemusta voidaan kehittää.

Workshopin lisäksi R-kioski Oy:n HRD-koordinaattori Marko Puhakka kertoo, miten myynnillisiin tavoitteisiin ja myynnin motivointiin vaikutetaan R-kioskiketjussa.

Luennoitsijana:

Minna Saarteinen Miglio Oy:stä on toiminut pitkään myynnin ja myynnin johtamisen valmentajana ja konsulttina. Minnan intohimona on saada asiakkaidensa kanssa yhdessä kehitettyä asiakaskohtaamisia entistä kaupallisempaan suuntaan. Tämä saattaa tarkoittaa entistä helpompia prosesseja, systemaattisempaa mittaamista, parempaa myyntityötä, taitavampaa johtamista, asiakkaan kohtaamista niin että tuntuu - tai kaikkea tuota. Yhtä kaikki: asiakaskohtaaminen on taitolaji ja sitä kannattaa kehittää sekä johtaa.
Marko Puhakka (VTM, JET) toimii R-kioski Oy:n HRD-koordinaattorina. Hänen vastuulleen kuuluu osaamisen kehittäminen ja mittaaminen R-kioskilla. Hänellä on myös 15 vuoden kokemus vähittäiskaupan alalta. Marko on opiskellut muutosjohtamista ja prosessikonsultointia Aalto Yliopistossa ja on sertifioitu kompetenssianalysoija Thomas International ja Cut-e Finland. Marko on ollut vuodesta 2014 alkaen Kaupan Liiton koulutusvaliokunnan jäsen.

Ilmoittaudu nyt!

Osallistumismaksu Kaupan liiton jäsenille ja Kaupan liiton jäsenliittojen jäsenille on 290 euroa + alv 24 %, muille 450 euroa + alv 24 %. Osallistumismaksuun sisältyvät iltapäivän kahvitarjoilut sekä koulutusmateriaalit ja julkaisuluvan saaneet esitysmateriaalit.

Ilmoittaudu koulutukseen